08 Aralık 2019, Pazar 16:30:09

Uçaktan neden katı atık düşer?

Uçaktan düşen katı atıklar ciddi yaralanmalara sebep olabilir.
  • bir hikaye anlatayım ama hikaye değil ama gerçek çok eskiden yanı belki 25 yıl önceydi veya sonraydı Adamın biri ingilterede gökten bir şeyin düştüğünü gördü gidip onu aldı tarladan evi götürdü tabi pireslenmimis bir haldeydi bıçakla yarıp tadına baktı bir anlam veremedi buzdolabına koydu gidip yetkililere haber verdi tabi yetkililer eve geldi preslenmiş paketi alıp baktılar ve ne dediler biliyormusunuz bu Uçaktan düşmüş preslenmiş malesef Bokmuş....

Uçaktan düşen katı atıklar ciddi yaralanmalara sebep olabilir.

Bir uçak havaalanına indiğinde, tuvaletlerinde biriken atıkların bulunduğu septik tank boşaltılır. Uçaklar, duyduklarınızın aksine, uçuş esnasında bu atıkları boşaltmazlar.

Maalesef, tankı karada boşaltmak için kullanılan hortumun valfleri, arızalanabilir ve bu da uçak havadayken sıvının sızabileceği anlamına gelir.

Uçağın normal seyir yüksekliğinde hava sıcaklığı eksi 50 santigrat dereceyi buluyor. Bu da, sızan atığın donacağı anlamına gelir. Donan atıkta yerçekimi kuvveti ile havadan zemine düşer. Mavi Buz olarak adlandırılan bu atıklar zaman zaman ciddi hasarlara yol açabiliyor.

Uçaktan neden katı atık düşer?

Yorumlar

Mahmut ~ 4 yıl önce
bir hikaye anlatayım ama hikaye değil ama gerçek çok eskiden yanı belki 25 yıl önceydi veya sonraydı Adamın biri ingilterede gökten bir şeyin düştüğünü gördü gidip onu aldı tarladan evi götürdü tabi pireslenmimis bir haldeydi bıçakla yarıp tadına baktı bir anlam veremedi buzdolabına koydu gidip yetkililere haber verdi tabi yetkililer eve geldi preslenmiş paketi alıp baktılar ve ne dediler biliyormusunuz bu Uçaktan düşmüş preslenmiş malesef Bokmuş....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnanma Dostum ~ 4 yıl önce
Bu tür şehir efsanesi hikayeler,havacılıkta yıllardır dilden dile dolaşır,Ama böyle Bok tan hikayelerin gerçek olduğuna dair bir haber yoktur.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000