30 Haziran 2018, Cumartesi 14:08:52

Uçakta dehşet anları!

Fransa’dan İspanya’ya giden uçaktaki bir yolcu, uçuş görevlilerinden birine kafa atınca ortalık karıştı.
  • Ben yine de fransiz ve ispanyol erkeklerine bayiliyorum. Su an takildigim sevgilim thy’de italyan fo. Italyan olsun camurdan olsun bizim 10 tane pilota degerler. Sirketimize daha fazla yabanci pilot istiyorus plsss ozellikle italyan ve ispanyol. Bir amir ricasi
  • Bak bunu gel THY’de yap o kabin memurundan hem savunma isterler, hem darp edilmesine rağmen yinede ertesi gün işe gelmesini beklerler, hem o uçak yine kalkması gereken zamanda kalkar. Neden? Çünkü insa
  • sene 2013 iberia ile madrid ist ucuyorum.. konya kiremitciler dernegi ispanya gezisi yapmis..arka 4 5 sira ,15 20 kisi onlarda.. whisky ic ahmet abi, bak beles sesleri geliyor.. bu kizda guzelmis ,kac para acaba sonra hepsi sarki soylemeye basladi..hala aklimda cok net.. maria maria... pilandan yesek ,kac para... yasli basli adamlarda vardi icinde.. bayagi ucakta teror estirdiler.. iberia da icki servisini ,tum serviisi kestigi nadir anlardan biriydi..
  • Ne kadar icmişler baba
  • Steward ağlıyor..Rezil olduk havacılık camiasına..
  • Hayır efendim, Yolcuyu upgrade edip üzerine bir de personele savunma yazdırmalıydınız.
  • Sefere gidecek kaptan, gelen uçaktaki görevli pas steward’a bana niye selam vermedin diye fırça atar. Sonra ikisi birbirine girer. Küfürün bini bir para. Bunu niye haber yapmadınız.
  • 1. Kendini Müslüman sanan araplar 2.Kendini medeniyet ve kültür elçisi sanan fransızlar bunlardan çektiğimizi kimseden çekmedik
  • Uzuntuyle karsiliyoruz boyle durumlari. Gorgu taniklarinin anlattiklarina gore adamin son sozu "Ne demek tavuk kalmadì??" Olmus.
  • Bunu bir benzeri çok uzakta değil, yaklaşık 10 senelik evrilmenin sonucu oluşmuş gübre yığını Türkler.. yani bizler.. Ne istediğini bilmeyen nasıl isteyeceğinden bir haber olup beynindeki sınırlı hücreyle yaşamaya daha doğrusu saldırıya programlanmış gibi yeni güne kalkan aciz, kendi kendine böbürlenen gurüh.. b*kunda boğul Türkiye dedikleri zaman neden düşünmediniz??

Fransa’dan İspanya’ya giden uçaktaki bir yolcu, uçuş görevlilerinden birine kafa atınca ortalık karıştı.

Cuma akşamı Fransa’nın başkenti Paris’teki Charles de Gaulle havalimanından İspanya’nın Mallorca kentine gitmesi planlanan uçakta, bir grup erkek uygunsuz davranışlar sergiledi.

Güvenlik görevlilerinin çağrılması üzerine, bu gruptaki erkeklerden biri tepki gösterdi. Erkek uçuş görevlilerinden birine kafa atan adam, herkesi şoke etti.

Bu olaydan sonra saldırgan adam zapt edilse de, uçuş ertesi sabaha ertelendi.

İşte o anlar:

 

Uçakta dehşet anları!

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Cigdem Karaca ~ 6 yıl önce
Ben yine de fransiz ve ispanyol erkeklerine bayiliyorum. Su an takildigim sevgilim thy’de italyan fo. Italyan olsun camurdan olsun bizim 10 tane pilota degerler. Sirketimize daha fazla yabanci pilot istiyorus plsss ozellikle italyan ve ispanyol. Bir amir ricasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
e ~ 6 yıl önce
e
Thy kabin memuru ~ 6 yıl önce
Bak bunu gel THY’de yap o kabin memurundan hem savunma isterler, hem darp edilmesine rağmen yinede ertesi gün işe gelmesini beklerler, hem o uçak yine kalkması gereken zamanda kalkar. Neden? Çünkü insa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
madrid ist ~ 6 yıl önce
sene 2013 iberia ile madrid ist ucuyorum.. konya kiremitciler dernegi ispanya gezisi yapmis..arka 4 5 sira ,15 20 kisi onlarda.. whisky ic ahmet abi, bak beles sesleri geliyor.. bu kizda guzelmis ,kac para acaba sonra hepsi sarki soylemeye basladi..hala aklimda cok net.. maria maria... pilandan yesek ,kac para... yasli basli adamlarda vardi icinde.. bayagi ucakta teror estirdiler.. iberia da icki servisini ,tum serviisi kestigi nadir anlardan biriydi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:=@ ~ 6 yıl önce
Ne kadar icmişler baba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stw ~ 6 yıl önce
Steward ağlıyor..Rezil olduk havacılık camiasına..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 6 yıl önce
Hayır efendim, Yolcuyu upgrade edip üzerine bir de personele savunma yazdırmalıydınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Niye selam vermiyon ulannn ~ 6 yıl önce
Sefere gidecek kaptan, gelen uçaktaki görevli pas steward’a bana niye selam vermedin diye fırça atar. Sonra ikisi birbirine girer. Küfürün bini bir para. Bunu niye haber yapmadınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM ~ 6 yıl önce
1. Kendini Müslüman sanan araplar 2.Kendini medeniyet ve kültür elçisi sanan fransızlar bunlardan çektiğimizi kimseden çekmedik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 6 yıl önce
Uzuntuyle karsiliyoruz boyle durumlari. Gorgu taniklarinin anlattiklarina gore adamin son sozu "Ne demek tavuk kalmadì??" Olmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Irkçılık? ~ 6 yıl önce
Bunu bir benzeri çok uzakta değil, yaklaşık 10 senelik evrilmenin sonucu oluşmuş gübre yığını Türkler.. yani bizler.. Ne istediğini bilmeyen nasıl isteyeceğinden bir haber olup beynindeki sınırlı hücreyle yaşamaya daha doğrusu saldırıya programlanmış gibi yeni güne kalkan aciz, kendi kendine böbürlenen gurüh.. b*kunda boğul Türkiye dedikleri zaman neden düşünmediniz??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000