07 Şubat 2016, Pazar 12:40:40

Uçaktaki patlamanın nedeni belli oldu

Somali'deki uçakta oluşan ve bir kişinin yaşamını yitirmesine neden olan patlamanın, bombalı bir saldırı sonucu meydana geldiği belirlendi.
  • bu haber ilk cıktıgında o delikli ucagı gorur gormez aklıma mogadishu gelmişti nedense. sonra haberi okudum mogadishu cıktı. her hafta havaalanı da dahil bombaların patladığı bilinen bir yere neye güvenerek uctugumuzu bu haber sitesi dahil kimse sorgulamıyor mu? allah korusun bir olay yaşasak bile bile sorgulamayanlar bile bunun sorumluluğunu hissetmeyecek mi? iddia gayet mantıklı ve bizim ucagın başına şimdiye kadar böyle bir şey gelmemiş olması şaşırtıcı... ne güvenlik var ne otorite... ipini koparan ortalıkta dolanıyor aprona her isteyen rahat rahat girer... *sabihaya atılan havan topundan veya nedeni her ne ise neden kimse bahsetmiyor ? nedenini acıkladılar mı?
  • olur mu bu gövde? Olursa bu uçağı da thy alsın.
  • Tgs illuminatinin bir koluymus aslinda, kesin bilgi yayalim
  • Noldu Sabiha Gökçene yapılan saldırının sonucu açıklandı mi ? Güzelim ülke elden gidiyor ya göre göre kahroluyoruz!!!!
  • boş muhabbet yapanlar, kafa şişirenler, analiz kasanlar pişman mı burada??
  • Her zaman savunduğum bir ilke vardır. O'da kısasa kısas ilkesi. Madem bomba ile uçak düşürüldü. O zaman yapılacak tek şey bu saçma sapan, her anlamda kapkara kafaya sahip yaratıkları üzerine kitlesel imha yapacak atom bombası veya çok daha güçlü bir silahla cevap vermek. O kadar güçlü bir bomba olmalı ki, Japonya'ya atılan bombaların toplamı bunun yanında piknik gibi kalmalı.
  • Isi...

Geçtiğimiz günlerde Somali'den kalkan yolcu uçağında bir patlama meydana gelmiş ve uçağın gövdesinde delik açılmıştı. Bu patlamanın nedeni araştırıldı ve sonunda sırrı çözüldü.

DELİKTEN DÜŞEN KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Araştırmalar sonucunda patlamanın sebebinin bombalı saldırı olduğu belirlendi. 74 yolcuyu taşıyan uçaktaki bir kişi gövdedeki delikten aşağı düşerek hayatını kaybetmişti.

Patlamanın nedeni olaydan 4 gün sonra açıklandı ve bomba şüphesinin kesinleştiği bildirildi. Polis, bombanın yolculardan birinin dizüstü bilgisayarına yerleştirmiş olabileceğini söylüyor. Saldırıyı üstlenen henüz olmadı. En büyük şüpheli ise El Kaide bağlantılı Eş Şebab örgütü.

Uçaktaki patlamanın nedeni belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

o foto ~ 8 yıl önce
bu haber ilk cıktıgında o delikli ucagı gorur gormez aklıma mogadishu gelmişti nedense. sonra haberi okudum mogadishu cıktı. her hafta havaalanı da dahil bombaların patladığı bilinen bir yere neye güvenerek uctugumuzu bu haber sitesi dahil kimse sorgulamıyor mu? allah korusun bir olay yaşasak bile bile sorgulamayanlar bile bunun sorumluluğunu hissetmeyecek mi? iddia gayet mantıklı ve bizim ucagın başına şimdiye kadar böyle bir şey gelmemiş olması şaşırtıcı... ne güvenlik var ne otorite... ipini koparan ortalıkta dolanıyor aprona her isteyen rahat rahat girer... *sabihaya atılan havan topundan veya nedeni her ne ise neden kimse bahsetmiyor ? nedenini acıkladılar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamir ~ 8 yıl önce
olur mu bu gövde? Olursa bu uçağı da thy alsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 8 yıl önce
Tgs illuminatinin bir koluymus aslinda, kesin bilgi yayalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS'ye ~ 8 yıl önce
Illimunati aslinda TGS'nin bir koluymus, kol boregide yapiyorlarmis, olsada yesek sicak sicak yaninada cay.
helal olsun somaliye ~ 8 yıl önce
Noldu Sabiha Gökçene yapılan saldırının sonucu açıklandı mi ? Güzelim ülke elden gidiyor ya göre göre kahroluyoruz!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tatava ~ 8 yıl önce
boş muhabbet yapanlar, kafa şişirenler, analiz kasanlar pişman mı burada??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 8 yıl önce
Her zaman savunduğum bir ilke vardır. O'da kısasa kısas ilkesi. Madem bomba ile uçak düşürüldü. O zaman yapılacak tek şey bu saçma sapan, her anlamda kapkara kafaya sahip yaratıkları üzerine kitlesel imha yapacak atom bombası veya çok daha güçlü bir silahla cevap vermek. O kadar güçlü bir bomba olmalı ki, Japonya'ya atılan bombaların toplamı bunun yanında piknik gibi kalmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52'ye ~ 8 yıl önce
Peki atom bombası veya çok daha güçlüsü atılınca iş bitecek mi ? ABD Japonya'ya atom bombası attı da ne oldu savaşı kazandı ama insanların nefretini de kazandı... Keşke bu işler sizin dediğiniz gibi kolay olsa, öldürünce bitse...
Tek çare Kim Jong-Un ~ 8 yıl önce
Bence Kuzey Kore dünyayı yok etsin olsun bitsin
akıllı bıdık ~ 8 yıl önce
Atom bombası hiçbir şeyin sonu olamaz olsa olsa devamındaki yok oluşun başlangıcı olur. Patlamada sadece ve sadece teröristler ölmüş olsa bile sonrasında başlayan radyasyon kimi kavuracak, kimi yamultacak bir düşünün de öyle yazın... Düzeltiyorum, on düşünün bir yazın...
Yahudilerin ~ 8 yıl önce
Isi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000