09 Kasım 2015, Pazartesi 08:42:27

Uçuşlar resmen durduruldu

Rusya Devlet Başkanı Putin'in imzaladığı karara göre, Rusya'dan Mısır'a uçak seferleri gerçekleşmeyecek.
  • noldu putiş düne kadar sisi sisi dolaşıyodun mısırda hata ki 5 milyar dolarlık silahta satın o silahlar bombalar seni vuruncamı kızdın türkiye işit terör örgütüdür dediyi zaman herkez kulak tıkamıştı şimdi dünya yeni yeni uyanıyo

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’dan Mısır’a giden uçak seferlerinin yasaklanmasını öngören kararı imzaladı.

Karara göre, “Rusya’nın ulusal güvenliğinin sağlanması ve Rusya vatandaşlarını cinayet ve başka hukuka aykırı eylemlerden korunmasına ilişkin özel önlemler bağlamında Rus yolcu uçaklarının Mısır’a yönelik seferleri geçici olarak” yasaklanıyor. Yasak, devlet ve aynı zamanda özel şirketleri de kapsamakta.

Karar ayrıca görev amacıyla Mısır’a yönelik uçak taşımacılığı (özel şirketler dahil) istisnai durum olarak kabul ediyor.

Karara göre, tur operatörlerine söz konusu yasak döneminde vatandaşlara Mısır’a yönelik uçak seferleri dahil tur biletleri satışını durdurmasını tavsiye ediyor.

Putin, ayrıca Rusya vatandaşlarının Mısır’dan dönüşlerinin güvenliğinin sağlanması için Dışişleri’nden yerel mercilerle koordineli çalışmaların yapılmasını da istedi.

6 Kasım’da Rusya Devlet Başkanı Putin, Federal Güvenlik Servisi (FSB) Başkanı Aleksandr Bortnikov’un, Rusya’dan Mısır’a giden uçak seferlerinin durdurulması çağrısını desteklemişti.

Uçuşlar resmen durduruldu

Yorumlar

urfair ~ 8 yıl önce
noldu putiş düne kadar sisi sisi dolaşıyodun mısırda hata ki 5 milyar dolarlık silahta satın o silahlar bombalar seni vuruncamı kızdın türkiye işit terör örgütüdür dediyi zaman herkez kulak tıkamıştı şimdi dünya yeni yeni uyanıyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000