17 Ekim 2014, Cuma 17:41:16

UÇAN ARABAYI TÜRKİYE’YE GETİRECEKLER

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren TrikeForce, Havacılık Eğitim Fuarı IFTE 2014’te boy gösteriyor. Alanya’da faaliyet gösteren şirket, özellikle turistlere yönelik benzersiz bir deneyim sunuyor.
  • Fresh brezee ülkemize girmesi iyi oldu gerçekten kalitesi eşsiz
  • Fresh breezeyi türkiyeye getireceginize bu isi senelerdir kendi imkanlari ile yapan kisilere ve onlarin ürettiklerine sahip cikin.Bursada , didimde ve daha bircok örnekleri var... Hepiniz toplanin birikimlerinizi türk mali üretim icin kullanin..bu is senelerdir yapiliyor yeni birsey degil..
  • Yapilan yeni bir faaliyet degil. Seneler öncesinden yapildi bile. O zaman siz Almanyada cam silmekle mesguldunuz. Havaciliga yeni bir soluk yada degisimde getirmeyecek.. Kötünün iyisi diyebiliriz....
  • bu dayilarda hep ayni pozu vermisler
  • Ilk degil...Oludeniz semalarinda ayni marka modeli yillardir havada goruyoruz...Cogalmasi iyi oldu, guzel bir arac ve gayet guvenli, performansi iyi. Basarilar dilerim.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren TrikeForce, Havacılık Eğitim Fuarı IFTE 2014’te boy gösteriyor. Alanya’da faaliyet gösteren şirket, özellikle turistlere yönelik benzersiz bir deneyim sunuyor.

Dünyanın en büyük markalarından Alman şirketi Fresh Breeze ile Avusturya şirketi Nova tarafından üretilen trike paramotor ve yamaç paraşütleriyle benzersiz bir uçuş deneyimi sunan TrikeForce, IFTE2014’te ziyaretçilerini ağırlıyor.

Alanya’da 30 dönümlük arazi üzerinde kurulu olan Türkiye’nin tek trike paramotor tesislerinde hizmet veren şirket, özellikle yerli ve yabancı turistlere hizmet veriyor. TrikeForce yetkilisi Onur Yılmaz, tesisin kurulması için özellikle Fresh Breeze tarafından teklif geldiğini belirterek, “Biz bu iş için Almanya’nın hatta dünyanın en önde gelen trike paramotor üreticisi Fresh Breeze tarafından teşvik edildik. Beklediğimizden de yoğun bir ilgiyle karşılaştığımızı söyleyebilirim. Yaptığımız ticari uçuşlarla turistlere eşsiz bir uçuş deneyimi sunarken, aynı zamanda turizm tesislerine yönelik çalışmalar da yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

5 BİN EURO’YA TRIKE PARAMOTOR KEYFİ

Hizmet sundukları trike paramotorların satışını yaptıklarını da ifade eden Yılmaz, “Sportif amaçla uçuş yapmak istiyorsanız tek kişilik trike paramotorları 5 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satıyoruz. Bu hava araçlarını kullanmak için THK’dan paramotor sertifikası almanız yeterli oluyor. Çift kişilik ticari amaçlı uçuşlar için kullanılan trike paramotorların sertifika işlemleri yine Türkiye’de yapılabiliyor ancak lisanslama ile ilgili Almanya’dan belge alınması gerekiyor” dedi.

Türkiye’de sportif havacılığa farklı bir ivme kazandırmak istediklerini söyleyen Onur Yılmaz, “Sportif havacılık konusunda Türkiye’ye yeni bir heyecan getirmek istiyoruz. Kısmet olursa 2015 yılının yaz sonunda Türkiye’ye uçan arabayı getireceğiz” şeklinde konuştu.





UÇAN ARABAYI TÜRKİYE’YE GETİRECEKLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

ppg ~ 10 yıl önce
Fresh brezee ülkemize girmesi iyi oldu gerçekten kalitesi eşsiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk Mali.. ~ 10 yıl önce
Fresh breezeyi türkiyeye getireceginize bu isi senelerdir kendi imkanlari ile yapan kisilere ve onlarin ürettiklerine sahip cikin.Bursada , didimde ve daha bircok örnekleri var... Hepiniz toplanin birikimlerinizi türk mali üretim icin kullanin..bu is senelerdir yapiliyor yeni birsey degil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni birsey ~ 10 yıl önce
Yapilan yeni bir faaliyet degil. Seneler öncesinden yapildi bile. O zaman siz Almanyada cam silmekle mesguldunuz. Havaciliga yeni bir soluk yada degisimde getirmeyecek.. Kötünün iyisi diyebiliriz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dayilar ~ 10 yıl önce
bu dayilarda hep ayni pozu vermisler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 10 yıl önce
Ilk degil...Oludeniz semalarinda ayni marka modeli yillardir havada goruyoruz...Cogalmasi iyi oldu, guzel bir arac ve gayet guvenli, performansi iyi. Basarilar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000