30 Temmuz 2008, Çarşamba 09:57:59

Uçuş Keyfi ATV’ye transfer oldu

Zaman Gazetesi’nin havacılık muhabiri Mustafa Gün’ün hazırladığı Uçuş Keyfi Programı, TV 8’den ATV’ye transfer oldu.
  • Yorumunuz...çok güzel bir program.tüm ekibe başarılar
  • Program gerçekten sıkılmadan izlenebiliniyor. konular kısa tutulduğu için sıkmıyor. Ve zengin içerik var. Atv ye de yakışır. Uzun dönem devam etmesini dilerim.
  • SAYIN MUSTAFA BEY ATV ULUSAL KANALINDA YAYINLANACAK OLAN BUNDAN SONRAKİ PROGRAMLARINIZDA BAŞARILAR DİLİYOR VE SİVİL HAVACILIK CAMİASINA HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİMİ SUNUYORUM.
  • Tebrikler Mustafa Hocam...
  • daha geniş kitlelere ulaşacağı için mutluyuz...

Önümüzdeki Pazar 65. bölümüyle son kez TV 8’de yayınlanacak Uçuş Keyfi, 10 Ağustos’tan itibaren her Pazar saat 13.15’te ATV’de ekrana gelecek. Bugüne kadar özellikle sivil havacılığın gelişmesine katkı sağlamak üzere havayolu şirketleri, havalimanı işletmecileri ve yer hizmetleri firmalarının çalışmalarını TV’ye taşıyan program, ATV’de de bu misyonunu devam ettirecek.

Program Yapımcısı Mustafa Gün, Uçuş Keyfi ile ilgili bugüne kadar olumlu tepkiler aldıklarını ifade ederek, ATV’de yayınlacak bölümler için yurtiçi ve yurtdışında çekimler yaptıklarını, yeni bölümlerin program tiryakilerinin sayısını artıracağını söyledi. Sivil havacılıktaki gelişmelerin sektöre olan ilgiyi artırdığına dikkat çeken Gün, sektördeki yenilikleri daha geniş kitlelere duyurma görevini üstlenmelerinden büyük memnuniyet duyduklarını bildirdi.

Uçuş Keyfi ATV’ye transfer oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Rumuzibrahim ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...çok güzel bir program.tüm ekibe başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başarılar ~ 16 yıl önce
Program gerçekten sıkılmadan izlenebiliniyor. konular kısa tutulduğu için sıkmıyor. Ve zengin içerik var. Atv ye de yakışır. Uzun dönem devam etmesini dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KOFANA ~ 16 yıl önce
SAYIN MUSTAFA BEY ATV ULUSAL KANALINDA YAYINLANACAK OLAN BUNDAN SONRAKİ PROGRAMLARINIZDA BAŞARILAR DİLİYOR VE SİVİL HAVACILIK CAMİASINA HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİMİ SUNUYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ataman ~ 16 yıl önce
Tebrikler Mustafa Hocam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
daha geniş kitlelere ulaşacağı için mutluyuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000