08 Ocak 2009, Perşembe 08:04:25

Üçüncü Havaalanı fiyatları çoşturdu!

İstanbul'a yapılması planlanan üçüncü havaalanı projesi, yapılması gündemde olan yerlerin fiyatlarının artmasına neden oldu...
  • artar tabii.. Ancak atlanan bir nokta var.. Oraları parselleyen kimler? AKP ve yandaşları teker teker aldı tüm çatalca silivri ve çevresini... yazılar olsun.. Yer belli arkadaşlar merak etmeyin.. Sn Kadi Topbaş.. Silivri ve Çatalca arasındaki alanı açıklayın artık, alınacak yer kalmadı..
  • Ve de Bir zamanlar Çorlu'da yaşamış bir insan olarak Çorlu meydanını da mantıklı buluyorum
  • Gereksiz diyorum çünkü Sabiha gökçen havaalanı tam manasıyla kullanılıyor mu? daha bir kaç yıl öncesine kadar bomboştu havaalanı,yeni havaalanı yerine Atatürk havaalanının geliştirilmesi ve düşünülen 3. havaalanının da Sabiha gökçen havaalanı gibi görülüp oraya yatırım yapılmasını dogru buluyorum...
  • Onu artik unuttuk!Tarima elverisli arazilerimizide Sanayiye kurban ettik TÜM TRAKYADA,zavalli köylülerden bu arazileri yok pahasina satin alan,gözleri doymayan aclar.Istanbul'u 40 Milyon nüfusa cikarmagi hesaba koymuslar.3.cüyü yaparlarsa,4.istemeyeceklerinin garantisi varmi?Türkiye'nin baska kesimleri neden geri kaliyor?ISTANBUL'u devamli öne cikarmaktandir.Dogal olarak Istanbul fazla vergi ödemektedir.Her isini Istanbul'a ENDEKSLERSEN,Istanbul'da ihtiyac artar.Bumudur BÜYÜK TÜRKIYE POLIT IKAMIZ.Ondan sonra ERGENEKONDAN BAHSEDIYORUZ.Önce Istanbul'konu halletmeliyiz.Dünya sehri Istanbul'u mahvetmekteyiz.Alt ve Üst gecit ile Istanbul Istanbul Olmaz.Istanbul'u kendi özünde aramaliyiz.
  • İyi bir düzenleme ile Çorlu Meydanı kazanılarak, atıl olmaktan da kurtarılabilir...
  • çorlu Havaalanı bence cok yerinde bi secim olur ..

İstanbul'a üçüncü havalimanının yapılacağını açıklayan hükümet, önce yer belirlemek için çalışmalara başlamıştı. Havalimanının yapılması için düşünülen yerler ise ağırlıklı olarak Çorlu, Silivri ve Arnavutköy. Bu nedenle söz konusu yerlerdeki arazi fiyatları tavan yapmış durumda. Özellikle Silivri ve çevresindeki arsaların metrekare fiyatlarında yüzde 200'e varan artıştan söz ediliyor.

Bölgedeki arazi vasfı taşıyan alanların metrekare fiyatları bile 10 liradan başlıyor. Nereye yapılacağı henüz açıklanmayan havaalanı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çorlu'nun çok uygun olacağını açıklamıştı.

Üçüncü Havaalanı fiyatları çoşturdu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

rumuz ~ 15 yıl önce
artar tabii.. Ancak atlanan bir nokta var.. Oraları parselleyen kimler? AKP ve yandaşları teker teker aldı tüm çatalca silivri ve çevresini... yazılar olsun.. Yer belli arkadaşlar merak etmeyin.. Sn Kadi Topbaş.. Silivri ve Çatalca arasındaki alanı açıklayın artık, alınacak yer kalmadı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okan-phy ~ 15 yıl önce
Ve de Bir zamanlar Çorlu'da yaşamış bir insan olarak Çorlu meydanını da mantıklı buluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okan-phy ~ 15 yıl önce
Gereksiz diyorum çünkü Sabiha gökçen havaalanı tam manasıyla kullanılıyor mu? daha bir kaç yıl öncesine kadar bomboştu havaalanı,yeni havaalanı yerine Atatürk havaalanının geliştirilmesi ve düşünülen 3. havaalanının da Sabiha gökçen havaalanı gibi görülüp oraya yatırım yapılmasını dogru buluyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Onu artik unuttuk!Tarima elverisli arazilerimizide Sanayiye kurban ettik TÜM TRAKYADA,zavalli köylülerden bu arazileri yok pahasina satin alan,gözleri doymayan aclar.Istanbul'u 40 Milyon nüfusa cikarmagi hesaba koymuslar.3.cüyü yaparlarsa,4.istemeyeceklerinin garantisi varmi?Türkiye'nin baska kesimleri neden geri kaliyor?ISTANBUL'u devamli öne cikarmaktandir.Dogal olarak Istanbul fazla vergi ödemektedir.Her isini Istanbul'a ENDEKSLERSEN,Istanbul'da ihtiyac artar.Bumudur BÜYÜK TÜRKIYE POLIT IKAMIZ.Ondan sonra ERGENEKONDAN BAHSEDIYORUZ.Önce Istanbul'konu halletmeliyiz.Dünya sehri Istanbul'u mahvetmekteyiz.Alt ve Üst gecit ile Istanbul Istanbul Olmaz.Istanbul'u kendi özünde aramaliyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
corlu ~ 15 yıl önce
İyi bir düzenleme ile Çorlu Meydanı kazanılarak, atıl olmaktan da kurtarılabilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
genius ~ 15 yıl önce
çorlu Havaalanı bence cok yerinde bi secim olur ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000