09 Mart 2010, Salı 07:17:42

"Uçakta yaşandığı öne sürülenler asılsız!"

Konser için gittiği Londra dönüşünde uçakta bir başka yolcuya ait olan Burberry marka çanta Safiye Soyman'ın başına dert oldu...
  • Kim bu kadın ? Burada bu haberin ne işi var ?
  • olay uçakta geçmiş ya o yuzden o alaka yani:))) habere bak ya......
  • hepimiz safiye soymaniz... bu arada bu haber magazin haberi havacilikla ne alaka...

Seyahat sırasında, Soyman'ın önünde oturan bir kadın yolcu, uçak İstanbul'a indiğinde Londra havalimanında satın aldığı Burberry çantasının poşetiyle birlikte kaybolduğunu fark ederek, uçakta panik yaratmıştı. Sonrasında bu poşetin Safiye Soyman'dan çıktığı iddialarına Soyman ateş püskürdü. Şarkıcı, olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Bana teşekkür etmişti

"O gün uçakta kemer ikaz ışıkları söndüğünde el bagajımı alıp yere indirdim. Bu esnada bu el bagajının sahibi kendisine ait bagajı da alıp yere indirdiğimi görünce, 'Safiye Hanım neden zahmet ettiniz' dedi. Ben de kendisine, önemli olmadığını söyledim. Uçakta yaşanan bu olayın sonrasında, o kişi tarafından kişiliğime karşı ağır saldırı içeren iddialarına dair çıkan haberlere çok şaşırdım ve üzüldüm. O yolcunun iddia ettiği gibi, poşetinin benim poşetlerimin arasında olduğu tamamen hayal ürünüdür. Beni zan altında bırakan ve üzüntüme neden olan bu iddianın hiçbir hukuki dayanağı yoktur. Avukatım, bu yolcunun kimlik bilgilerine ulaşır ulaşmaz, kendisi hakkında tüm yasal yollara başvuracağım ve başvurumun da takipçisi olacağım. Yolcunun iddia ettiği gibi bir durum olmuş olsa, havacılık kuralları gereği uçakta başka türlü bir prosedür uygulanır, o kişi benden davacı olabilirdi. Zaten o gün yaşanan olaya uçak kabin ekibi de şahittir. O yolcu, nedeni bilemediğim bir şekilde hayal ürününü bu şekilde dile getirmiştir."

(Sabah)

"Uçakta yaşandığı öne sürülenler asılsız!"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Kim bu kadın ? Burada bu haberin ne işi var ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
olay uçakta geçmiş ya o yuzden o alaka yani:))) habere bak ya......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hepimiz safiye soymaniz... bu arada bu haber magazin haberi havacilikla ne alaka...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000