06 Ekim 2018, Cumartesi 11:18:04

Uçakta esrar taşınmasına izin çıktı!

Kanada hükümeti ilginç bir karara imza atarak 30 grama kadar esrarın uçak yolculuklarında taşınabileceğini duyurdu.
  • Esrar dediginiz Marijuana. Marijuana esrar degil. Kimya bilmiyorsaniz bir bilene sorun.
  • Uyuşturucu kartellerini bitirmenin en iyi yolu bitkiseli serbest bırakmak. Hollanda'da eroin bağımlılığı Müslüman ülkelerin çok altında. Kimyasalın cezası ağır olup, bitkisel de kontrollü serbest olunca kimyasala talep olmuyor. Yine fuhuşun serbest olduğu Hollanda'da taciz vakaları yok denecek kadar az. Sıktıkça kadın, çocuk, eşek, damacana, heykel tacizleri bi yerden patlıyor ne yazık ki. Kumarı da yasakladık yer altına indi. Oynayan yine oynuyor kaldığı yerden
  • Havacılık kuralları neden net ve kesindir ? Çünkü insan doymak bilmez kural yıkıcı ve vahşidir. Kural koymazsan, herşeyi ezer geçer, kuralları esnetirsen görmemeye, kural koyarsan ezmeye başlar ; Bundan mütevellit kural net ve kesin olsun ki, ezemesin. Şeriatte böyledir, insanlar kesin, net ve acımasız görür ama esnetir, ılımlaştırır ve yaygın hale getiremezsen herkes kendi yargısını oluşturur ve kurunun yanında yaş yanar hale gelir. Kıssadan hisse ; Sokakta zaten zinaya tebessüm eden insanlar hale geldik, bu da olsun sorun yok... Kanadayı medeni, Arabistanı şeri zanneden, Türkiye’yi müslüman zannedenlere gelsin yazım !
  • çok iyi haber derim, ama Tr de uygulanamaz. zaten yolcu profili sıkıntılı şimdi yemek masasını açıp içkiyle pipetle alem yaparlar, Kıbrıs ucusunu dusunun mesela.
  • Bizde yasak olmasına rağmen eminim tüketim onlardan azdır. Bi çomar çıkıp gavurlar boyle dicek şimdi
  • Snoop Dogg Air Canadayla ucar artik ..

Kanada hükümeti ülkede belli miktara kadar esrar kullanımının yasal hale gelmesinin ardından yolculara uçaklarda 30 grama kadar esrar otu taşıyabileceklerini duyurdu.

Kararı açıklayan Ulaştırma Bakanı Marc Garneau’nun sözcüsü Delphine Denis, esrar taşınmasının uluslararası uçuşlarda taşınamayacağını söyledi. Kanada 17 Ekim’de yürürlüğe girecek kanun sonrası Uruguay’dan sonra uyuşturucu etkisiyle bilinen esrar bitkisinin yasal olduğu ikinci, G7 ülkeleri arasında da ilk devlet olacak.

Uçakta esrar taşınmasına izin çıktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Esrar ~ 5 yıl önce
Esrar dediginiz Marijuana. Marijuana esrar degil. Kimya bilmiyorsaniz bir bilene sorun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel karar ~ 5 yıl önce
Uyuşturucu kartellerini bitirmenin en iyi yolu bitkiseli serbest bırakmak. Hollanda'da eroin bağımlılığı Müslüman ülkelerin çok altında. Kimyasalın cezası ağır olup, bitkisel de kontrollü serbest olunca kimyasala talep olmuyor. Yine fuhuşun serbest olduğu Hollanda'da taciz vakaları yok denecek kadar az. Sıktıkça kadın, çocuk, eşek, damacana, heykel tacizleri bi yerden patlıyor ne yazık ki. Kumarı da yasakladık yer altına indi. Oynayan yine oynuyor kaldığı yerden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 5 yıl önce
Havacılık kuralları neden net ve kesindir ? Çünkü insan doymak bilmez kural yıkıcı ve vahşidir. Kural koymazsan, herşeyi ezer geçer, kuralları esnetirsen görmemeye, kural koyarsan ezmeye başlar ; Bundan mütevellit kural net ve kesin olsun ki, ezemesin. Şeriatte böyledir, insanlar kesin, net ve acımasız görür ama esnetir, ılımlaştırır ve yaygın hale getiremezsen herkes kendi yargısını oluşturur ve kurunun yanında yaş yanar hale gelir. Kıssadan hisse ; Sokakta zaten zinaya tebessüm eden insanlar hale geldik, bu da olsun sorun yok... Kanadayı medeni, Arabistanı şeri zanneden, Türkiye’yi müslüman zannedenlere gelsin yazım !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MahmudTheSecond ~ 5 yıl önce
çok iyi haber derim, ama Tr de uygulanamaz. zaten yolcu profili sıkıntılı şimdi yemek masasını açıp içkiyle pipetle alem yaparlar, Kıbrıs ucusunu dusunun mesela.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tr ~ 5 yıl önce
Bizde yasak olmasına rağmen eminim tüketim onlardan azdır. Bi çomar çıkıp gavurlar boyle dicek şimdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Di o double g ~ 5 yıl önce
Snoop Dogg Air Canadayla ucar artik ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000