27 Mart 2020, Cuma 09:11:24

Uçuşlar durduruldu... Ruslar mahsur kaldı!

Türkiye'de Cezayirlilerin mahsur kalması olayının bir benzeri de Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşanıyor.
  • Türkiyeye gelsinler
  • Yazık bu kadar açlık artık
  • Merak etmesinler,hasta taşıyıcı olun olmayın türkiyenin kapıları açık.Böyle paraya ihtiyaç duyulan bir zamanda 10 yolcu için uçak kaldıran ülkeyiz rusya bakmazsa biz bakarız.5 milyon suriyeliyi doldurduk,ekonomimiz battı bana mısın demedik,şimdi virüsü toplumumuza yayıyorlar yine birşey olmuyor.Hep suriyeli mi yiyecek,10 uçakta ruslara kaldırırız soran olursada güçlü devlet türkiye deriz
  • Şu Arap kavimlerinin insanlığa ve dünya tarihine ne faydaları dokunmuş ki böyle bir durumda bir uçağın bu insanları alıp götürmesinde faydası dokunsun. İçimizde de en lüzumsuz millet olan şu Araplara hayranlar var ya? Aynı dili konuştuğumuz, aynı kültürden geldiğimiz halde şu Arap sevicilerin bunların neyine hayran olduklarını bir türlü anlayamıyoruz.
  • Bize gelip istedikleri kadar kalabilirler lutfen herkes duyarli olsun ve kapilarini bu zor durumda olan insanlara acsinlar ;)
  • belliydi boyle olucağı

Türkiye'de Cezayirlilerin mahsur kalması olayının bir benzeri de Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşanıyor.

Dubai'de bulunan 1000 civarında Rusya vatandaşı, bu ülkeden gelen kurtarma uçuşlarına izin verilmediği için Dubai'de mahsur kaldı.

Rus yolcuları kurtarmak için havalanan Pobeda Hava Yolları'na ait uçağa iniş izni verilmezken, havalimanında ülkesine dönmeyi bekleyen 190 yolcu protesto gösterisinde bulundu.

Turizmgüncel'de yer alan habere göre; FlyDubai'nin tüm uçuşlarını durdurmasının ardından 1000 Rus vatandaşının Birleşik Arap Emirlikleri'nde mahsur kaldığı ve FlyDubai'nin 7 Nisan sonrası için yolculara dönüş sağlamayı vaat ettiği kaydedildi. Ülke genelinde otellerin kapandığı için, Rus vatandaşlarının otellerde konaklama olanağının da bulunmadığı ifade edildi.

Uçuşlar durduruldu... Ruslar mahsur kaldı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Romeo ~ 4 yıl önce
Türkiyeye gelsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ka ~ 4 yıl önce
Yazık bu kadar açlık artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güçlü ~ 4 yıl önce
Merak etmesinler,hasta taşıyıcı olun olmayın türkiyenin kapıları açık.Böyle paraya ihtiyaç duyulan bir zamanda 10 yolcu için uçak kaldıran ülkeyiz rusya bakmazsa biz bakarız.5 milyon suriyeliyi doldurduk,ekonomimiz battı bana mısın demedik,şimdi virüsü toplumumuza yayıyorlar yine birşey olmuyor.Hep suriyeli mi yiyecek,10 uçakta ruslara kaldırırız soran olursada güçlü devlet türkiye deriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap işte ~ 4 yıl önce
Şu Arap kavimlerinin insanlığa ve dünya tarihine ne faydaları dokunmuş ki böyle bir durumda bir uçağın bu insanları alıp götürmesinde faydası dokunsun. İçimizde de en lüzumsuz millet olan şu Araplara hayranlar var ya? Aynı dili konuştuğumuz, aynı kültürden geldiğimiz halde şu Arap sevicilerin bunların neyine hayran olduklarını bir türlü anlayamıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorun yok ~ 4 yıl önce
Bize gelip istedikleri kadar kalabilirler lutfen herkes duyarli olsun ve kapilarini bu zor durumda olan insanlara acsinlar ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beliydi ~ 4 yıl önce
belliydi boyle olucağı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000