10 Nisan 2010, Cumartesi 15:52:09

Uçakta uyuyakalınca gözlerini hangarda açtı!

Bir İngiliz akademisyen, gece yolculuğu yaptığı uçakta derin uykuya dalınca, gözlerini hangarda açtı.
  • nasıl ya bende hostesim böle bişeyin olması imkansız bütün yollcu indikden sonra bütün kabin kontrol ediliyo gerçekden bu kabin görevlilerinin hepsinin işine son verilmeli.
  • Bu uçağın içi nasıl kontrol edilmez yahu... Bu firma uçağın içini kontrol ve temizlik işlerini yaptırmadan hangara soktursun. Ondan sonra rahatlık kelimesini utanmadan telaffuz etsinler... Kimseyi kandırmayın sadece kendinizi kandırırsınız bu şekilde...
  • Dunyanin sayili havayollarindan birinde calistim.Kendi Zone umuzda cuzdan bile bulunsa isten atilma sebebiydi.Bir de utanmadan reklam diyor.Once Kabin gorevlilerini isten cikarmasi gerekirken!

Telegraph gazetesinin haberine göre, Staffordshire üniversitesinde spor hukuku konusunda ders veren Kris Lines, uçağın Kanada'nın Vancouver kentine inmesinden 90 dakika sonra hangardaki teknisyen tarafından uyandırıldı.

Vancouver'e bir konferansa katılmak için giden Lines'ın, bu kente olan bağlantılı uçağı uyuyakalıp kaçırmamak için, Birmingham'dan Calargy'ye olan 22 saatlik seyahatte kola içerek uyanık kalmaya çaba sarf ettiği belirtildi.

Uçuşun ilk ayağını uyumadan kazasız belasız tamamlamanın verdiği rahatlıkla bağlantılı uçağa binen Lines, burada hangarda sona eren derin bir uykuya daldı.

Hangarda kendisini uyandıran teknisyenin en az kendisi kadar şaşırdığını söyleyen Lines, teknisyenin, "Telaş etmeyin. Diğer yolcular bir buçuk saat önce uçaktan indi" dediğini, uçağın merdivenlerinden inip havalimanında değil de hangarda olduğunu görünceye kadar durumu hala idrak edemediğini anlattı.

Lines, kabin görevlilerinin kendisini fark etmemesiyle ilgili olarak da "İlginç olan şu ki, uçuşla ilgili çok sayıda güvenlik kontrolünden geçiyorsunuz ancak sizi yasak bölgede tek başınıza bırakıyorlar" diye konuştu.

Lines, havayolu şirketinin, bu olayı "yolcularını ne kadar rahat ettirdiklerinin bir işareti" olarak sunarak reklama çevirmek için kullanabileceği halde bunu yapmadığını söyleyerek, "kafasını kuma gömmesine" çok şaşırdığını da belirtti. Havayolunun Lines'den özür dilediği ve bir sonraki uçuşta yüzde 20 indirim yapma sözü verdiği kaydedildi. (CNNTürk)

Uçakta uyuyakalınca gözlerini hangarda açtı!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
nasıl ya bende hostesim böle bişeyin olması imkansız bütün yollcu indikden sonra bütün kabin kontrol ediliyo gerçekden bu kabin görevlilerinin hepsinin işine son verilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu uçağın içi nasıl kontrol edilmez yahu... Bu firma uçağın içini kontrol ve temizlik işlerini yaptırmadan hangara soktursun. Ondan sonra rahatlık kelimesini utanmadan telaffuz etsinler... Kimseyi kandırmayın sadece kendinizi kandırırsınız bu şekilde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dunyanin sayili havayollarindan birinde calistim.Kendi Zone umuzda cuzdan bile bulunsa isten atilma sebebiydi.Bir de utanmadan reklam diyor.Once Kabin gorevlilerini isten cikarmasi gerekirken!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000