20 Ekim 2020, Salı 10:12:25

Uçuş yasaklarından sonra vizeler de kaldırılıyor

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile İsrail arasında karşılıklı olarak vizenin kaldırılacağı belirtildi.
  • Eeee hani araplar müslüman din kardeşlerimizdi,mübarek adamlardı,topraklarımızı, evlerimizi,yalılarımızı, kurumlarımızı, şirketlerimizi bunlara babalar gibi satıyorduk ne oldu? Kraldan çok kralcı olursak,tarih boyunca bize her fırsatta kazık atanlar tarafından bir kere daha yüz üstü bırakılırız,rezil oluruz haliyle ama kimin umurunda? Yandaş gazete ve kanallarda arapların adilikleriyle ilgili tek haber yok,utançlarından mı yoksa ayıplarını millet duymasın diye mi bilinmez.
  • Kendi aralarında hayırlı uğurlu olsun. Bir de havalimanı panolarında suudi arabistanın bilmem ne gününü kutladılar. Bizden de konut firmaları araplara mülk satışı yasağı gelsin. Sevmiyorum arapları!!!
  • Haaa yirtinin Filistin diye ...Reis Nerdesin eyyyy İsrail secim istiyoruzzz
  • Adamların dibinden ayrılmadınız. Uzak durun şunlardan denildi dinlemediniz. Araptan dost olmaz dendi güldünüz geçtiniz. Önce boykota başladılar şimdi israille anlaştılar. Aklınız varsa bütün araplara ekstra vergi yatırımını geri çekmek isteyene %50 taşınmaz bedelini 10 yıl sonra geri ödeme şartı, çalışma vizesi turistik vize şartları getirirsiniz. Verdiğiniz bütün vatandaşlıklar için de İstiklal Marşını okuyamayanlardan geri alırsınız. Burası dingonun ahırı değil, verin sabununu geri!..
  • kırmızı beyaz yeşil bayrağı görünce bir mide bulantısı geliyor.
  • BAE yi kimlerin yönettiği ve aslında yahudilerin ve arapların aynı etnik kökenden geldiği hususunda bizim arap sevicilere bir fikir verir umarım.
  • ne yazikki karlar ortadoğu da tekrar dağıtıldı ve bu yeni oyunda bize yer yok!

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile İsrail arasında karşılıklı olarak vizenin kaldırılacağı belirtildi.

İsrail Kamu Yayın Kuruluşu KAN'ın haberinde, İsrail ile BAE arasında karşılıklı olarak vizenin kaldırılmasına yönelik anlaşmanın bugün imzalanacağı bildirildi.

Haberde, BAE'nin, İsrail için vizeyi kaldıran ilk Arap ülkesi olacağına işaret edildi.

Anlaşmanın, Tel Aviv'deki Uluslararası Havalimanı Ben Gurion'da düzenlenecek törende, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Maliye Bakanı Steven Mnuchin ve BAE Maliye Bakanı Ubeyd bin Hamid et-Tayyar'ın katılımıyla imzalanacağı, ardından ortak açıklama yapılacağı ifade edildi.

Öte yandan, bugün İsrail'e gelecek olan BAE heyeti, Tel Aviv yönetimiyle iki taraf arasında ticari seferlerin kolaylaştırılması için de bir dizi anlaşma imzalayacak.

Uzun süredir başta BAE olmak üzere Körfez ülkeleri ile İsrail arasında perde arkasında yürütülen ciddi temas süreci, ABD Başkanı Donald Trump'ın, 13 Ağustos'ta BAE'nin, 11 Eylül'de de Bahreyn'in İsrail ile normalleşme anlaşmasına vardığını açıklamasıyla aleni hale geldi.

15 Eylül'de Beyaz Saray'da düzenlenen resmi törende, İsrail ile BAE ve Bahreyn arasında "ilişkilerin normalleştirilmesine" yönelik anlaşmalar imzalanmıştı.

Uçuş yasaklarından sonra vizeler de kaldırılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Bize müstahak ~ 3 yıl önce
Eeee hani araplar müslüman din kardeşlerimizdi,mübarek adamlardı,topraklarımızı, evlerimizi,yalılarımızı, kurumlarımızı, şirketlerimizi bunlara babalar gibi satıyorduk ne oldu? Kraldan çok kralcı olursak,tarih boyunca bize her fırsatta kazık atanlar tarafından bir kere daha yüz üstü bırakılırız,rezil oluruz haliyle ama kimin umurunda? Yandaş gazete ve kanallarda arapların adilikleriyle ilgili tek haber yok,utançlarından mı yoksa ayıplarını millet duymasın diye mi bilinmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 3 yıl önce
Kendi aralarında hayırlı uğurlu olsun. Bir de havalimanı panolarında suudi arabistanın bilmem ne gününü kutladılar. Bizden de konut firmaları araplara mülk satışı yasağı gelsin. Sevmiyorum arapları!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkler ~ 3 yıl önce
Haaa yirtinin Filistin diye ...Reis Nerdesin eyyyy İsrail secim istiyoruzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalelli diye diye ~ 3 yıl önce
Adamların dibinden ayrılmadınız. Uzak durun şunlardan denildi dinlemediniz. Araptan dost olmaz dendi güldünüz geçtiniz. Önce boykota başladılar şimdi israille anlaştılar. Aklınız varsa bütün araplara ekstra vergi yatırımını geri çekmek isteyene %50 taşınmaz bedelini 10 yıl sonra geri ödeme şartı, çalışma vizesi turistik vize şartları getirirsiniz. Verdiğiniz bütün vatandaşlıklar için de İstiklal Marşını okuyamayanlardan geri alırsınız. Burası dingonun ahırı değil, verin sabununu geri!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 3 yıl önce
kırmızı beyaz yeşil bayrağı görünce bir mide bulantısı geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 3 yıl önce
BAE yi kimlerin yönettiği ve aslında yahudilerin ve arapların aynı etnik kökenden geldiği hususunda bizim arap sevicilere bir fikir verir umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kartlar ~ 3 yıl önce
ne yazikki karlar ortadoğu da tekrar dağıtıldı ve bu yeni oyunda bize yer yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000