23 Ocak 2020, Perşembe 08:58:12

Uçakta fenalaşan yolcuya ilk müdahaleyi milletvekili yaptı

Ağrı-Ankara seferini yapan Türk Hava Yolları’na ait yolcu uçağında fenalaşan yolcuya, ilk müdahaleyi AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi yaptı.
  • Hasta ölse sorumlu kaptan ve ekibi olurdu...uzman olmayan kişiler bu işlemi yapmamalı ve amirde müsade etmemeli , kabin ekibinin zaten ilk yardım eğitimi var ...
  • keşke bütün acil servislerde bir MV olsa
  • Milletvekili doktor mu acep???
  • Ekrem çelebi doktor değil ki. Varsayalım ki uçakta doktor çıkmadı ve Çelebi'nin ilk yardım sertifikası var; güncel eğitimleri bulunan kabin memurları varken o müdahelede bulunmamıştır. Ya haber yanlış ya da reklam kokan hareketler!
  • Milletvekili 'müdahele' etmişken doktor niye ara giriyor..

Yeni ameliyat olduğu öğrenilen şeker hastası yolcu Necmettin Çoban, Ağrı-Ankara seferini yapan yolcu uçağında aniden fenalaştı.

Yolcunun fenalaşması ile birlikte Iğdır Valisi Enver Ünlü ve Iğdır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Kumtepe’ninde bulunduğu uçakta, kısa süreli bir panik yaşanırken, uçakta bulunan Ağrı AK Parti Milletvekili Ekrem Çelebi yolcuya ilk müdahaleyi yaptı.

Ardından uçakta bulunan bir doktorun müdahale etmesi ile durumu iyi olan yolcu, uçağın Ankara Esenboğa Havalimanı’na inmesi ile birlikte hastaneye kaldırıldı.

Uçakta fenalaşan yolcuya ilk müdahaleyi milletvekili yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Aa ~ 4 yıl önce
Hasta ölse sorumlu kaptan ve ekibi olurdu...uzman olmayan kişiler bu işlemi yapmamalı ve amirde müsade etmemeli , kabin ekibinin zaten ilk yardım eğitimi var ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
COCOBONGO ~ 4 yıl önce
keşke bütün acil servislerde bir MV olsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 4 yıl önce
Milletvekili doktor mu acep???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne alakası var? ~ 4 yıl önce
Ekrem çelebi doktor değil ki. Varsayalım ki uçakta doktor çıkmadı ve Çelebi'nin ilk yardım sertifikası var; güncel eğitimleri bulunan kabin memurları varken o müdahelede bulunmamıştır. Ya haber yanlış ya da reklam kokan hareketler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin memurlarını ne sanıyorsun ~ 4 yıl önce
Geçen sene önüne geleni aldılar, ingilizce bilmeyen bir sürü kabin memuru varken ilk yardımı ne bilcekler . Kabin memuru çıtası yerlerde .....
Bulent ~ 4 yıl önce
Milletvekili 'müdahele' etmişken doktor niye ara giriyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BÜLENT'E ~ 4 yıl önce
Doktor yorumunuzu beğnmemiş hocam, kırmışsınız haşmetliyi
Cpt ~ 4 yıl önce
10 numara yorum olmus ;)
Cok fesat düşünmeyin ~ 4 yıl önce
Adam belki bilgili eğitim aldı ne biliyorsunuz , o an yakınında o varsa doktor belki gerilerde o gelene duyana kadar o müdahale etmiş olup doktorda gelince çekilmiş olabilir , herşeye bir kulp takıyorsunuz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000