06 Şubat 2018, Salı 11:15:15

Uçakta oksijen tüpü yaptılar

ABD'de, John Flanagan ve Matthew Stevenson isimli doktorlar, uçakta nefes alamayan bir yolcunun hayatını oksijen tüpü yaparak kurtardı.
  • Yine yanlış çevrilmiş bir haber gibi duruyor... Bir oksijen tankından aldıkları fan ile uçağın boru sisteminden faydalanıp oksijen tüpünü yaptı. Uçağın boru sistemi neresi :)
  • dudaklara sol taraftan yanaşıp işlemi yaptıysa zinhar çok büyük günah, tam ortadan yada sağ cenahtan yaklaşarak hayatı kurtarmak gerekir, aman diyeyim.
  • Oksijen tüpü nasıl olmaz uçakta? 50 yolcuya 1 değil miydi bunun şartı?
  • Ne demek ekipman yokmus arkadas portatif oksijen tüpü vs vs
  • Kevser ne kullanıyorsan bende istiyorum o kafaya ulaşmak için.
  • sol elle verdilerse gunah yalniz
  • Hayatımı kurtaracak diye kimse üstüme çullanamaz, suni solunum adı altında batılıların uydurduğu şekilde müdahalede bulunamaz. Gözlerimi açmak için namusumdan feragat edeceğime namusumla gözlerimi yummayı yeğlerim. Zaten vakti geldiyse kimse kimseyi kurtaramaz, ecel diye birşey var!

ABD'de, John Flanagan ve Matthew Stevenson isimli doktorlar, uçakta nefes alamayan bir yolcunun hayatını oksijen tüpü yaparak kurtardı.

Doktorlar, nefes alamayan yolcuya müdahale etmek istedi. Ancak doktorların yanında ekipman yoktu ve acil durum maskeleri havalandırma için tasarlanmamıştı. Bir oksijen tankından aldıkları fan ile uçağın boru sisteminden faydalanıp oksijen tüpünü yaptı. Tüp sayesinde hastaya 45 dakika boyunca oksijen verildi.

Jamaika'ya giden uçağın güzergâhını acilen değiştiren pilot, Florida'nın güneydoğusundaki Fort Lauderdale Havalimanı'na inip hastayı yetiştirdi.

Uçakta oksijen tüpü yaptılar

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Threegreen ~ 6 yıl önce
Yine yanlış çevrilmiş bir haber gibi duruyor... Bir oksijen tankından aldıkları fan ile uçağın boru sisteminden faydalanıp oksijen tüpünü yaptı. Uçağın boru sistemi neresi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doktor bu neee. ~ 6 yıl önce
dudaklara sol taraftan yanaşıp işlemi yaptıysa zinhar çok büyük günah, tam ortadan yada sağ cenahtan yaklaşarak hayatı kurtarmak gerekir, aman diyeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lip ~ 6 yıl önce
Oksijen tüpü nasıl olmaz uçakta? 50 yolcuya 1 değil miydi bunun şartı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 6 yıl önce
Kabin memuru başına 1 tane, genelde de 2 fazla konulur. 50 yolcuya 1, oksijen tüpü değil kabin ekibidir. 200 yolcuyu 4 de, 8 de kabin memuru ile uçurabilirsin. O zaman 8 tane olacak.
Km ~ 6 yıl önce
Ne demek ekipman yokmus arkadas portatif oksijen tüpü vs vs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafaaa1500 ~ 6 yıl önce
Kevser ne kullanıyorsan bende istiyorum o kafaya ulaşmak için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
diya.net ~ 6 yıl önce
sol elle verdilerse gunah yalniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 6 yıl önce
Hayatımı kurtaracak diye kimse üstüme çullanamaz, suni solunum adı altında batılıların uydurduğu şekilde müdahalede bulunamaz. Gözlerimi açmak için namusumdan feragat edeceğime namusumla gözlerimi yummayı yeğlerim. Zaten vakti geldiyse kimse kimseyi kurtaramaz, ecel diye birşey var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahahah ~ 6 yıl önce
Bu yorumlar efsane dostum neyin kafası
buna hakkın var ~ 6 yıl önce
sadece önceden böyle istediğine dair muvafakat vermen gerekir.
Yuh ~ 6 yıl önce
Batılılar sana çok meraklıydı zaten ,canını kurtarmak bahanesiyle senin o pislik ağzını öpme derdinde.
Pes ~ 6 yıl önce
Gercekten hayretle okudum. Yil 2018 acaba farkindamisiniz? İnsan hayati bu
TK ci ~ 6 yıl önce
Kevser gene mi ortaya ciktin sen. Merak ediyorum sen ne is yapiyorsun bu kafayla.
Yorumsuz ~ 6 yıl önce
Sen doğarken beynine az oksijen gitmiş.
A400M ~ 6 yıl önce
Kevser kendini şu paraşüt için kullanılan uçakların kapısından at bakalım paraşüt olmadan ölecek misin acaba merak ettim yaşarsan yorumlarını bekliyoruz.
~ 6 yıl önce
Yuru be kevser melekler seni cagiriyo
hayat ~ 6 yıl önce
Kevser kardeş, hayatta kalmak söz konusu olduğunda haram şeylerin yenmesi helâl sayılır. Aynı şekilde benzer durumda namahrem falan da dinlenmeyebilir. Eğer böyle bir derdin varsa ben ille ölücem bana ellemeyin diyorsan, boynuna bi yazı as da öyle gez. Gerçek bir acil durumda 112 hızır acil ekibi namus falan dinlemez dalar haberin olsun..
hemoroid ~ 6 yıl önce
Kevser bi hemoroid'e bakar valla :) O kadar yüksekten atıp tutma bence. Oturamamaya başlayınca tıpış tıpış uzanırsın masaya. Aklını alırlar sonra :)
Selim ~ 6 yıl önce
Dogru, hacamat yapmalari gerekirdi.
? ~ 6 yıl önce
Bu ciddi mi, şakacı mi?
Kadınım ~ 6 yıl önce
Aşığım bu yorumlarına! İzdivacına talibim! Evimin baş köşesi senin olsun, seninle şeriatı dibine kadar yaşamak istiyorum! Bul beni Kevser'im...
Kel Kevser ~ 6 yıl önce
Akilla ilgili bi dorun var. normaldir.
o an sana sormuyolar merak etme ~ 6 yıl önce
Elbet te zamani gelince oleceksin kaderden kacis yok
noname ~ 6 yıl önce
kevser iyi trollemiş
M ~ 6 yıl önce
Eğer sen gerçeksen Kevser bu yazını noterden onaylat ve yanında taşı ki seni kurtarmak için hiç zahmet etmesinler. Öldüğün için üzülecekler olur üzülmesinler. Onlarda günah

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000