13 Ocak 2009, Salı 08:01:46

Uçuş öncesi masaj ve mojito...

Uçuş öncesi ziyaretçi sayısında artış yaşayan Garanti VIP Lounge, mevcut hizmetlerine el ve baş masajını da ekledi...

Uçuş öncesi ziyaretçi sayısında artış yaşayan Garanti VIP Lounge, mevcut hizmetlerine el ve baş masajını da ekledi. Lounge'a gelenler en çok mojito içti. Bir ayda 120 bin adet sandviç tüketti..

Özellikle yurtdışı uçuşları öncesi havaalanı koltuklarında oturup beklemek yerine banka kartlarının sunduğu Lounge hizmetinden yararlanmayı tercih edenler hizmet anlayışını da değiştirdi. Daha önce ziyaretçilerin sadece sandviçini yiyip; gazetesini okuduğu, televizyon seyrettiği lounge'larda artık açık büfeden bara, bilardo masasından kütüphaneye, Business Center'a kadar, uçuş öncesi ihtiyaç duyulan tüm konfor sunuluyor. Son olarak Garanti Bankası'nın Dış Hatlar Garanti VIP Lounge Zone ve İç Hatlar'da yer alan Garanti Zone'da başlattığı el peelingi, el ve baş masajları, lounge'ları rahatlama mekânlarının sınırları dışına çıkarıp farklı bir ürün tanıtım alanı haline de getirdi. Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, el ve baş masajı uygulamasının havaalanı lounge'ları arasında bir ilk olduğunu, Bonus Platinum, Shop&Miles, &club, Privve American Express kredi kartı sahiplerine bu hizmeti sunduklarını söyledi.

EN FAZLA EKLER
Dış hatlarda aylık 10 bin iç hatlarda ise 15 bin kişinin kendi lounge'larını ziyaret ettiğini söyleyen Bilge, bayramda günlük girişlerin 2 bin kişiye çıktığını söyledi. Garanti Zone'larda en çok tüketilen gıdaların ekler, öğünlerde kahvaltı (açık büfe), içki olarak da mojito olduğunu vurgulayan Bilge, "Kriz nedeniyle lounge'larda verilen hizmeti hiç kısmadık. Kart sahiplerinin önerileriyle Garanti kredi kartlarından yararlanmak isteyenlerden ciddi geri dönüşler oldu" dedi.

Uçuş öncesi masaj ve mojito...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000