22 Eylül 2016, Perşembe 10:05:56

Uçakta sarhoş hostes krizi

Thomson Havayolları'nın Glasgow-Ibiza seferini yapacak yolcu uçağının kabin amiri sarhoş olduğu gerekçesiyle uçuştan alınarak gözaltına alındı.
  • Ya ne yapsın kabin amiri yol uzun en iyisi 2 tek atmak bravo:)
  • haa basvurdun da seni almadılar da bu sarhoş olan arkadaşı mi aldılar? bence iyi olmuş bu zeka ile daha çok tehlike yaratirdin...... falcimisin? Senin gibileri cok duyduk thy cop gibi kulaniyor.
  • O kadar alışmışım ki başlığı 'uçakta sarhoş yolcu krizi' diye okudum. Devamında bir daha bakınca şaşırdım açıkçası :)
  • Anlamiyorum ya anlamiyorum. isini ciddiye almayan ise alinir ucus sirasinda alkol icer. isini ciddiye alan ise almazlar. Bu dunyada durust olmak suc SUC S U C
  • Hem yurt içi hem yurt dışı bütün hava alanı çışında bütün uçuş ekiplerini adam gibi arama yapın bakalım neler cıkıyor o fermuar patlayıncaya kadar doldurulmuş o çantlardan o otellere giderken su şişelerine doldurulmuş içkilerden. Bakalım do&co karmı edecek zararmı edecek. sonra 3 tane zeytinin hesabını yapar işten adam cıkarırsınız.O cantalar indirdiğiniz fındık paketleri orkitler oyuncalar bir gün oynucak sizle,burnunuzdan kıl aldırmazsınız yaptıgınız şu işlere bak. Ucaga gelir gelmez Aç köpekler gibi ne var ne yüklemişler diyenleri gördükçe şaşırıyorum. Eskiden dinlenme odasında yemeklere para verilmiyordu dimi şimdi ne oldu.emin olun tuvalet kagıtlarını bile götüren vArdır.
  • çok büyük bir cesaret helal olsun kesin aldatılmıştır ondan içmiştir.
  • Bizim ekip ucustan sonra içer önce değil
  • Vardir bir sikintisi cok ustune varmayin..

Thomson Havayolları'nın Glasgow-Ibiza seferini yapacak yolcu uçağının kabin amiri sarhoş olduğu gerekçesiyle uçuştan alınarak gözaltına alındı.

Glosgow'da uçuş öncesi son hazırlıklarını yapan uçağın kabin amirinin davranışları hem yolcuların hem de diğer mürettbatın dikkatini çekti. Sarhoş olduğunu düşündükleri amirlerini şirkete bildiren diğer kabin memurları kontrol edilmesini talep etti.

Bunun üzerine uçaktan alınarak alkol kontrolü yapılan kabin amirinin limitlerin çok üzerinde alkollü olduğu belirlendi.

Alkollü kabin amiri polis tarafından gözaltına alınırken, uçağa yeni bir kabin amiri görevlendirilmesi nedeniyle sefer yaklaşık 2 saatlik gecikmeye uğradı.

Olay sonrası açıklama yapan Thomson Havayolları alkollü kabin amirinin görevden alındığını bildirerek; 'bizim önceliğimiz her zaman yolcularımız ve mürettebatımızın güvenliğidir' ifadelerini kullandı.

Uçakta sarhoş hostes krizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Erkan ~ 8 yıl önce
Ya ne yapsın kabin amiri yol uzun en iyisi 2 tek atmak bravo:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memur ~ 8 yıl önce
haa basvurdun da seni almadılar da bu sarhoş olan arkadaşı mi aldılar? bence iyi olmuş bu zeka ile daha çok tehlike yaratirdin...... falcimisin? Senin gibileri cok duyduk thy cop gibi kulaniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB COOR. ~ 8 yıl önce
O kadar alışmışım ki başlığı 'uçakta sarhoş yolcu krizi' diye okudum. Devamında bir daha bakınca şaşırdım açıkçası :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K. ~ 8 yıl önce
Anlamiyorum ya anlamiyorum. isini ciddiye almayan ise alinir ucus sirasinda alkol icer. isini ciddiye alan ise almazlar. Bu dunyada durust olmak suc SUC S U C

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haa basvurdun da seni ~ 8 yıl önce
almadılar da bu sarhoş olan arkadaşı mi aldılar? bence iyi olmuş bu zeka ile daha çok tehlike yaratirdin...
K ~ 8 yıl önce
Ben degil. Anlamak zor dimi. zekadan bahsedene bak. Findik beyinli
Tuvalet kağıtı ~ 8 yıl önce
Hem yurt içi hem yurt dışı bütün hava alanı çışında bütün uçuş ekiplerini adam gibi arama yapın bakalım neler cıkıyor o fermuar patlayıncaya kadar doldurulmuş o çantlardan o otellere giderken su şişelerine doldurulmuş içkilerden. Bakalım do&co karmı edecek zararmı edecek. sonra 3 tane zeytinin hesabını yapar işten adam cıkarırsınız.O cantalar indirdiğiniz fındık paketleri orkitler oyuncalar bir gün oynucak sizle,burnunuzdan kıl aldırmazsınız yaptıgınız şu işlere bak. Ucaga gelir gelmez Aç köpekler gibi ne var ne yüklemişler diyenleri gördükçe şaşırıyorum. Eskiden dinlenme odasında yemeklere para verilmiyordu dimi şimdi ne oldu.emin olun tuvalet kagıtlarını bile götüren vArdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T ~ 8 yıl önce
Igrenc
sana ne ~ 8 yıl önce
çok büyük bir cesaret helal olsun kesin aldatılmıştır ondan içmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.m ~ 8 yıl önce
Bizim ekip ucustan sonra içer önce değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iciyorsa ~ 8 yıl önce
Vardir bir sikintisi cok ustune varmayin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamu ~ 8 yıl önce
Kamuda da bazı memur ptesi günü ise sarhoş gelir kamuda sigara içer kimse bir şey diyemez amirleri korur tabii ucak göz önünde olunca saklayamazsiniz durumu

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000