19 Mayıs 2015, Salı 08:50:38

UÇUŞ EKİPLERİNDEN ŞAŞIRTACAK İTİRAFLAR

Uçak personeli ve pilotlar itiraf anketine katıldı. Belirtilen açıklamalar, yolcuları hem korkuttu hem de şaşırttı. İtiraflarda, pilotların uyuduğu ve ikram edilen suyun ambalajlı değilse içilmemesi gerektiği söylendi.
  • yok böyle bir şey. iki pilot aynı anda uyumaz. belki istisna 1 tanesi 10 dk gözlerini dinlendirir. oda kendisini çok kötü hissediyorsa.
  • Kaptanlar uyumaz. Yarim saatlik dahi. Pilotlarin uyumasi kabul edilmez Kabin icindeki yolcular dahi uyumazda. Pilot nasil uyur ben devamli ucun biriyim hic. Uyumuyorum. Gozum devamli haritadadir. Nereye geliyoruz nerdeyiz gozum devamli ekranda. Pilot nasil uyur. Her seyden once kendini dusunmesi lazim. Eger uyudugunu duyarsam. USA dan gelirim. Oraya. Ona gore dikkatli olun.
  • Otobüsün Suyumu çıktı. Gidin otobüsle
  • Kulakliklar sular va seyler her seferde degisir uydurmasyon bi haber hergun gozlerimiİn onunde oluyo bu olaylar
  • Bizim işimiz Allaha kalmiş pilotlar uyursa açik içecekler içilirse oksijen maskeleri temizlenmemise vay bizim halimize sayin pilotlar aman dikatli olun besmeleyle işinize başlayin.
  • BİRİNCİSİ KİMSE KİMSEYİ YEMESİN HER AFRİKALAR DÖNÜŞÜ KAPTANLAR UYUR ERDA CREWRESTTE ZATEN UYUYORLAR YARIM SAATTE BİR BAKARMIŞ DA KAPTAN UYUYAN GÖRMEMİŞ SEN BU MUHTEŞEM EGOSU OLAN GRUBA NE HAKLA KARIŞIYORSUN DERLER BU EGOMANYAKLAR UNUTMA BURDA HERKES MAAŞLI BABANIN UÇAĞI DEĞİL DESEN ANLAMAZ BUNLAR KOKPİTE KARISINI ALIR ARKADAŞINI ALIR SANKİ OFİS İŞİ YAPIYOR EGO TAVANDA BİR RAPORA BAKAR SEN NASIL ARTİSTSEN EKMEĞİNİ BİR RAPOR ALIRIZ ELİNDEN EGONU ARABANDA BIRAK GEL İKİNCİSİ EKİPLER NEDEN BÖYLE KA BİR UYARSIN UDSEN KOTU ÇIKAR TELEFONLA OYNAMA DE SIKAR UYARANDA C2C1 OLUR YALANMI KABİNİ BOZAN PERFORMANS KAFANA GORE Q REHBER YAP ONLARIN YALAKA TAVRI BU SİSTEMİ BOYLE YAPARSAN OLMAZ ŞİMDİ BU İŞİ YAPANI ALKIŞLAYIN SUYU DA ANLAMADIM UÇAK SUYU TEMİZ DEĞİLSE NEDEN DEĞİL BUNU BİLMEYEN VARMI KABİN EKİPLERİ KONUŞUR AMA KENDİ KUYUSUNU KAZAR ARKADAŞLARINIZA HAVA ATICAM DİYE TAKSİCİYLE DOST OLUCAM DİYE LUKS ARABA ALIRKEN İNDİRİM ALMAK İÇİN SATIŞ TEMSİLCİSİYLE MUHABBET KURMAK İÇİN SIRLARIMIZI VERMEYİN
  • uçuşta hangi kaptanı kontrol ettinizde biliyosunuz demekki size kapıyı açan yada gelip sizin kapınızı çalan sahte haber peşinde olanların sözlernide yazmaya başlamışssınız gerçi yapacak haberde kalmadı sadece istanbul ataturk apron maceralarından baska bı haberınız yok yazıkk
  • Ooo zaytung haberi, alırım bi dal, şimdi kültürlü ve bilinçliyim ben gazete okuyorum ayağına hava atmak isteyecek yolculara bak sen, canım bana ikram ettiğin o suyu. Laboratuar sonuçlarını görebilşrmiyim, bir yolcu olarak en doğal hakkım, ayrıca canım git bak kaptanlar filan uyumasın, ben 12 taksitle tur satın almış bilinçli müşteriyim.
  • Kocabiralkıs, bu güzel ve seviyeli yorumunuz için teşekkür ederim. Güzel mesajlarınızı sürekli okumak dileği ile sağlıcakla kalın.
  • İki pilot da uyuyor. Cok aptalca olmuş.

Uçak personeli ve pilotlar itiraf anketine katıldı. Belirtilen açıklamalar, yolcuları hem korkuttu hem de şaşırttı. İtiraflarda, pilotların uyuduğu ve ikram edilen suyun ambalajlı değilse içilmemesi gerektiği söylendi.

Uçakla seyahat, son yıllarda hızla artış göstermeye başladı. Uçak içi hizmetinde de aynı ölçüde iyileşme kaydedildi. Ancak, yapılan bir ankette pilotlar ve uçuş ekibinin itirafları damga vurdu. İtirafları okuyanlar, hem korktu hem de şaşırdı.

İşte hava yolu ulaşımının bilinmeyenleri:

KULAKLIKLAR DEĞİŞMİYOR

Depoda uçaktaki küçük aksesuar nesnelerinin gidişatı hakkında görevli olan bir kişi, kulaklık setlerinin yeni olmadığını söylüyor. Buraya gelen kulaklıklar temizleniyor, kontrol ediliyor ve tekrar ambalajlanıyor.

PİLOTLAR UYUYOR

Yapılan itiraflarda en dikkat çekici olan itiraf, pilotların yarısının uçuş esnasında uyuduğunu, uyandıkları bazı zamanlarda da partnerlerini de uyuyor halde bulduklarını söyleniyor.

SULARA DİKKAT

İtirafçılar, suyunuz şişe içinde gelmiyorsa içmeyin hatta dokunmayın bile diyor. Çünkü şişe içinde ambalajlı gelmeyen suyun arıtılmış su olduğunu söyleniyor. Uçaklarda ikram edilen çay, kahve vs. gibi içeceklerin içine koyulan suların genellikle uzun süre beklemiş, içinde durdukları deponun çeperlerinin yeşilimse renge bürünmüş olduğunu söylüyor. Servis yapan her kabin görevlisinin bunu bildiğini de ekleniyor.

ELEKTRONİK CİHAZLAR

En ilginç olan itiraf ise uçuşların pek çoğunda organ taşındığına daier iddialarıydı. İtirafçılar, yurt içi ve lokal uçuşların pek çoğunda insan kalıntısı veya organ taşındığını belirtti. Kabin görevlilerinin itiraflarına göre; yolculara yapılan elektronik cihazların kapatılması uyarısının ardından pek çok görevli arka tarafa geçip mesajlaşmaya devam ediyor. Ayrıca, uçaklarda tuvaletler dışarıdan da açılabiliyor.

MOTORLAR BOZULUNCA

Uçakların havada iken motorları dursa da her 5000 feette yaklaşık olarak 6 deniz mili süzülebiliyorlar. Yani uçaklar kilometrelerce alanı motorsuz süzülerek gidebiliyorlar. Bu da neden pek çok uçak kazasının iniş veya kalkış anında meydana geldiğini gösteriyor. (Takvim)

UÇUŞ EKİPLERİNDEN ŞAŞIRTACAK İTİRAFLAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

nct ~ 9 yıl önce
yok böyle bir şey. iki pilot aynı anda uyumaz. belki istisna 1 tanesi 10 dk gözlerini dinlendirir. oda kendisini çok kötü hissediyorsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kaptanlar uyumaz. Yarim saatlik dahi. Pilotlarin uyumasi kabul edilmez Kabin icindeki yolcular dahi uyumazda. Pilot nasil uyur ben devamli ucun biriyim hic. Uyumuyorum. Gozum devamli haritadadir. Nereye geliyoruz nerdeyiz gozum devamli ekranda. Pilot nasil uyur. Her seyden once kendini dusunmesi lazim. Eger uyudugunu duyarsam. USA dan gelirim. Oraya. Ona gore dikkatli olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Otobüsün Suyumu çıktı. Gidin otobüsle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
endu ~ 9 yıl önce
Kulakliklar sular va seyler her seferde degisir uydurmasyon bi haber hergun gozlerimiİn onunde oluyo bu olaylar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bizim işimiz Allaha kalmiş pilotlar uyursa açik içecekler içilirse oksijen maskeleri temizlenmemise vay bizim halimize sayin pilotlar aman dikatli olun besmeleyle işinize başlayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İYİ OKUYUN ~ 9 yıl önce
BİRİNCİSİ KİMSE KİMSEYİ YEMESİN HER AFRİKALAR DÖNÜŞÜ KAPTANLAR UYUR ERDA CREWRESTTE ZATEN UYUYORLAR YARIM SAATTE BİR BAKARMIŞ DA KAPTAN UYUYAN GÖRMEMİŞ SEN BU MUHTEŞEM EGOSU OLAN GRUBA NE HAKLA KARIŞIYORSUN DERLER BU EGOMANYAKLAR UNUTMA BURDA HERKES MAAŞLI BABANIN UÇAĞI DEĞİL DESEN ANLAMAZ BUNLAR KOKPİTE KARISINI ALIR ARKADAŞINI ALIR SANKİ OFİS İŞİ YAPIYOR EGO TAVANDA BİR RAPORA BAKAR SEN NASIL ARTİSTSEN EKMEĞİNİ BİR RAPOR ALIRIZ ELİNDEN EGONU ARABANDA BIRAK GEL İKİNCİSİ EKİPLER NEDEN BÖYLE KA BİR UYARSIN UDSEN KOTU ÇIKAR TELEFONLA OYNAMA DE SIKAR UYARANDA C2C1 OLUR YALANMI KABİNİ BOZAN PERFORMANS KAFANA GORE Q REHBER YAP ONLARIN YALAKA TAVRI BU SİSTEMİ BOYLE YAPARSAN OLMAZ ŞİMDİ BU İŞİ YAPANI ALKIŞLAYIN SUYU DA ANLAMADIM UÇAK SUYU TEMİZ DEĞİLSE NEDEN DEĞİL BUNU BİLMEYEN VARMI KABİN EKİPLERİ KONUŞUR AMA KENDİ KUYUSUNU KAZAR ARKADAŞLARINIZA HAVA ATICAM DİYE TAKSİCİYLE DOST OLUCAM DİYE LUKS ARABA ALIRKEN İNDİRİM ALMAK İÇİN SATIŞ TEMSİLCİSİYLE MUHABBET KURMAK İÇİN SIRLARIMIZI VERMEYİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sakin ~ 9 yıl önce
ne diyosun yaaa?
android uygulaması ~ 9 yıl önce
uçuşta hangi kaptanı kontrol ettinizde biliyosunuz demekki size kapıyı açan yada gelip sizin kapınızı çalan sahte haber peşinde olanların sözlernide yazmaya başlamışssınız gerçi yapacak haberde kalmadı sadece istanbul ataturk apron maceralarından baska bı haberınız yok yazıkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zaytung ~ 9 yıl önce
Ooo zaytung haberi, alırım bi dal, şimdi kültürlü ve bilinçliyim ben gazete okuyorum ayağına hava atmak isteyecek yolculara bak sen, canım bana ikram ettiğin o suyu. Laboratuar sonuçlarını görebilşrmiyim, bir yolcu olarak en doğal hakkım, ayrıca canım git bak kaptanlar filan uyumasın, ben 12 taksitle tur satın almış bilinçli müşteriyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kocabiralkıs, bu güzel ve seviyeli yorumunuz için teşekkür ederim. Güzel mesajlarınızı sürekli okumak dileği ile sağlıcakla kalın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İki pilot da uyuyor. Cok aptalca olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
selam merhaba! ~ 9 yıl önce
Nöbetleşe uyuma durumları varda diğeri de genellikle onun kadar yorgun oldugu için (flight fatigue, kronik yorgunluk biraz aç kitap oku!) uyuklayabiliyor istemsiz olarak.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000