01 Haziran 2011, Çarşamba 08:22:37

"UÇUŞLARA SAHİP ÇIKIN"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili ve adayı Ahmet Edip Uğur, dört yıl sonra tekrar başlayan seferlere ilgi gösterilmesini istedi.
  • Ali cengiz oyununa karar verdiyse birileri uçak dolmuş-dolmamış önemli değil. Balıkesirliler vekilini iyi seçsin yeter. Hiç merak etmesinler gerisini üçte biri bile dolu olsa uçuşları devam eder. Hatta eksefer bile konur. Örnekleri var.
  • Şu havaalanının adını değiştirin artık. İnsanlar Balıkesir'e gidiyorum diye Edremit'e, Edremit'e gidiyorum diye Balıkesir'e gidiyor. Biri Balıkesir Körfez, biri Balıkesir Merkez. Aradaki mesafe yakın olsa, uçaktan inince hemen otobüse binilse anlarım. Arada 90 km. var. Uçaktan in terminale git, otobüse bin en az iki buçuk saat.
  • fiyatlara baktiysaniz zaten yeterince dusuk.Balikesir Ankara otobusle 8.5 saat ve 40 TL.Ucak ile webde 89TL
  • Kişi, bir yere gitme ihtiyacı var ise bunu maddi+zaman açısından kendine en uygun koşullarda gerçekleştirir zaten. Uçuşlar istediği kadar uygun saatte, uygun fiyatlarda olsun, eğer ihtiyaç yoksa doluluk oranı az olacaktır. Yüksek doluluk oranı ancak kentin zenginleşmesi ile süreklilik kazanır.
  • "Sahip çıkmak" demek, işi olmadığı halde Ankara'ya gitmek değil elbette. "Sahip çıkmak" demek, Samsun'a, Kars'a, Adıyaman'a, Gaziantep'e ve daha birçok iç hat noktasına, hatta Ankara çıkışlı bir çok dış hat noktasına otobüsle veya İzmir'den uçakla gitmek yerine Ankara aktarmalı gidip gelmek, ve bu durumdan etrafındaki bîhaber kesimi bilgilendirmek demek...
  • SAHİP ÇIK DİYORSUN İYİ DE VERGİ VE BİLET FİYATLARINI DÜŞÜRÜN MİLLET SAHİP ÇIKAR MERAK ETME!!!!
  • EVET ADAM HİÇ İŞİ YOKKEN ANKARA YA GİTMEZ AMA SONRA UÇUŞLAR İPTAL OLUNCA DA ÇIKIP NİYE İPTAL OLDU DEMEMELİ
  • bu, " uçuşlara sahip çıkın " lafını da hiç anlamıyorum; ne yapacak adam hiç işi gücü yokken keyiften Ankaraya mı gidip gelecek ????
Uğur, dört yıl sonra tekrar başlayan Balıkesir-Ankara uçak seferleri için de çağrıda bulundu, “Balıkesir uçuyor, uçağınıza sahip çıkın, Balıkesir uçsun” dedi. Haftada üç gün olan seferlerin eylülden itibaren yedi güne çıkarılacağını müjdeleyen Uğur, “Yaz sezonu dolayısıyla Körfez Havaalanı’ndan da her gün sabah-akşam İstanbul ve Ankara’ya sefer yapılacak. Eylülden itibaren Balıkesir’e her gün sefer konulması planlanıyor” diye konuştu. Körfez Havaalanı’nın uluslararası uçuşlara açılacağını da bildiren Uğur, ilk uçağın 17 Haziran’da geleceğini söyledi.
"UÇUŞLARA SAHİP ÇIKIN"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ali cengiz oyununa karar verdiyse birileri uçak dolmuş-dolmamış önemli değil. Balıkesirliler vekilini iyi seçsin yeter. Hiç merak etmesinler gerisini üçte biri bile dolu olsa uçuşları devam eder. Hatta eksefer bile konur. Örnekleri var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şu havaalanının adını değiştirin artık. İnsanlar Balıkesir'e gidiyorum diye Edremit'e, Edremit'e gidiyorum diye Balıkesir'e gidiyor. Biri Balıkesir Körfez, biri Balıkesir Merkez. Aradaki mesafe yakın olsa, uçaktan inince hemen otobüse binilse anlarım. Arada 90 km. var. Uçaktan in terminale git, otobüse bin en az iki buçuk saat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
fiyatlara baktiysaniz zaten yeterince dusuk.Balikesir Ankara otobusle 8.5 saat ve 40 TL.Ucak ile webde 89TL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kişi, bir yere gitme ihtiyacı var ise bunu maddi+zaman açısından kendine en uygun koşullarda gerçekleştirir zaten. Uçuşlar istediği kadar uygun saatte, uygun fiyatlarda olsun, eğer ihtiyaç yoksa doluluk oranı az olacaktır. Yüksek doluluk oranı ancak kentin zenginleşmesi ile süreklilik kazanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"Sahip çıkmak" demek, işi olmadığı halde Ankara'ya gitmek değil elbette. "Sahip çıkmak" demek, Samsun'a, Kars'a, Adıyaman'a, Gaziantep'e ve daha birçok iç hat noktasına, hatta Ankara çıkışlı bir çok dış hat noktasına otobüsle veya İzmir'den uçakla gitmek yerine Ankara aktarmalı gidip gelmek, ve bu durumdan etrafındaki bîhaber kesimi bilgilendirmek demek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SAHİP ÇIK DİYORSUN İYİ DE VERGİ VE BİLET FİYATLARINI DÜŞÜRÜN MİLLET SAHİP ÇIKAR MERAK ETME!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
EVET ADAM HİÇ İŞİ YOKKEN ANKARA YA GİTMEZ AMA SONRA UÇUŞLAR İPTAL OLUNCA DA ÇIKIP NİYE İPTAL OLDU DEMEMELİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu, " uçuşlara sahip çıkın " lafını da hiç anlamıyorum; ne yapacak adam hiç işi gücü yokken keyiften Ankaraya mı gidip gelecek ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000