06 Mart 2010, Cumartesi 07:26:52

UÇAKTA ÇANTA KRİZİ YAŞANDI!

Uçakta Çanta Krizi İngiltere'deki hayranlarıyla buluşmak için Londra'ya giden Safiye Soyman, dönüşte bir yolcunun Burberry marka çantasını kendisinin gibi alınca, ortalık karıştı!
  • çingeneden ne bekleyebilirsiniz ki? gayet normal. ne demişler:EŞŞEĞE ALTIN SEMER VURSANIZ DA O YİNE EŞŞEKLİĞİNİ YAPACAKTIR.
  • börbıri çok da önemli değil, önemli olan hırhızlık olayı..
  • Berbattı derken kast edilen nedir? Biraz daha bu hadiseyi bizler için açarmısınız?
  • o ucagin icinde bende vardimm berbat´di

Konser vermek için İngiltere'ye giden Safiye Soyman, Londra'dan İstanbul'a dönüşünde uçakta tatsızlık yaşadı. Soyman'ın, başka bir yolcunun Burberry çantasıyla uçağın iniş kapısından inmeye kalkıştığı söyleniyor.

"İyilik olsun diye indirdim"

İddialara göre olay şöyle gelişti: Soyman, İstanbul'a iniş yapar yapmaz uçağın çıkış kapısının önünde beklemeye başladı. Bu sırada Soyman ile kabindeki aynı başüstü dolabı paylaşan bir yolcu, el bavulları arasında Londra Havalimanı'ndan satın aldığı Burberry çantasının olmadığını fark etti. Yolcu, "Çantamı çalmışlar" diye bağırmaya başladı. Daha sonra Soyman'ın kendi çantalarının altındaki Burberry çantayı fark eden yolcu, "Bu çantanın sizde ne işi var?" diye tepki gösterdi. Soyman da; "Hiç fark etmemiştim. Size iyilik olsun diye indirdim herhalde" karşılığını verdi. Büyüyen tartışma Soyman'ın "İyi be al işte çantanı" demesiyle sona erdi.

Kimseyle bir tartışma yaşamadım

Tartışma iddialarını kabul etmeyen Soyman konuyla ilgili şu yorumu yaptı: "Önümde oturan bir yolcuydu. Bir tartışma yaşamadım. İnerken kendi bavulumu almak için o poşeti indirmek zorunda kalmıştım. O hanım da o sıra poşetini indirdiğim için bana teşekkür etti. Ben kendisine jest yapmış oldum aslında..."

UÇAKTA ÇANTA KRİZİ YAŞANDI!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
çingeneden ne bekleyebilirsiniz ki? gayet normal. ne demişler:EŞŞEĞE ALTIN SEMER VURSANIZ DA O YİNE EŞŞEKLİĞİNİ YAPACAKTIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
börbıri çok da önemli değil, önemli olan hırhızlık olayı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Berbattı derken kast edilen nedir? Biraz daha bu hadiseyi bizler için açarmısınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o ucagin icinde bende vardimm berbat´di

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000