21 Haziran 2011, Salı 08:09:11

UÇUŞ EMNİYETİNE ENGEL KAZLAR YANDI

ABD'nin en büyük şehri New York'ta, JFK Havalimanı yakınlarındaki kazların inen ve kalkan uçaklar için tehdit oluşturması, belediye yetkililerini harekete geçirdi.
  • Kazların yaşama hakkı değil , Kazların hayatta kalma şansını arttıracaklar ve insanlarında onlar yüzünden hayattan kopma riskini azaltacaklar. Bir kaz nelere mal olur biliyorsun değil mi bir motora kaçarsa ? Doğaya her canlıya saygımız sevgimiz olmalı tabi. Doğru yerinde bir karar bence.
  • kazlarinda yasama hakkini elinden alacaklar
New York Belediyesi'nin aldığı karara göre, şehirdeki havalimanlarının etrafında yaşayan kazlar, yakalanıp Pennsylvania eyaletine gönderilecek.

Eyaletteki sığınma evlerinde, yoksullar için pişirilip dağıtılacak kazların yakalanması ve Pennsylvania'ya gönderilmesi işleminin tüm masrafları ise New York Belediyesi tarafından karşılanacak.

Kentin çevreyi koruma departmanından bir yetkili, kazların daha önce olduğu gibi ziyan olmayacağını, böylece durumdan fayda sağladıklarını belirterek belediye kararını savundu.
UÇUŞ EMNİYETİNE ENGEL KAZLAR YANDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Kazların yaşama hakkı değil , Kazların hayatta kalma şansını arttıracaklar ve insanlarında onlar yüzünden hayattan kopma riskini azaltacaklar. Bir kaz nelere mal olur biliyorsun değil mi bir motora kaçarsa ? Doğaya her canlıya saygımız sevgimiz olmalı tabi. Doğru yerinde bir karar bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kazlarinda yasama hakkini elinden alacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000