14 Eylül 2018, Cuma 12:55:08

Uçakta rahatsızlanan yolcuya havada müdahale

Ankara’dan Erzurum’a gitmek için bindiği uçakta rahatsızlanan hastaya, yolcular arasında bulunan Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper ile beraberindeki doktor ve hemşire müdahale etti.
  • Allahin sevgili kuluymus..gittigi hastahaneye bile torpilli gitti...
  • Bizden kestiklerini sizin egitiminiz icin harcayacaklarsa olur :)
  • Evet artık hosteslere bu kadar maaş vermeyi bırakalım ve iç hatlarda uçaklarda hostes olmasın 2-3 saatlik yolda yiyecek almasakda olur zaruri değil maliyeti azaltın.

Ankara’dan Erzurum’a gelmek için bindiği uçakta rahatsızlanan hastaya, yolcular arasında bulunan Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper ile beraberindeki doktor ve hemşire müdahale etti.

Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kemoterapinin ardından eşiyle birlikte memleketlerine dönmek üzere Erzurum uçağına binen Faik Çelik (65), havalandıktan yaklaşık 30 dakika sonra aniden fenalaştı.

Çelik’in bilinç kaybı yaşaması üzerine uçakta yolcular arasında bulunan Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper ile beraberindeki doktor ve hemşire müdahale etti.

Müdahalenin ardından bir süre sonra durumu iyileşen Çelik, uçak indikten sonra ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Uçakta rahatsızlanan yolcuya havada müdahale

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Plt. ~ 6 yıl önce
Allahin sevgili kuluymus..gittigi hastahaneye bile torpilli gitti...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlastik ~ 6 yıl önce
Bizden kestiklerini sizin egitiminiz icin harcayacaklarsa olur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Artık ~ 6 yıl önce
Evet artık hosteslere bu kadar maaş vermeyi bırakalım ve iç hatlarda uçaklarda hostes olmasın 2-3 saatlik yolda yiyecek almasakda olur zaruri değil maliyeti azaltın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil ~ 6 yıl önce
Hobi olarak mı cahilsiniz yoksa genel olarak mı :) yoksa bu cahillik bi yaşam tarzı mı ?
Yazık ~ 6 yıl önce
Beyin terk , zavallıyı kendi haline bırakın :(
miro ~ 6 yıl önce
iğneleme mi var. hostesler de böyle durumlara müdahale edebiliyorlar
Hahaha ~ 6 yıl önce
Herkes senin gibi 2 3 saat mı uçuyor köylü
Güvenlik ~ 6 yıl önce
Bak kardeşim bu hostesler sadece insanlara yemek veya içecek sevisi yapmak için bulunmuyorlar,acil durumlarda insanları doğru bilgilendirmek ve en çabuk şekilde insanları uçaklardan tahliye etmek için bulunuyorlar,tasarruf güvenlikten edilmez tasarruf şatafattan ve boş işlerden edilir.
Dimi ~ 6 yıl önce
Haklısın kardeşim olmasın hostes falan ne gerek var dünyada onca hostessiz şirket var zaten dimi sivil havacılık kurallarıda neymiş güvenlik videosu oynatıyolar nasılsa pardon onuda hostesler oynatıyodu. Bir çözüm bulunsa insanlar yerlerine oturunca başlasa mesela video aa pardon yerine oturmayı, kemer bağlamayı bilmeyen milyonlar vardı iç hat uçuşlarında bak buda olmadı napsak hostes maaşlarında gözü olanlarımı yapsak hostes dil bilmez vizyonsuzları? Sağ cepten çıkar sol cebe girer neden o maaşları bende alamıyorum demek yerine dibe çekmek istemek??
.. ~ 6 yıl önce
sen ikram olmasan da olur evet ama emniyetin sağlanmazsa uçamazsın. yani biz olmazsak sen uçamazsın. bilgisi olmayanlar konuşmasa keşke... o yolcuya doktor olmasa müdahale edicek olan bizleriz. kıskanmayın artık bizi yeter
ahahahahah ~ 6 yıl önce
herkesin de gözü bizim maaşımızda ahahahahahahahah
Zavallı ~ 6 yıl önce
Sen kabin memurunu sadece yiyecek içecek servisi yapan biri olarak zannedecek kadar zavallısın !
Komik ~ 6 yıl önce
İki sallantıda korkuyla baktığınız ilk bizim yüzümüz ama :) gülüşümüzle rahatlamıyomuş gibi artistlik yapmayın burda ;)
Off saçma sapan konuşma ~ 6 yıl önce
Konunun ne alakası var, gereksiz gereksiz yorum yapıp durmayın.
keko ~ 6 yıl önce
sen önce tuvalet kapısını açmayı öğren
Saygı ~ 6 yıl önce
Her zaman uçakta sağlık görevlileri bulunmayabilir, Hadi yangın çıktı o zaman kim yardım edecek sana ve diğerlerine, onlar bu işler için eğitim alıyor bildiğim kadarıyla ve alın teri ile hak ediyorlar paralarını, saatlerce herkesin cesaret edemeyeceği yükseklikte basınç altında çalışmak kolay olmasa gerek,her meslekte olduğu gibi zorluklar vardır ancak bu işte ayağını yere bile basmadan harikalar yaratıyorlar bence ve en azından saygıyı hak ediyorlar....
Halide ~ 6 yıl önce
Waaawww hakkatende cok haklisin kimsenin aklina gelmemisti
Pikiii ~ 6 yıl önce
Uçağıda otomatik pilot kullani ya! Onları da sil !
Tahliye ~ 6 yıl önce
Tahliyeyi de kendi kendine yaparsin
veren ~ 6 yıl önce
Siz misiniz bize maaşı ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000