24 Haziran 2009, Çarşamba 08:08:25

Uçuşlar için uçurtma yasağı getirildi!

Afyonkarasihar Valiliği, Hava Meydan Komutanlığı'na konuşlanacak uçakların uçuş emniyetinin sağlanması için bazı mahallelerde uçurtma uçurmayı yasakladı.
  • telgrafın telleri de sökülsün. kuşlar da konar. Geçen istanbulda bir uçurtma gördüm 3 kişi zor tutuyordu. okadar yüksektiki hayatımda böyle birşey görmemiştim. iyi bir uygulama.
  • uccurtmayı vurmasınlar..

Afyonkarahisar Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada; 4. Ana Jet Üs Komutanlığı'nın personel ve uçakları ile 25 Ağustos'a kadar Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığı'nda intikalde bulunacakları belirtildi.

İntikal süresince, Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığı'na konuşlanacak uçakların uçuş emniyetinin sağlanması gerektiği belirtilen açıklamada, “Bu kapsamda, ana pist iniş kalkış hattı ve süzülüş konisinde bulunan Fatih, Nazmi Saatçi, Gazi ve Ataköy mahalleleri ile Hıdırlık mevkiinde uçurtma uçurulmaması gerekmektedir. Sözkonusu mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız ile Hıdırlıkta bulunacak tüm halkımıza önemle duyurulur” denildi.

Uçuşlar için uçurtma yasağı getirildi!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
telgrafın telleri de sökülsün. kuşlar da konar. Geçen istanbulda bir uçurtma gördüm 3 kişi zor tutuyordu. okadar yüksektiki hayatımda böyle birşey görmemiştim. iyi bir uygulama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
uccurtmayı vurmasınlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000