05 Ağustos 2016, Cuma 23:10:12

Üçüncü Havalimanının başına flaş isim getirildi...

İstanbu'da yapımı sürmekte olan üçüncü havalimanının başına sürpriz bir atama geldi. Bir TGS'nin (Turkish Ground Service) kuruluşunda bulunan ve bir dönem genel müdürlüğünü yapan Hüseyin Keskin İGA'nın İcra Kurulu Başkanlığı'na atandı.
  • Çok isabetli bir karar olmuş.. İcranın başına adam gibi adam atamışlar...
  • Yeni atandığın görevinde başarılar dilerim. Allah mahçup etmesin inşAllah...
  • Hüseyin Keskin ;şimdiye kadar başında bulunduğu tüm projeleri hakkıyla yöneten gerçek bir Profosyonel'dir. Türkiye'nin taç projesinin başına da ancak böylesi başarılı ve milli bir isim getirilebilirdi. Kendisi, Şirketi ve Ülkemiz için hayırlı olsun.Allah utandırmasın.
  • Hüseyin bey kıvrak zekasıyla İGA'yı marka proje haline getirecek bir kapasiteye sahip. Torpil diyenler, TAV'ın başına geçmesine ne diyecekler acaba? TAV gibi özel bir şirkette de mi torpil var? Ben kendisini geleceğin Ulaştırma Bakanı olarak görüyorum. Takip edin ver görün.
  • Yorum yapan cahil ordusuna. Cahil cahil yorum yapanlar,daha ne değini konuşmanın ucunun nereye varacağını saçma sapan yazanlar size sesleniyorum. Önce adam olun gelin ondan sonra burada yazma hakkınız olsun cuhela ordusu.
  • Hüseyin bey hayırlı olsun. Allah başarılarının devamını getirsin. Daha nice makamlara layıksınız.
  • Hakikaten komik
  • Büyük işler büyük insanlarla başarılır. Yolun açık olsun, ALLAH mahçup etmesin Genel Müdürüm. ARO
  • Hayırlı olsun. Allah utandırmasın.
  • Baska adam bulamadilar herhalde. Yorumcunu dedigi gibi. Her kuruma torpillen. Girmis hele TAVA. Torpilsiz asla bir yere gelemesin , Akademisyen cocuklarimiz Is bulamiyorlar sani beyle iki kere gorustu yine isi olmadi Herhalde. Butun egitimlerimi Amerikada tamamladigi icin. Tabiki kiskanclik var,
Sürpriz atama bugün gerçekleşti. TGS'nin kuruluşundan, logosuna kadar her noktasında emeği bulunan Hüseyin Keskin, 3. Havalimanı'nın İcra Kurulu Başkanlığı'na getirildi.
 
TGS'den ayrıldıktan sonra TAV bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Hüseyin Keskin, sırasıyla TAV Yönetim Kurulu Danışmanlığı, Medine Havalimanı İnşaatında yönetim kurulu adına işletme bölümünün koordinasyonu, kısa bir dönem de İDO genel müdürlüğü yaptı.
 
Son olarak TAV Park Genel Müdürlüğü'nü yapan Hüseyin Keskin'in başarılı bir yönetici olduğu gibi satranç oyuncusu gibi önemli hamlelerin tasarlayıcısı olarak biliniyor.
 
Bugün itibari ile İGA İşletme A.Ş'nin İcra Kurulu Başkanlığı'na getirilen Hüseyin Keskin'in, görevine başladığı öğrenildi.
 
©AirportHaber.com
 
Üçüncü Havalimanının başına flaş isim getirildi...

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Tam isabet ~ 8 yıl önce
Çok isabetli bir karar olmuş.. İcranın başına adam gibi adam atamışlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avcı ~ 8 yıl önce
Yeni atandığın görevinde başarılar dilerim. Allah mahçup etmesin inşAllah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüseyin YILDIZ ~ 8 yıl önce
Hüseyin Keskin ;şimdiye kadar başında bulunduğu tüm projeleri hakkıyla yöneten gerçek bir Profosyonel'dir. Türkiye'nin taç projesinin başına da ancak böylesi başarılı ve milli bir isim getirilebilirdi. Kendisi, Şirketi ve Ülkemiz için hayırlı olsun.Allah utandırmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahtsız Bedevi ~ 8 yıl önce
Hüseyin bey kıvrak zekasıyla İGA'yı marka proje haline getirecek bir kapasiteye sahip. Torpil diyenler, TAV'ın başına geçmesine ne diyecekler acaba? TAV gibi özel bir şirkette de mi torpil var? Ben kendisini geleceğin Ulaştırma Bakanı olarak görüyorum. Takip edin ver görün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAV - Torpil ~ 8 yıl önce
TAV da torpilsiz hicbirsey olmaz. "Yaprak kimildamaz desek yeridir"
Cehalet diz boyu. ~ 8 yıl önce
Yorum yapan cahil ordusuna. Cahil cahil yorum yapanlar,daha ne değini konuşmanın ucunun nereye varacağını saçma sapan yazanlar size sesleniyorum. Önce adam olun gelin ondan sonra burada yazma hakkınız olsun cuhela ordusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AVIATOR ~ 8 yıl önce
Hüseyin bey hayırlı olsun. Allah başarılarının devamını getirsin. Daha nice makamlara layıksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Infantino ~ 8 yıl önce
Hakikaten komik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Infantino ~ 8 yıl önce
Nesi komik ? Bir Türk şirketinin yurtdışında görev yapmasının nesi komik olabilir ? Ayıptır ya...
Göksel ~ 8 yıl önce
Büyük işler büyük insanlarla başarılır. Yolun açık olsun, ALLAH mahçup etmesin Genel Müdürüm. ARO

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airliner ~ 8 yıl önce
Hayırlı olsun. Allah utandırmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akademisyen hainler.... ~ 8 yıl önce
Gördük akademisyenini solcusu gezide pkk lilarla darbe peşinde sagcisi FETÖ culerle katliam peşinde.... Ne biçim bir eğitim sistemiyse vatana hain yetiştiriyor.. Tankın altına yatan ezilen şehit olan kaç tane akademisyen üniversite mezunu var bi bak bakım... Bu ülkeyi bugüne kadar hep üniversite mezunları yönetti..... Bu arada akademisyenlerin çoğu pkk,dhckpc,tikko ve FETÖ destekcisi birazida selefi ve vehhabi... Maalesef düzgün pek akademisyenimuz yok....
cahillik bedava ~ 8 yıl önce
Airporthaber olarak bu vasifsiz ve cahil insanlarin haberlerini nasil yayinliyorsunuz sasiriyorum. Bunu yazan kisi ne kadar duzgun, gercekten bu tiplerle ayni havayi solumak bile tiksindirici. Ulkenin icine ettiniz
oku ~ 8 yıl önce
Oku o zaman sen ol akedemisyen...
Akademik insan ~ 8 yıl önce
Eğitim seviyeni yükseltemeyen öğretmen arkadaşlar ve de meslektaşlarım adına üzgünüm. Senin adına da üzüldüm aslında. Vermeyince Mabud neylesin Sultan Mahmut.
Hawaii ~ 8 yıl önce
Baska adam bulamadilar herhalde. Yorumcunu dedigi gibi. Her kuruma torpillen. Girmis hele TAVA. Torpilsiz asla bir yere gelemesin , Akademisyen cocuklarimiz Is bulamiyorlar sani beyle iki kere gorustu yine isi olmadi Herhalde. Butun egitimlerimi Amerikada tamamladigi icin. Tabiki kiskanclik var,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000