14 Mart 2018, Çarşamba 15:00:18

Uçakta baş üstü dolabına konulan köpek öldü!

ABD'nin havayolu şirketi United Airlines'a ait bir uçakta baş üstü dolabına konulan köpek öldü.
  • hain acimasiz duygusuz hostes
  • BU NASIL İŞ ARKADAŞ CANLI HAYVAN AVIH OLARAK GEÇER UÇAĞIN AMBARINA KAFESİ İÇİNDE KOYULUR VE SABİTLENİR AMBAR İÇİNE PİLOT TARAFINDAN HAVA BASILIR ANCAK O ŞEKİLDE TAŞINABİLİR.
  • Bence olay tam yansıtılmamış. Bwnde köpek sahibiyim, biri bana başüstüne konacak dese mümkün değil kabul etmem keza cam kenarında oturamayınca bile sinirlenen yolcular böyle birşeyi nasıl hangi maksatla kabul eder? Yer değiştirilemedi mi? Hadi şartlardan kabul etti başüstüne koydu, 3,5 saat boyunca hiç mi bakası gelmedi? Ben köpeğimi başüstüne koysam (ki mümkün değil) kapağı kapattırmam hadi kapattırdım, her 10 dakikada bir kalkar bakarım.. bence iletişim zincirinde bir yanlışlık var
  • sahibi de pardon ama nasil bir zekaya sahipmis
  • Ayak altinda vede acil cikis tarafinda oturuyor olma ihtimali var ise yerde hicbir canta veya cisim olmamalidir.dolasiyla bos koltuk yada bas ustu dolabi secenegi kalmaktadir.tabiki her canli cok onemli fakat kurallar insan guvenligi ve emniyeti icindir bunu tehdit edecek tum unsurlar teferruattir.bosuna linc yapilmasin
  • Yazık olmuş. Koltuk altına konulabilirdi.
  • özür dileyince iş çözülüyor muymuş
  • köpeğin orada ne işi var
  • Kişinin de güzel bir acı yaşamasını diliyorum, Canlı bu ya, eşya mı.. böyle yıllarca fln aklından çıkmasın uyku uyumasın, travmalar yaşasın tedavi görsün iyileşemesin.. savunmasız her canlı için bu şekilde davranan herkes hakettiğini burda da çeksin diğer tarafta da..
  • Mekanı ucmag olsun lanet olası koministler hadi benide öld

ABD'nin havayolu şirketi United Airlines'a ait bir uçakta baş üstü dolabına konulan köpek öldü.

Houston'dan New York'a seyahat eden uçakta kabin görevlisi, bir yolcudan Fransız buldok cinsi köpeğini taşıdığı çantasını, baş üstü dolabına koymasını istedi.

Yaklaşık 4 saat süren uçuşun sonunda, köpeğin öldüğü anlaşıldı. Uçuş boyunca havlama sesi duyduklarını belirten yolcular, LaGuardia Havalimanı'na inene kadar köpeğin öldüğünü fark etmediklerini söyledi.

Olayın sorumluluğunu üstlenen United Airlines'tan yapılan açıklamada, "Bu trajik kaza asla yaşanmamalıydı. Evcil hayvanların asla baş üstü dolabına konulmaması gerekiyor."  ifadelerine yer verildi.

Havayolu Sözcüsü Charles Hobart, kabin memurunun, köpeğin taşındığı çantanın yolcuların koridordan geçişini engellediği gerekçesiyle baş üstü dolabına konulmasını istediğini kaydetti.

Köpeğin konulduğu evcil hayvan taşıma çantasının, uçak koltuğunun altına yerleştirilebilecek şekilde tasarlandığı belirtilirken, Hobart, çantanın buraya konulmama nedeninin belirsizliğini koruduğunu ifade etti.

Havayolu şirketinin olayı araştırdığını ve kabin görevlisiyle konuşulduğunu belirten Hobart, uçuş görevlisinin kimliğini açıklamadı.

Hobart, havayolu şirketinin, köpeğin sahibi ve iki çocuğu için alınan biletler ile köpek için ödenen ücreti iade ettiğini, mağdur aileden özür dilediğini sözlerine ekledi.

Fransız buldoğunun da arasında bulunduğu basık yüzlü köpek cinslerinin, solunum sorunu riskleri bulunduğu için uçakta dikkatle taşınması gerekiyor. 

Uçakta baş üstü dolabına konulan köpek öldü!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

p ~ 6 yıl önce
hain acimasiz duygusuz hostes

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BULDOG ~ 6 yıl önce
BU NASIL İŞ ARKADAŞ CANLI HAYVAN AVIH OLARAK GEÇER UÇAĞIN AMBARINA KAFESİ İÇİNDE KOYULUR VE SABİTLENİR AMBAR İÇİNE PİLOT TARAFINDAN HAVA BASILIR ANCAK O ŞEKİLDE TAŞINABİLİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km1 ~ 6 yıl önce
Bence olay tam yansıtılmamış. Bwnde köpek sahibiyim, biri bana başüstüne konacak dese mümkün değil kabul etmem keza cam kenarında oturamayınca bile sinirlenen yolcular böyle birşeyi nasıl hangi maksatla kabul eder? Yer değiştirilemedi mi? Hadi şartlardan kabul etti başüstüne koydu, 3,5 saat boyunca hiç mi bakası gelmedi? Ben köpeğimi başüstüne koysam (ki mümkün değil) kapağı kapattırmam hadi kapattırdım, her 10 dakikada bir kalkar bakarım.. bence iletişim zincirinde bir yanlışlık var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzak ~ 6 yıl önce
sahibi de pardon ama nasil bir zekaya sahipmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacma ~ 6 yıl önce
Ayak altinda vede acil cikis tarafinda oturuyor olma ihtimali var ise yerde hicbir canta veya cisim olmamalidir.dolasiyla bos koltuk yada bas ustu dolabi secenegi kalmaktadir.tabiki her canli cok onemli fakat kurallar insan guvenligi ve emniyeti icindir bunu tehdit edecek tum unsurlar teferruattir.bosuna linc yapilmasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzak ~ 6 yıl önce
acil cikis kisminda konulmasi tabi ki yasak, bu durumda yer degisikligi sunulmaliydi. evcil hayvanlar ucus öncesi kayit ediliyor, ve yolcu ismine ekleniyor bu durumda verilen koltuk da ayarlaniyor, yani burda acil cikisa numara vermeleri de yanlis olurdu
Saçma ~ 6 yıl önce
Acil çıkışa köpekli aile nasıl veriyor o zaman? Böyle bir ihtimal var mı? Ayrıca hangi havayolu baş üstü bagaja canlı alıyor?
Flyer ~ 6 yıl önce
Nasıl yani?Başüstüne hayvan koyma gibi bir seçenek mi var?Nerde yazıyor böyle bişey?peki hayvanın emniyeti ne olucak?
Bulldog ~ 6 yıl önce
Yazık olmuş. Koltuk altına konulabilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özür ~ 6 yıl önce
özür dileyince iş çözülüyor muymuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 6 yıl önce
köpeğin orada ne işi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sebep olan ~ 6 yıl önce
Kişinin de güzel bir acı yaşamasını diliyorum, Canlı bu ya, eşya mı.. böyle yıllarca fln aklından çıkmasın uyku uyumasın, travmalar yaşasın tedavi görsün iyileşemesin.. savunmasız her canlı için bu şekilde davranan herkes hakettiğini burda da çeksin diğer tarafta da..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ne öfke ~ 6 yıl önce
Sen de tedavi görüp iyilesemeyenlerdensin.bu ne ofke boyle.ne farkin kaldi ki o kabin memurundan.ölecegini bilse zaten yapmazdi.hayvan sevmek insandan nefret etmeyi mi gerektiriyor
Hunili ~ 6 yıl önce
Mekanı ucmag olsun lanet olası koministler hadi benide öld

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000