13 Nisan 2022, Çarşamba 13:47:09

Uçan mega yat için çalışmalar sürüyor

İtalyan tasarım stüdyosu Lazzarini, birkaç yüz milyon değerindeki Air Yatch ismini verdiği uçabilen mega yatı üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.
  • Çok kusurlu bir tasarım, ilk kusur görüş yok sağını solunu görmüyor kaptan, iskele alabanda der demez iskeleye bindirir.
  • Bunun daha kralını asrın lideri önderliğinde ve ortadoğu ve balkanların en büyük uçak mühendisi laz temel ile saz arkadaşlarıyla tamamıyla yerli ve milli olarak yaparız dünya bize bir kere daha gıpta eder,hayran kalır, kıskanır,çekinir,evelallah, inşallah,maşallah,hamdolsun, amin...

İtalyan tasarım stüdyosu Lazzarini, birkaç yüz milyon değerindeki Air Yatch ismini verdiği uçabilen mega yatı üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Karbon fiberden inşa edilen konsept, dört köprü ile 80 metrelik merkezi bir gövdeye bağlanan 150 metrelik iki hava gemisinden oluşuyor. Maksimum 100 kilometre hızla 48 saatten fazla uçabilen yatın, yüz milyonlarca dolardan satışa çıkacağı tahmin ediliyor.

Şirketten yapılan açıklamada, havadan daha hafif bir gaz olan helyumla doldurulan balonların devasa pervanelerden ivme kazanarak uçacağı aktarıldı.

Bununla birlikte, mega yatın inşa edildikten sonra ne kadara mal olacağı belli değil. Ancak, şirket, aracın süper zenginlere yönelik tasarlandığını belirterek, muhtemelen birkaç yüz milyon dolar değerinde olacağını duyurdu.

Air Yacht’ın ikiz keşif balonları, her biri ultra hafif piller ve güneş panelleri ile çalışan sekiz ters dönen motor tarafından çalıştırılan 400 bin metreküp sıkıştırılmış helyum içerecek.





Uçan mega yat için çalışmalar sürüyor

Yorumlar

Kusur dolu ~ 2 yıl önce
Çok kusurlu bir tasarım, ilk kusur görüş yok sağını solunu görmüyor kaptan, iskele alabanda der demez iskeleye bindirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyy lazzariniii ~ 2 yıl önce
Bunun daha kralını asrın lideri önderliğinde ve ortadoğu ve balkanların en büyük uçak mühendisi laz temel ile saz arkadaşlarıyla tamamıyla yerli ve milli olarak yaparız dünya bize bir kere daha gıpta eder,hayran kalır, kıskanır,çekinir,evelallah, inşallah,maşallah,hamdolsun, amin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 2 yıl önce
Seviyesiz espri yapmakla komik olmuyorsun
komik yazana ~ 2 yıl önce
Seviyeye sen mi karar veriyorsun,beğenmediysen okuma ve yorum yapma o zaman sahibinin sesi!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000