14 Eylül 2017, Perşembe 11:04:30

Uçuş işletmede seçim heyecanı başladı

Hava İş Sendikası'nın 28'inci Olağan Genel Kurulu öncesi delege seçimleri sürüyor.
  • Yorumları okudumda ne kadar gereksiz. Kabin-kokpit kavgasına dönmüş insanlar yüz yüze söyleyemedikleri şeyleri buraya yazıyorlar. Seviye ne kadar düşüyor. Lütfen arkadaşlar kendinize gelin ve birlikte kendi haklarınızı savunun. Burayıda ego tatmini içini dökme platformuna çevirmeyin. Medeni insanlar gibi yapmanız gerekeni yapın kimseyi yargılamadan, suçlamadan, öfke ve kin beslemeden...
  • Hayatımda böyle dandik seçim sistemi görmedim.İlkokul sınıf başkanı bile daha meşru yoldan seçiliyor.Hiç zahmet edip sandık kurmasaydınız.
  • Amaç kabin kokpite kokpiti kabine düşman etmek sonuç Başarılı peki CRM ne oldu YALAN gel birazda sen oyalan
  • Kabin kokpit olarak mevcut sendika secilirse hepimiz sendikadan çıkalım ayda 170tl yılda 2040Tl aidat eder.Nasıl olsa bu sendika varkende birşey olmuyor en azından çoluk çocuğa para biriktiririz hesapta
  • Kabin AŞ kurulunca görürsünüz diyen pilot arkadaşım sence çok mu zordur kokpit AŞ kurmak?
  • pilotlar greve katılmadı kabinciler birbirini ispitledi yazık bunlara bekleyin kamyoncular geliyor:)
  • Mavinin arkasindan hep atip tutanlr simdi delege olmus. Bumudur onurlu durusunuz. Insanlarin yuzune nasil bakcaksiniz acaba
  • Listenizdeki kaptanlarmi kabinin ve yer ekibinin hakkini koruyacak!! Siz sadece kaptanlarin hakkini savunacak bir liste olusturmussunuz, niyetiniz ortada. Simdiye kadar olan haksiz ayricaliklariniz, her firsatta kabin personelini ezmeniz(esleriniz dahil), sisik egonuz batsin..
  • Bu kadar amator secim yapilmaz. Oy verdigime pisman oldum. Sonuc belli. Siyasi guclu kimse o alicak. Hakkimi helal etmiyorum.
  • Kimliklere bile bakmiyorlar. Boyle secim mi olur.

Hava İş Sendikası'nın 28'inci Olağan Genel Kurulu öncesi delege seçimleri sürüyor.

Dün gece uçuş işletmede başlayan delege seçimleri Türk Hava Yolları ekip odasında bu gece saat 00:00'a kadar devam edecek. Şu ana kadar 2 bin civarında oyun kullanıldığı uçuş işletmede bu sayının gece sonuna kadar 6 bine ulaşması bekleniyor.

Seçim sonuçlarının sabaha karşı beli olacağı tahmin ediliyor.







Uçuş işletmede seçim heyecanı başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (55)

isimsiz ~ 7 yıl önce
Yorumları okudumda ne kadar gereksiz. Kabin-kokpit kavgasına dönmüş insanlar yüz yüze söyleyemedikleri şeyleri buraya yazıyorlar. Seviye ne kadar düşüyor. Lütfen arkadaşlar kendinize gelin ve birlikte kendi haklarınızı savunun. Burayıda ego tatmini içini dökme platformuna çevirmeyin. Medeni insanlar gibi yapmanız gerekeni yapın kimseyi yargılamadan, suçlamadan, öfke ve kin beslemeden...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cisim ~ 7 yıl önce
Hayatımda böyle dandik seçim sistemi görmedim.İlkokul sınıf başkanı bile daha meşru yoldan seçiliyor.Hiç zahmet edip sandık kurmasaydınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sir ~ 7 yıl önce
Amaç kabin kokpite kokpiti kabine düşman etmek sonuç Başarılı peki CRM ne oldu YALAN gel birazda sen oyalan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin kokpit ~ 7 yıl önce
Kabin kokpit olarak mevcut sendika secilirse hepimiz sendikadan çıkalım ayda 170tl yılda 2040Tl aidat eder.Nasıl olsa bu sendika varkende birşey olmuyor en azından çoluk çocuğa para biriktiririz hesapta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fakbadi ~ 7 yıl önce
Kabin AŞ kurulunca görürsünüz diyen pilot arkadaşım sence çok mu zordur kokpit AŞ kurmak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 7 yıl önce
Evet :)
Bilgisizsin ~ 7 yıl önce
Kokpit maaşları dünya ortalamasının altında, yaklaşık olarak Türkiye ortalamasına yakın bir seviyede. Kabin maaşları dünya ortalaması civarında olup, Türkiye ortalamasının en az iki katı. Pilot yetiştirmek yıllar alır. Ha deyince bulamazsın. Stratejik davranmak zorunda şirket. Kabin ekibi yetiştirmek en fazla 2 ay sürer. Şirket Taktik davranabilir. Kokpit aş. kurulsa da birşey değişmez. Hatta Kokpite etkisi pozitif olur.
Körfez ~ 7 yıl önce
Körfez ülkeleri haricinde hangi ülkede kaptan maaşları yüksek? Onun için yabancı pilotlar Turkiyede calisiyorlar di mi?
gemide isyan ~ 7 yıl önce
pilotlar greve katılmadı kabinciler birbirini ispitledi yazık bunlara bekleyin kamyoncular geliyor:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mavi ~ 7 yıl önce
Mavinin arkasindan hep atip tutanlr simdi delege olmus. Bumudur onurlu durusunuz. Insanlarin yuzune nasil bakcaksiniz acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adil ~ 7 yıl önce
Listenizdeki kaptanlarmi kabinin ve yer ekibinin hakkini koruyacak!! Siz sadece kaptanlarin hakkini savunacak bir liste olusturmussunuz, niyetiniz ortada. Simdiye kadar olan haksiz ayricaliklariniz, her firsatta kabin personelini ezmeniz(esleriniz dahil), sisik egonuz batsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonuc belli ~ 7 yıl önce
Bu kadar amator secim yapilmaz. Oy verdigime pisman oldum. Sonuc belli. Siyasi guclu kimse o alicak. Hakkimi helal etmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bende ~ 7 yıl önce
Senin gibi aklı selim olmayan zihinlere hakkımı helal etmiyorum cahil!!!!!
Kimlik ~ 7 yıl önce
Kimliklere bile bakmiyorlar. Boyle secim mi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tc ~ 7 yıl önce
tc kimlik numaranı herkes biliyor mu?
Gerek yok. ~ 7 yıl önce
Adımın karşısına imza attım, kimlik gösteriyim mi dedim, gerek yok dediler. Oy kullanmayanın yerine gel oy at kim bilecek demi başgaaan?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000