23 Şubat 2010, Salı 09:51:20

UÇAKTA CEP TELEFONUNA İZİN ÇIKTI

Rusya'da uzun süre tartışılan uçaklarda cep telefonu kullanımı artık yasal hale geliyor.
  • Zaten millet cep telefonunu kapatmayip Istanbul'daki yesil belediye otobuslerinde yaptiklari gibi titresimde tutuyordu, simdi alenen gorusme yaparlar. Gorusmeye acilacaksa iPhone, Windows Phone vs ayrimina girmeseler bari. Malum bu cihazlar telefon ozelligi kapatilip pda olarak ta kullanilabiliyor. Ama durmaz millet, GPS filan bile aciyorlardir kimbilir...
  • Türkiye de uçakta cep telefonu kullanımı serbest bırakılırsa facia olur.. 190 kişinin aynı anda konuşmasını düşünemiyorum. Saatlerce konuşurlar uçakta çok sorun çıkar düşünün yanınızdaki yolcu uyuyor ama diğer yanındaki bagır bangır dibinde cepte konuşuyor çok sorun çıkar..
  • tam dA laf anlamayan rus vatandaşlarına uygun bir uygulama olacak.

Rusya Telekomünikasyon Bakanlığı, altyapı çalışmalarının hazır olduğunu ve yıl sonuna doğru uygulamanın hayata geçirileceğini açıklarken, Rusya'nın önde gelen GSM operatörleri ile pazarlık masasına oturduğu öğrenildi.

Cep telefonlarının 3 bin metre üstünde kullanımının gerçekleşeceği ve dakika maliyetinin 5-8 dolar arasında değişmesi bekleniyor.

UÇAKTA CEP TELEFONUNA İZİN ÇIKTI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Zaten millet cep telefonunu kapatmayip Istanbul'daki yesil belediye otobuslerinde yaptiklari gibi titresimde tutuyordu, simdi alenen gorusme yaparlar. Gorusmeye acilacaksa iPhone, Windows Phone vs ayrimina girmeseler bari. Malum bu cihazlar telefon ozelligi kapatilip pda olarak ta kullanilabiliyor. Ama durmaz millet, GPS filan bile aciyorlardir kimbilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiye de uçakta cep telefonu kullanımı serbest bırakılırsa facia olur.. 190 kişinin aynı anda konuşmasını düşünemiyorum. Saatlerce konuşurlar uçakta çok sorun çıkar düşünün yanınızdaki yolcu uyuyor ama diğer yanındaki bagır bangır dibinde cepte konuşuyor çok sorun çıkar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tam dA laf anlamayan rus vatandaşlarına uygun bir uygulama olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000