07 Ocak 2022, Cuma 16:40:21

Uçakta maskesiz parti pahalıya patladı; Meksika'da mahsur kaldılar

Kanada'da bir uçakta maskesiz parti yapan TV yıldızları ve influencerlardan oluşan grup hiçbir havayolu onları eve götürmediği için Meksika'da mahsur kaldı. Kanada Başbakanı Justin Trudeau sorumsuz kalabalık için 'Aptallar' ifadesini kullandı.
  • Tek yolu Meksika İstanbul ordan Kanada’ya uçmak adamlar ciddi
  • bu krizde niwyorkta vegasta mayamide kaliforniyada gezen hosteslerde aynı şekil eğleniyor akıllara gelen tek soru doğu bloku ülkelerine amarika artık vize vermiyor mu
  • Bizdeki kabinin bazilarinin yati otel partileri de bundan az degil.
  • Biz ucururuz reklamın iyisi kötüsü olmaz zihniyetiyle
  • TK Charter müdürlüğü hemen devreye girmeli.

Kanada ‘da bir uçakta maskesiz parti yapan, içki içen ve taşkınlık yapan bir grup yolcu, birden fazla havayolunun eve dönüş uçuşlarını reddetmesinin ardından şimdi Meksika'nın Cancun kentinde mahsur kaldı.

Yetkililer görüntülerin Journal de Montreal'den Francis Pilon tarafından yayınlanmasının ardından, 30 Aralık'ta Montreal'den yapılan bir uçuşta koridorda dans eden, içkileri etrafa döken ve kameraya e-sigara dumanı üfleyen parti müdavimlerinin videoları karşısında şok oldular.

ÇOĞU TV YILDIZI VE SOSYAL MEDYA FENOMENİ

Pilon'un bildirdiğine göre, uçaktakilerin birçoğu realite TV yıldızları veya sosyal medya fenomenleri. Sayıları 100 ‘ü bulan yolcular o kadar taşkınlık yaptı ki, uçuş görevlileri kabinden mümkün olduğunca kaçınmaya çalıştı.

BİR ÇOK HAVAYOLU REDDETTİ

Etkinliğin organizatörü James William Awad, dönüş yolculuklarının kendilerini Cancun'a uçuran havayolu şirketi Sunwing tarafından iptal edildiğini söyledi.

CNN'in bildirdiğine göre, Air Canada ve Air Transat gibi diğer havayolları da mürettebat ve diğer yolcular için güvenlik sorunları olduğunu öne sürerek onları Montreal'e geri götürmeyi reddetti.

Sunwing, parti müdavimlerinin dönüş uçuşu için, uçaktayken ayık olmalarını, tuvaleti kullanmadıkları sürece oturmalarını ve güvenlik personelinin masrafları Awad'a ait olmak üzere onlarla uçmalarına izin vermelerini gerektiren koşulları sıraladığını söyledi.

ÖZEL BİR GRUP OLDUKLARINI İDDİA EDİYORLAR

Etkinliğin organizatörü, Kendini özel bir özel grup olarak tanımlayan ‘111 Private Club’ adlı organizasyon tarafından yapılan ve sadece özel davetiye ile katılınabilen gezinin, ilk seyahat etkinlikleri olduğunu söyledi. Gezideki herkesin Cancun'a giden uçağa binmeden önce COVID-19 için test edildiğini de sözlerine ekledi.

KANADA BAŞBAKANI ÇİLEDEN ÇIKTI: APTALLAR

Ancak Associated Press'e göre, parti uçağının Montreal'in pandemi kurallarını bariz bir şekilde göz ardı edişi, partiye gidenleri "aptallar" olarak adlandıran ve görüntülerin kabul edilemez olduğunu söyleyen Başbakan Justin Trudeau'nun öfkesini çoktan topladı.

Transport Canada olayla ilgili tam bir soruşturma başlattı. AP'ye göre, ulaştırma departmanının kurallarını ihlal ettiği tespit edilenler, her ihlal için 3.938 dolara kadar para cezasıyla karşı karşıya kalacak.

Uçakta maskesiz parti pahalıya patladı; Meksika'da mahsur kaldılar

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Km ~ 2 yıl önce
Tek yolu Meksika İstanbul ordan Kanada’ya uçmak adamlar ciddi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
t g s h a r e k a t ~ 2 yıl önce
bu krizde niwyorkta vegasta mayamide kaliforniyada gezen hosteslerde aynı şekil eğleniyor akıllara gelen tek soru doğu bloku ülkelerine amarika artık vize vermiyor mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizde ~ 2 yıl önce
Bizdeki kabinin bazilarinin yati otel partileri de bundan az degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ye gelsinler ~ 2 yıl önce
Biz ucururuz reklamın iyisi kötüsü olmaz zihniyetiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK charter ~ 2 yıl önce
TK Charter müdürlüğü hemen devreye girmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000