07 Nisan 2021, Çarşamba 11:57:04

Uçakta maske kavgası pes dedirtti; Aile uçaktan indirildi

Koronavirüs salgını nedeniyle küresel çapta seyahat önlemleri uygulanırken, ABD basınına yansıyan bir olay, önlemlerin uygulanmasına yönelik tavırlar konusunda tartışmalara yol açtı.
  • Madem haklı neden o kabin mamuru uçuşa devam etme? Demekki hatalı olduğu için uçuştan alındı. Salak saçma hareketler.
  • Amerika'da gerzek çok fazla. 9 Eylül saldırılarından sonra güvenlik sebebiyle 2. dünya savaşı gazisi Amerikalı pilotun uçuş brövesini almaya kalkan güvenlikçi görmüştüm.
  • Maskeyle yemek yesin
  • Eger ucak tiklim tiklim iken yolcunun yemek yenmesine izin veriloyorsa ucakta maske zorunlulugu cok sacma, ya hic izin verme ya da hic maske taktirma
  • Kurallar herkes icindir. Toplululk icinde yemek icmek yasaklanmali. Masaya oturan yemege baslamadan maskeyi cikartiyor. Oturunca virus yayilmiyormu ? Para > virus
  • Ohaa km1 yolculari ucaktan attirmis Bi sonraki ucusumda deneycem ona gore maskesini cikaran uygun takmayan yolcunun gozunun yasina bakmam bundan sonra yakarim ucusunuzu atarim ucaktan, o kadar
  • Amerikada yasamak isteyenler dusunsun..
  • Maske nasil takilir bunu bize anlatsinlar ama once su sacmaliga son verilsin.
  • Disiplin super bir sey

Koronavirüs salgını nedeniyle küresel çapta seyahat önlemleri uygulanırken, ABD basınına yansıyan bir olay, önlemlerin uygulanmasına yönelik tavırlar konusunda tartışmalara yol açtı. Florida eyaletinin Orlando kentinden Nwe York’a gitmek için uçağa binen çocuklu aile, oldukça tepki çeken bir uygulamaya maruz kaldı. Uçakta yemek yediği için maske takmayan 2 yaşındaki çocuğun ailesi, seyahat önlemlerine uymadığı gerekçesiyle uçaktan atıldı.

ünya genelinde etkisini devam ettiren koronavirüs pandemisi, seyahat kurallarını da tamamen değiştirdi. Başta maske zorunluluğu olmak üzere aşı ve test belgelerine dair kurallar da uygulanırken ABD'de gerçekleşen bir olay, kuralların uygulanmasındaki tartışmalı durumlara dikkat çekti.

YEMEK YİYEN ÇOCUĞA İZİN YOK

ABD basınına yansıyan haberlere göre olay, ülkenin Florida eyaletinde gerçekleşti. Orlando'dan New York'a gitmek isteyen 2 çocuklu bir aile, Spirit Airlines'ın gerçekleştireceği uçuş için uçağa bindi.

Kalkış için bekleyen uçakta acıkan 2 yaşındaki çocuğuna yemek yediren hamile anneye uyarı, uçuş görevlisinden geldi. Seyahat kuralları nedeniyle tüm yolcuların istisnasız bir şekilde maske takması gerektiğini söyleyen görevli, hamile kadına çocuğunun maske takması konusunda uyarıda bulundu.

Çocuklarının kronik hastalığının bulunduğunu ve yemek yemesi gerektiğini söyleyen Ari ve Avital Eisenberg çiftinin ricası, buna rağmen reddedildi.

FİRMA AİLEYİ SUÇLADI

7 aylık hamile olan kadını sert bir şekilde uyarmaya devam eden uçuş görevlisinin bu ısrarı, yolcular tarafından da tepkiyle karşılandı.

Çocuğunun yemek yemesi ve nefes alması gerektiğini söyleyen kadına itiraz eden görevli, 2 yaş ve üzerinde olan hiç kimsenin bu kurala karşı gelemeyeceğini söyleyerek 4 kişilik aileyi uçaktan attı.

Olayın ardından hava yolu şirketi ile anlaşmaya varan aile, uçağa geri döndü. Aileyi uyaran uçuş görevlisi, uçuşa katılmazken konuya ilişkin açıklama yapan hava yolu şirketi, aileye yapılan itirazın haklı olduğunu savundu.

 

Uçakta maske kavgası pes dedirtti; Aile uçaktan indirildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Ali veli ~ 3 yıl önce
Madem haklı neden o kabin mamuru uçuşa devam etme? Demekki hatalı olduğu için uçuştan alındı. Salak saçma hareketler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerzek. ~ 3 yıl önce
Amerika'da gerzek çok fazla. 9 Eylül saldırılarından sonra güvenlik sebebiyle 2. dünya savaşı gazisi Amerikalı pilotun uçuş brövesini almaya kalkan güvenlikçi görmüştüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T ~ 3 yıl önce
Maskeyle yemek yesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantikli ~ 3 yıl önce
Eger ucak tiklim tiklim iken yolcunun yemek yenmesine izin veriloyorsa ucakta maske zorunlulugu cok sacma, ya hic izin verme ya da hic maske taktirma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esasinda ~ 3 yıl önce
Kurallar herkes icindir. Toplululk icinde yemek icmek yasaklanmali. Masaya oturan yemege baslamadan maskeyi cikartiyor. Oturunca virus yayilmiyormu ? Para > virus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km1 ~ 3 yıl önce
Ohaa km1 yolculari ucaktan attirmis Bi sonraki ucusumda deneycem ona gore maskesini cikaran uygun takmayan yolcunun gozunun yasina bakmam bundan sonra yakarim ucusunuzu atarim ucaktan, o kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Op ~ 3 yıl önce
Amerikada yasamak isteyenler dusunsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yemek yerken ~ 3 yıl önce
Maske nasil takilir bunu bize anlatsinlar ama once su sacmaliga son verilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Gecirgen maskeler var takiliyken yiyebiliyorsun onlardan al ya da biz ucusta veriyoruz takiliyken rahatca suyunu icer yemegininyersin Yani bi nevi casper gibi dusun
Disiplin ~ 3 yıl önce
Disiplin super bir sey

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000