15 Şubat 2017, Çarşamba 09:30:13

"Uçan otomobil" için tarih verildi

Dünyanın ilk yolcu taşıyabilen drone'unun insanlı uçuşlara başlayacağı tarih açıklandı.
  • Balistik paraşüt şart emergency bir durum kötü sonuçlar doğurabilir
  • Havada uçan bir şey görürseniz UFO değil uçan otomobildir telaş yapmayın. Bu arada bu bildiğin koltuklu taşıma kapasitesi artırılmış drone. Bunu uçurmak için ATPL/H mi yoksa Drone lisansı mı verecekler :)
  • Binilmez buna.
  • Yan rüzgar performansını oldukça merak ediyorum
  • Haberde ilk tarih aciklandi demis ancak ben icerikte tarih goremedim. Videoda mi tarih soyleniyor ? Zira video benim telefonumda acilmadi.
  • Bu adam gibi uçsun görelim sonra da gelsin bana uçsun.
  • Ya naptın airport haber.. referandum kampanyasının sürprizini bozdun, ilk milli uçan arabamızın resimlerini yayınladın...1 ay sonra bunu üretecek tesisin maketinin kartonunu üretecek firmanın dayıoğlunun işlettiği internet cafe açılışında lanse edilecekti.
  • Bu arada Ehang 184 de 4 degil 8 pervane var !
Dünyanın ilk yolcu taşıyabilen drone'unun insanlı uçuşlara başlayacağı tarih açıklandı. 'Uçan araba' olarak da adlandırılan EHang 184 isimli drone nihayet gündelik hayatta hizmet vermek adına önemli bir adım atmaya hazırlanıyor.

İlk olarak ABD'nin Las Vegas kentinde gerçekleştirilen CES 2016'da görücüye çıkarılan Tek kişilik helikopter olarak tasarlanan mega drone Ehang 184, Temmuz ayında insanlı uçuşlara başlayacak. 
 
Tamamen elektrikli olan Ehang 184, pervanesiyle saatte 96 km hıza ulaşabiliyor. Ehang 184, 4 pervanesinin ikisinin devre dışı kalması halinde bile güvenli bir biçimde iniş yapabiliyor.  Drone Las Vegas'ta kapılarını teknoloji meraklılarına açan en büyük teknoloji fuarlarından biri Tüketici Elektriği Fuarı'nda (CES 2016) görücüye çıkmıştı.

"Uçan otomobil" için tarih verildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Paradrone ~ 7 yıl önce
Balistik paraşüt şart emergency bir durum kötü sonuçlar doğurabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EOX ~ 7 yıl önce
Havada uçan bir şey görürseniz UFO değil uçan otomobildir telaş yapmayın. Bu arada bu bildiğin koltuklu taşıma kapasitesi artırılmış drone. Bunu uçurmak için ATPL/H mi yoksa Drone lisansı mı verecekler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ne ~ 7 yıl önce
Binilmez buna.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mega drone ~ 7 yıl önce
Yan rüzgar performansını oldukça merak ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzsuz Pilot ~ 7 yıl önce
Haberde ilk tarih aciklandi demis ancak ben icerikte tarih goremedim. Videoda mi tarih soyleniyor ? Zira video benim telefonumda acilmadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Capitano ~ 7 yıl önce
Bu adam gibi uçsun görelim sonra da gelsin bana uçsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
Ya naptın airport haber.. referandum kampanyasının sürprizini bozdun, ilk milli uçan arabamızın resimlerini yayınladın...1 ay sonra bunu üretecek tesisin maketinin kartonunu üretecek firmanın dayıoğlunun işlettiği internet cafe açılışında lanse edilecekti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OKan ~ 7 yıl önce
Bu arada Ehang 184 de 4 degil 8 pervane var !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000