11 Mart 2013, Pazartesi 08:58:13

UÇAKTA EN ÇOK HANGİ CİHAZLAR KULLANILIYOR?

Uçaklarda kablosuz internetin yaygınlaşmasıyla beraber, kullanılan cihazların detayları da ortaya çıkmaya başladı. İşte uçaklarda en çok tercih edilen mobil cihazlar.
  • sunumu ve içeriği ile güzel ve bilgilendirici bir haber
  • ipad uzun ucuslarda hayat kurtarici, ipadimi onume koyarim,istedigim muzigimi, dergimi, filmimi izleyerek giderim,sarjida 5,6 saat gidiyor... sonrasinda kabin ici eglence sistemine donus ...

Uçaklarda Wi-Fi bağlantı sunan Gogo'nun açıkladığı veriler havada internete bağlanan kullanıcılar ile ilgili detayları gün yüzüne çıkarıyor.

Gogo'nun yayınladığı görsele göre havayolu tercih eden yolcularının en çok yaptığı aktivitelerin başında internette surf yapmak yer alırken bunları iş amaçlı e-posta kullanımı, kişisel e-posta kullanımı ve sosyal ağlar takip ediyor.

Ayrıca grafiğin en ilgi çekici yanlarından bir ise kullanıcıların tarayıcı tercihi. Grafiğe göre kullanıcılar en çok Safari'yi kullanırken bunu takip eden tarayıcı Internet Explorer. Google'ın internet tarayıcısı Chrome ise bu sıralamada 3. sırada yer alıyor.

Kullanıcılar hangi mobil cihazları tercih ediyor?

Gogo'nun verilerine göre kullanıcılar %35 oran ile en çok tablet cihazlarından internete bağlanırken, tabletleri %33 ile dizüstü bilgisayarlar ve %32 ile telefonlar takip ediyor.

İşletim sistemi düzeyinde bakıldığında ise kullanıcıların %73 iPhone kullanırken %26'sı Android kullanan cihazları tercih ediyor.





Apple ve Android karşılaştırıldığında ise 2011 yılında %96.8 ile Android'e karşı büyük bir üstünlük sahibi olan iOS, aradan geçen iki yılda Android'e karşı gerilemiş ve bu oran %84'e düşmüş.


(Shiftdelete)

UÇAKTA EN ÇOK HANGİ CİHAZLAR KULLANILIYOR?

Yorumlar

TYLER ~ 11 yıl önce
sunumu ve içeriği ile güzel ve bilgilendirici bir haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ziya tarkan kozan ~ 11 yıl önce
ipad uzun ucuslarda hayat kurtarici, ipadimi onume koyarim,istedigim muzigimi, dergimi, filmimi izleyerek giderim,sarjida 5,6 saat gidiyor... sonrasinda kabin ici eglence sistemine donus ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ziya ~ 11 yıl önce
Ziya listede p ile baslayan filim turlerinide seyretdigini yazmayi unutmussun. Seni yaramaz seni...
ziya tarkan kozan ~ 11 yıl önce
ipad uzerinde sadece itunes store dan aldigin filmleri izleyebilirdin, ve orada erotik icerikle film ve uygulamalarin satisina,dagitimina izin verilmez.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000