18 Ağustos 2022, Perşembe 18:11:27

Uçakta yaşadığı tacizi anlattı!

Yeni Zelanda Hava Yolları uçuşunda uçan Avustralyalı aktris Georgia-May Davis, uçuş sırasında hayatının şokunu yaşadı. Davis, uçuk içi mesajlaşma uygulaması üzerinden kendisine atılan tüyler ürpertici mesajları ifşa etti.
  • uçaklarda artık chat yapılıyor olması hiç de iyi IFE sisteni değilmiş hemen pin programını değiştirelim yoksa uçaklar TV evlilik progranlarına dönüşecek.
  • gece ucuslarda neler oluyor neler
  • Kadinin beyani esastir, saçmaliginin var oldugu sürece hiç taciz olayina inanmiyorum
  • Bunun neresi haber şimdi, seviyeyi iyice düşürdünüz?Biraz ciddiyet lütfen..
  • Türkçe ve dilbilgisi çok önemli. Ben Chad (erkek olan) kadın yolcuyu engellemiş olarak anladım. Düzgün yerde virgül olmayınca.
  • Al sana medeniyet
  • Bir ikitane tokat verebilirdi

Bir Yeni Zelanda Hava Yolları uçuşunda yer alan Avustralyalı bir aktris, başka bir yolcu tarafından taciz edilme olayını sosyal medya hesabından paylaştı.

Genç kadın TikTok hesabından yayınladığı bir videoda, erkek bir yolcu tarafından uçak içi iletişimi sağlamak için kurulan sistem üzerinden kendisine gelen mesajları ifşaladı.

Davis, ilk olarak 4C koltuğunda oturan erkek yolcu "Chad4C"den, uçak içi eğlence ekranı aracılığıyla bir mesaj aldığını ve bunun son derece korkutucu olduğu ifade ediyor. Önündeki ekranına gelen ilk mesajda diğer yolcu nasıl olduğunu soruyor, o da 'çok iyi' yanıtını veriyor. Erkek yolcu genç kadına birbirlerini daha iyi tanımaları için koltuğuna gelmesini söylüyor.

Fakat Chad daha sonra konuşmayı uzatmaya çalışınca genç kadın yolcuyu engelledi.

İlginç bir olay ise Georgia-May, videoyu paylaştıktan sonra yaşandı. Çünkü, Davis'in, uçaktaki yolcu ile aynı ismi taşıyan eski erkek arkadaşı Chad, videonun kendisi hakkında olup olmadığını sorgulamak için mesaj atmış ve  "TikTok'unuzu gördüm! Benimle ilgili olduğunu biliyorum. Lütfen sil. Komik değil Georgia-May,' diye yazmış.

O ise "Birden fazla Chad var" yanıtını vermiş.

Uçakta yaşadığı tacizi anlattı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Aaa ~ 2 yıl önce
uçaklarda artık chat yapılıyor olması hiç de iyi IFE sisteni değilmiş hemen pin programını değiştirelim yoksa uçaklar TV evlilik progranlarına dönüşecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
witness ~ 2 yıl önce
gece ucuslarda neler oluyor neler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 2 yıl önce
Kadinin beyani esastir, saçmaliginin var oldugu sürece hiç taciz olayina inanmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PALA ~ 2 yıl önce
Bunun neresi haber şimdi, seviyeyi iyice düşürdünüz?Biraz ciddiyet lütfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkçe ~ 2 yıl önce
Türkçe ve dilbilgisi çok önemli. Ben Chad (erkek olan) kadın yolcuyu engellemiş olarak anladım. Düzgün yerde virgül olmayınca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medeniyet ~ 2 yıl önce
Al sana medeniyet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 2 yıl önce
Bir ikitane tokat verebilirdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000