23 Mart 2015, Pazartesi 08:10:21

UÇAN SARAY HAZIR

Dünyanın en büyük "kişisel" jeti yapılması için üzerinde üç yıldır uğraşılan Boeing 747- 8 VIP'in dekorasyonu sonunda bitti.
  • oofff süpeeerrrr
  • hemen bizde 1 tane 380 alıp içinede göl yapalım sonra VIP köşk olsun yoksa itibarımız şanımız azalır:)) yürü be türkiyeeee şanın yürüsün
  • Çakma dunya lideri de VIP A380 ister simdi :D
  • Üç kat nasıl oluyor acaba 748 de? Kargoyu da mı kabine çevirmişler?
  • Cokguzel suyluyorsun Sayin yorumcu kardesim cok gunlum ister. Ben bir havaci olarak. Cani gonulden arzu ediyorum. Turkiyede. Yapsin. Fak. Ne. Bu ilme erisecek gucumuz var nede. Alt yapimiz Biz boeing de egitim gordugumuz vakit tehsislerini Gosterdiler. Gezdirdiler. Alabamadaki nasayi. Otobusle gezdirdiler. Boyle. Ucu bucu olmiyan tehsisler NASA. Da. Boeing dir. Onlari gorunce resimde degil. Sahsen. Laboratuarlarini. Gordum. Bizim yapacagimiz is degil . Allah Bizede bu gucu. Bu teknigi nesip etsin . Tukiye. Isterse. Yapa bilir derim. Saygilarimla.
  • Bizde İsteriz bu Uçak saray gibi ülke büyüklüğünü gösterir bizede yapın
  • Sn. Cumhurbaşkanım bundan almalı
  • Kim nedersedesin evet Yoksuluk cok. Hele emeklilerin durumu cok cok kotu. Boyle ikenBende diyorum Bu ucak. TURKIYEYE YAKISIR. Boyle bir 747 jumbo. THY. Ye yakisir .Allahin IZNIYLE. Bir gun boyle hasmetli. Boing 747. Turkiyeye nesip olacak . Inaniyorun turkiye her seyin ustesinde gele bilecek. Guctedir. Her vilayette. Bir sey yetisiyor Ve dunyada kedikendini besliyen tek ulkedir. Herkese saygilar sunuyorum.
  • Tam hırsızlara layık
  • Yakışır başkanıma

Dünyanın en büyük "kişisel" jeti yapılması için üzerinde üç yıldır uğraşılan Boeing 747- 8 VIP'in dekorasyonu sonunda bitti. 1.5 milyar liraya mal olan uçağın sahibinin Katar emiri olduğu öne sürüldü.

ABD merkezli uçak firması Boeing tarafından üretildikten sonra üç yıllık bir dekorasyon sürecine tabi tutulan dev Boeing 747-8 VIP tipi uçak, yeni sahibine teslim edildi. Uçağa harcanan para ve kabinin içindeki lükse dair dudak uçuklatan detaylar ortaya çıktı. Fakat Boeing 747-8 VIP'nin yeni sahibi sır gibi saklanıyor. Havacılık sektörüyle ilgilenen internet forumlarına göre uçak, Katar emirinin filosunun bir parçası oldu bile. Boeing'in en başarılı modellerinden biri olarak gösterilen 747-8'ler aslında 450 yolcuyu taşıyabilecek kapasitede üretiliyor.

2012'de Greenpoint Technologies adlı firmaya verilen bu özel uçak ise tek kişiye hizmet edecek! Boeing 747-8'nin liste fiyatı yaklaşık 950 milyon lira. Greenpoint Technologies'in yaptığı lüks modifikasyonlarla birlikte uçağın değerinin 1 milyar 500 milyon lirayı geçtiği belirtiliyor. Gövdesinin genişliği 6.1 metre, uzunluğu 76 metre olan hava taşıtının kabin alanı ise tam 445 metre kare. Üç katlı ve özel asansörlü uçağın içine geniş bir toplantı odası, 14 misafiri ağırlamaya uygun bir yemek salonu; koltukları, televizyonu ve sehpalarıyla tam teşekküllü iki oturma odası eklenmiş. Uçakta, uzun seyahatler için çalışma odası, banyolu bir yatak odası ve gökyüzü manzaralı geniş bir salon da bulunuyor. Saatte bin 195 kilometre hıza çıkabilen ve bir kerede 17 bin kilometre yol alabilen Boeing 747- 8'ler, önümüzdeki dönemde ABD Başkanı'nı taşıyan Air Force One filosuna da dahil edilecek.

UÇAN SARAY HAZIR

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

... ~ 9 yıl önce
oofff süpeeerrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakışır ~ 9 yıl önce
hemen bizde 1 tane 380 alıp içinede göl yapalım sonra VIP köşk olsun yoksa itibarımız şanımız azalır:)) yürü be türkiyeeee şanın yürüsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çakma dunya lideri de VIP A380 ister simdi :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
748 ~ 9 yıl önce
Üç kat nasıl oluyor acaba 748 de? Kargoyu da mı kabine çevirmişler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Cokguzel suyluyorsun Sayin yorumcu kardesim cok gunlum ister. Ben bir havaci olarak. Cani gonulden arzu ediyorum. Turkiyede. Yapsin. Fak. Ne. Bu ilme erisecek gucumuz var nede. Alt yapimiz Biz boeing de egitim gordugumuz vakit tehsislerini Gosterdiler. Gezdirdiler. Alabamadaki nasayi. Otobusle gezdirdiler. Boyle. Ucu bucu olmiyan tehsisler NASA. Da. Boeing dir. Onlari gorunce resimde degil. Sahsen. Laboratuarlarini. Gordum. Bizim yapacagimiz is degil . Allah Bizede bu gucu. Bu teknigi nesip etsin . Tukiye. Isterse. Yapa bilir derim. Saygilarimla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.B. ~ 9 yıl önce
Bizde İsteriz bu Uçak saray gibi ülke büyüklüğünü gösterir bizede yapın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vıp ~ 9 yıl önce
Sn. Cumhurbaşkanım bundan almalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kim nedersedesin evet Yoksuluk cok. Hele emeklilerin durumu cok cok kotu. Boyle ikenBende diyorum Bu ucak. TURKIYEYE YAKISIR. Boyle bir 747 jumbo. THY. Ye yakisir .Allahin IZNIYLE. Bir gun boyle hasmetli. Boing 747. Turkiyeye nesip olacak . Inaniyorun turkiye her seyin ustesinde gele bilecek. Guctedir. Her vilayette. Bir sey yetisiyor Ve dunyada kedikendini besliyen tek ulkedir. Herkese saygilar sunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tam hırsızlara layık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yakışır başkanıma

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000