04 Ağustos 2009, Salı 08:40:37

UÇAKTA ŞOK ÖLÜM!

Domuz gribi belirtileri gösteren 15 yaşındaki Brezilyalı kız, ABD’nin Florida eyaletindeki Orlando kentinden Sao Paulo’ya giderken bindiği uçakta öldü...
  • daha 15 yaşındaymıs cok yazık hiç mi önlem yok hıc mı ınsanın değerı yok anlamıyorum

Jaqueline Ruas isimli genç kız, arkadaşlarıyla birlikte Florida’da bulunan Disneyland’ı ziyaret etti ve Brezilya’nın Sao Paula kentindeki evine dönmek için uçağa bindi. Copa Airlines isimli şirketle seyahat eden Ruas, bu yolculuktan birkaç gün önce domuz gribi belirtileri göstermeye başlamıştı. Ancak, ABD’li doktorlar yaptıkları kapsamlı muayene sonrasında, Ruas’da domuz gribi olmadığını söylediler.

Jaqueline Ruas, uçağa bindikten kısa süre sonra kendisini kötü hissettiğini, halsiz düştüğünü söyledi. Durumu hızla kötüleşen genç kız, bir süre sonra bilincini yitirdi ve hayati fonksiyonları durdu. Uçakta bulunan iki doktor, genç kızı canlandırmak için kalp masajı yapsa da başarılı olamadılar ve Ruas uçak havadayken hayatını kaybetti.

Ruas’ın da arkadaşlarıyla katıldığı geziyi organize eden Tia Augusta Turismo isimli tur şirketi, 12 grupta 30 kişinin bulunduğunu ve genç kızın grubunun 12 günlük geziyle Disneyland’a geldiklerini, 19 Temmuz’dan bu yana ABD’de olduklarını açıkladı. Jaqueline Ruas, 30 Temmuz’da grip belirtileri göstermeye başladığını fark edip hastaneye gitmişti ancak yapılan testlerin ardından domuz gribi olmadığını söyleyip onu geri göndermişlerdi.

UÇAKTA ŞOK ÖLÜM!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
daha 15 yaşındaymıs cok yazık hiç mi önlem yok hıc mı ınsanın değerı yok anlamıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000