04 Mayıs 2014, Pazar 10:02:08

UÇAKTA İŞKEMBE ÇORBASI İSTEYEN BİLE VAR!

Her geçen gün artan taleplerle kendini geliştiren sivil havacılık sektöründe yolcuların istekleri bitek tükenmek bilmiyor. Talepleri karşılanmayan yolcular ise zorluk çıkarıyor.
  • Namusu ile zengin olmak güzel !!! Ama dünyada hergün yüzlerce insanlar ve canlilar acliktan ölürken abartmamak gerek. Sonucta GELIRKEN NE GETIRDIK GIDERKEN NE GÖTÜRECEGIZ !? SON DURAK 2 x 1 m KARA TOPRKAK !!!!!
  • Ben hostes olarak rus kizlarini tercih ederim,ve Turk hamami.Cigkofte yoguran rus kizlari olmadikca ozel jete binmem.Sakin gulmeyin cunku sonucda bende Turkum.ALLAH KIMSEYE ALLAHI UNUTTURACAK VARIYET VERMESIN.Biz rabbimden sadece bir is versin diye sabah aksam duva ederken ,adamlarin isteklerine bakin.
  • Milletde ne para varmis arkadas
  • Bu kadar abartmanın anlamı yok
  • Komik..... docodan alınan bir limonatinin bile hesabı yapılan bir sirket. Örnek :) 1000 euro ikram parasi keser ama 200 euroya kadar hosteslere harcama imkanı sağlar.800 euro kendi kasasına ! 205 euro harcasan 5 euronun hesabını sorar. O şirkette baştan aşağı herseyin degismesi umuduyla.
  • Yok artık lebron james
  • Öyle bi şey olmaz ama eğer olurda zengin olursam bende jetime hamam yaptıracagım :)))

Havalimanlarındaki yoğunluk, özel jetlere gösterilen talebi son 10 yılda daha da artırdı. Özellikle sık seyahat eden işadamları, havalimanlarındaki güvenlik noktaları ile pasaport kuyruklarında zaman kaybetmemek ve toplantılara daha sakin bir ortamda hazırlanmak amacıyla iş jetlerine yöneldi.

Bu durum yeni bir işkolunu da ortaya çıkardı. İşadamları, özel uçaklarını kullanmadığı dönemlerde hava taksi hizmeti sunmaya başladı. Böylece elde edilen gelirle maliyetlerin bir kısmı da karşılanmış oldu. Ancak iş jetlerinin yolcuları, seyahatlerdeki talepleriyle şirketleri oldukça zor durumda bıraktı.

Tarkim Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Bayındır, jet sahibi işadamlarının seyahatlerde özel isteklerde bulunmadığını ancak yolculardan ilginç talepler geldiğini anlatıyor. Koreli bir yolcunun yemek için uçağa kabuklu böcek istediğini ifade eden Bayındır, özellikle yöresel yiyecek-içecek talebinin çok yüksek olduğuna dikkat çekiyor. Bazı yolcular, ilginç deniz ürünleri ve Japon yemeği suşi talep ederken, bazıları da işkembe ve kelle-paça çorbası istiyormuş. Tuttuğu takımların renklerinden oluşan çiçeklerin yanı sıra tavla, atari oyunu ve vizyon filmleri gibi isteklerde bulunanların sayısı da az değilmiş. Talepleri karşılanmayan yolcular ise zorluk çıkarıyormuş.

70 MİLYON EURO’YA ÖZEL JET VAR

İşadamları tarafından istenen özel jetlerin fiyatları, 200 bin Euro’dan başlayıp 70 milyon Euro’ya kadar değişiyor. Teknolojik altyapısıyla uçuş güvenliğinin ön planda tutulduğu iş jetleri, lüks konforuyla da dikkat çekiyor. Altın kaplama iç tasarımıyla dikkat çeken Dubaili şeyhlerin özel uçaklarının fiyatları ise milyon Euro seviyesine çıkıyor. Özel tasarım uçaklardaki kabinde, iş ya da dinlenme amaçlı özel kamaralar yer alıyor. Aynı zamanda kabin ekibinin dinlenme alanı, bar ve mutfağı bulunan jetlerde, eğlence sistemleri ile özel tasarım koltuklar bulunuyor. İyileştirilmiş ses geçirmezlik sistemi ile aerodinamik gürültü ortadan kalkıyor.

JAKUZİ YAPTIRMAK İSTEYEN DE VAR!

VIP uçaklara bakım, modifikasyon ve dönüşüm hizmeti sunan AMAC Aerospace’un Türkiye Operasyon Direktörü Atilla Güney, iş jeti sahiplerinin uçakları için özel isteklerde bulunduğunu ifade ediyor. Metal aksamlarda altın kaplamayı tercih edenlerin yanı sıra uçak içinde jakuzi, garaj, dua odası ve disko alanı yapılmasını isteyenlerin bulunduğunu anlatan Güney, uçak içindeki garajın, otomobilini yanında götürmek isteyenler tarafından istendiğini söylüyor. Jet sahiplerinin uçakta yatak odası, toplantı odası, misafir yatak odası, oturma odası gibi bölümlerin yapılmasını da istediğini belirten Güney, her talebe yanıt veremediklerini kaydediyor. Örneğin jakuzi ve havuz gibi istekler, uçuşta suyun sabitlenmesi mümkün olmadığından gerçekleştirilemiyor. (Mustafa Gün / Zaman)

UÇAKTA İŞKEMBE ÇORBASI İSTEYEN BİLE VAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

GÖZ DOYSUN ~ 10 yıl önce
Namusu ile zengin olmak güzel !!! Ama dünyada hergün yüzlerce insanlar ve canlilar acliktan ölürken abartmamak gerek. Sonucta GELIRKEN NE GETIRDIK GIDERKEN NE GÖTÜRECEGIZ !? SON DURAK 2 x 1 m KARA TOPRKAK !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava agasi ~ 10 yıl önce
Ben hostes olarak rus kizlarini tercih ederim,ve Turk hamami.Cigkofte yoguran rus kizlari olmadikca ozel jete binmem.Sakin gulmeyin cunku sonucda bende Turkum.ALLAH KIMSEYE ALLAHI UNUTTURACAK VARIYET VERMESIN.Biz rabbimden sadece bir is versin diye sabah aksam duva ederken ,adamlarin isteklerine bakin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
agaya ~ 10 yıl önce
duva :D
ATC ~ 10 yıl önce
Milletde ne para varmis arkadas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu kadar abartmanın anlamı yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Komik..... docodan alınan bir limonatinin bile hesabı yapılan bir sirket. Örnek :) 1000 euro ikram parasi keser ama 200 euroya kadar hosteslere harcama imkanı sağlar.800 euro kendi kasasına ! 205 euro harcasan 5 euronun hesabını sorar. O şirkette baştan aşağı herseyin degismesi umuduyla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat ~ 10 yıl önce
Bu iddia araştırılmalı, çünkü ortada yolsuzluk var.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yok artık lebron james

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Öyle bi şey olmaz ama eğer olurda zengin olursam bende jetime hamam yaptıracagım :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000