12 Mayıs 2011, Perşembe 09:06:52

UÇAKTA "ALLAH-Ü EKBER" DEDİ, ORTALIK KARIŞTI!

El-Kaide lideri Usame bin Ladin'i öldürmelerinin ardından misilleme korkusu yaşayan Amerikalılar, "Allah-ü ekber" diyen 28 yaşındaki Yemenli Rageh Almurisi'nin üzerine atladı.
  • Beni kendime gelmeye davet eden arkadaş. Fanatizme gerek yok. Herşeyde olduğu gibi müslüman insanında iyiside vardır kötüsü de. Bana şaşıracağına aç gözünü şöyle bir dünyaya bak. Müslümanlığının gereğini yap, sende böyle bir durumla karşılaşırsan ufacık bir ihtimal dahi olsa diğer insanları korumak için elinden geleni yap.
  • şunu hala anlamıyorsunuz dünyada ki en zeki ve akıllı arapları bir araya getirseniz, kafaları 11 eylül olan olayları planlayıp yapmaları mümkün değildir, araplar birbirleriyle geçinemeyen bir millet.. şu gerçek 11 eylül de 1 tane bile musevi ölmedi haberiniz olsun, yahu kaldırımda geçen vey yoldaki evsiz fakir de yoktu ogün o saatte 1 tane bile yahudi sokakta değildi ne demektir bu gibi sofistike işleri araplar yapamaz kafaları basmaz kim yapar yahudiler planlar ve yaparlar her türlü şeytani işler itina ile yapılır..
  • Bu adamakıllı zırvalayan yorumcu herhalde 11 Eylül'ün ne olduğunu bilmiyor. Cehenneme gönderilen Usama denen teröristin beyni yıkanmış canileri 2 uçak ile binlerce kişinin ölümüne sebep oldu ve başlarına gelenleri fazlası ile hak ettiler. Zırvalamadan önce bir şeyler öğren. Klavyede harflere basıp sözümona " yorum " yazmaya benzemez bu işler.
  • ABD muslumanlari hep terorist gormustur diye yazmis birisi. Hatta genisletelim Butun Bati, Israil Muslumanlari terorist tanir demek istemis. Bugun boyle olabilir ama ABD icin once apaciler, sonra Meksikalilar, sonra Naziler, sonra Koministler, sonra Vietnmlilar...terorist olarak gorulmustur. Kamikazeleri ne cabuk unutuyorsunuz? Eger 11 Eylul, Kenya konsolosluklari, Madrid, Londra, Istanbul bombalarini Muslumanlar yapmasa boyle olmazdi. Ayni sekilde PKK li bir adam kurtce birsey bagirsa ucakta ustune herkes atlmazmi? Millete laf yetistircegimize kendimize bir baksak???????
  • Arkadaşlar farkındamısınız hemen neredeyse birbirimizi kırmaya başladık. Bazılarımız bardağın boş tarafına bazılarımızda dolu tarafına bakıyoruz ondan bu sohbet uzadı , yinede birbirimizi kırmayalım.
  • Merak ettim acaba bir hristiyan 'Tanrım' dese ingilizce yine de atlayacaklarmıydı? Amerikalılar Müslümanları her zaman terörist görmüştür. Bir yolcu ne demiş bakın. "Acaba bombalı veya silahlı mıdır?"
  • ŞAŞIRIYORUM YORUMLARA İSİMLİ YORUMCUYA... Sen sanırım amerikan sevdalılısın veya ne dediğini bilmiyorsun.Birkere şunu iyi kafana sok müslümanın iyisi kötüsü olmaz.Müslüman müslümandır.İnsanın iyisi kötüsü vardır.Müslümanlıkla niye bağdaştırıyorsun. Ben sadece senin zavallılığına şaşarım.Bierde utanıp kızarmadan bende atlarım diyorsun. Gülermisin ağlarmısın.Yorum sizlerinn....
  • Adamın bu saçma hareketini sadece müslüman olduğu için savunuyorsunuz. Gene o müslümanlar değilmiydi İstanbulda onlarca müslümanı öldüren. Onu da mı savunacağız müslüman oldukları için? İyi müslümanla kötü müslümanı ayırt etmek lazım. Kaldı ki sanki adam kendi kendine " ohh çok şükür indik" demiş de uçaktakiler üzerine atlamışlar gibi konuşuyorsunuz. Kusura bakmayın ama isterse en koyu müslüman olsun uçakta öyle bağırırsa ve benimde fırsatım olursa bende atlardım üzerine. Muhtemelen şaka olsun diye yapılmış bir hareket ama öyle şaka olmaz. Haketmiş.
  • Eskiden uçaklar indiği zaman yolcular alkışlarlarmış ama zaman içinde acaba pilot kötü uçurduda yolcular ohh pilota rağmen yere inebildik gibi bir düşünce de anlaşılacağı için alkışlamak artık yok oldu. Uçak içinde kurallar ve bir adab vardır buna uymayan yolcular kim olursa olsun uyarılır. Doğrusuda bu değilmidir , geçenlerde bir haber vardı havada uçağın kapısını açmaya çalışan kişi için önce acaba milletiniz-dininiz nedir denmeyeceği ortadadır. Hemen haberlere duygusal olarak bakmasak dimi , ilkönce insan hayatıdır dimi.
  • 2 yaşındaki oğlum beni New York seferinde delirtti varsayalım. Ben de Lailaheillallah dedim. Vay halimize:))

El Kaide lideri Usame bin Ladin'in öldürülmesinin ardından, Amerika'da misilleme korkusu yaşanıyor. Chicago'dan San Francisco'ya giden uçağın piste inmesinin ardından Yemenli Rageh Almurisi, pilotun başarılı inişinin ardından 'Allahü Ekber' diye bağırdı. 28 yaşında olduğu açıklanan Almurisi'yi terörist zanneden yolculardan bazıları üzerine atladı. Bir anda neye uğradığını şaşıran ve tekme tokat yiyen Almurisi'ye kabin mürettebatı plastik kelepçe taktı. Havaalanı polisine teslim edilen Almurisi'nin terör örgütüyle bağlantısı araştırılıyor.

Yolculardan Angelina Marty, "Koridorda yürüyen adamın sesini duyduğumda 'Ne oluyor, üzerinde bir bomba var mı veya silahlı mı' diye kendi kendime sordum. Daha sonra yolculardan birkaç kişi üzerine atladı ve kabin mürettebatı geldi. Yolculardan birisinin emekli Gizli Servis elemanı ve polis memuru olduğu açıklandı" dedi.

Boeing 737 tipi uçağın 162 yolcunda meydana gelen olayın ardından, aldığı darbeler sebebiyle ilk önce hastaneye götürülen zanlının, daha sonra sorgulanacağı bildirildi.

UÇAKTA "ALLAH-Ü EKBER" DEDİ, ORTALIK KARIŞTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 13 yıl önce
Beni kendime gelmeye davet eden arkadaş. Fanatizme gerek yok. Herşeyde olduğu gibi müslüman insanında iyiside vardır kötüsü de. Bana şaşıracağına aç gözünü şöyle bir dünyaya bak. Müslümanlığının gereğini yap, sende böyle bir durumla karşılaşırsan ufacık bir ihtimal dahi olsa diğer insanları korumak için elinden geleni yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şunu hala anlamıyorsunuz dünyada ki en zeki ve akıllı arapları bir araya getirseniz, kafaları 11 eylül olan olayları planlayıp yapmaları mümkün değildir, araplar birbirleriyle geçinemeyen bir millet.. şu gerçek 11 eylül de 1 tane bile musevi ölmedi haberiniz olsun, yahu kaldırımda geçen vey yoldaki evsiz fakir de yoktu ogün o saatte 1 tane bile yahudi sokakta değildi ne demektir bu gibi sofistike işleri araplar yapamaz kafaları basmaz kim yapar yahudiler planlar ve yaparlar her türlü şeytani işler itina ile yapılır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu adamakıllı zırvalayan yorumcu herhalde 11 Eylül'ün ne olduğunu bilmiyor. Cehenneme gönderilen Usama denen teröristin beyni yıkanmış canileri 2 uçak ile binlerce kişinin ölümüne sebep oldu ve başlarına gelenleri fazlası ile hak ettiler. Zırvalamadan önce bir şeyler öğren. Klavyede harflere basıp sözümona " yorum " yazmaya benzemez bu işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ABD muslumanlari hep terorist gormustur diye yazmis birisi. Hatta genisletelim Butun Bati, Israil Muslumanlari terorist tanir demek istemis. Bugun boyle olabilir ama ABD icin once apaciler, sonra Meksikalilar, sonra Naziler, sonra Koministler, sonra Vietnmlilar...terorist olarak gorulmustur. Kamikazeleri ne cabuk unutuyorsunuz? Eger 11 Eylul, Kenya konsolosluklari, Madrid, Londra, Istanbul bombalarini Muslumanlar yapmasa boyle olmazdi. Ayni sekilde PKK li bir adam kurtce birsey bagirsa ucakta ustune herkes atlmazmi? Millete laf yetistircegimize kendimize bir baksak???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar farkındamısınız hemen neredeyse birbirimizi kırmaya başladık. Bazılarımız bardağın boş tarafına bazılarımızda dolu tarafına bakıyoruz ondan bu sohbet uzadı , yinede birbirimizi kırmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Merak ettim acaba bir hristiyan 'Tanrım' dese ingilizce yine de atlayacaklarmıydı? Amerikalılar Müslümanları her zaman terörist görmüştür. Bir yolcu ne demiş bakın. "Acaba bombalı veya silahlı mıdır?"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ŞAŞIRIYORUM YORUMLARA İSİMLİ YORUMCUYA... Sen sanırım amerikan sevdalılısın veya ne dediğini bilmiyorsun.Birkere şunu iyi kafana sok müslümanın iyisi kötüsü olmaz.Müslüman müslümandır.İnsanın iyisi kötüsü vardır.Müslümanlıkla niye bağdaştırıyorsun. Ben sadece senin zavallılığına şaşarım.Bierde utanıp kızarmadan bende atlarım diyorsun. Gülermisin ağlarmısın.Yorum sizlerinn....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adamın bu saçma hareketini sadece müslüman olduğu için savunuyorsunuz. Gene o müslümanlar değilmiydi İstanbulda onlarca müslümanı öldüren. Onu da mı savunacağız müslüman oldukları için? İyi müslümanla kötü müslümanı ayırt etmek lazım. Kaldı ki sanki adam kendi kendine " ohh çok şükür indik" demiş de uçaktakiler üzerine atlamışlar gibi konuşuyorsunuz. Kusura bakmayın ama isterse en koyu müslüman olsun uçakta öyle bağırırsa ve benimde fırsatım olursa bende atlardım üzerine. Muhtemelen şaka olsun diye yapılmış bir hareket ama öyle şaka olmaz. Haketmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eskiden uçaklar indiği zaman yolcular alkışlarlarmış ama zaman içinde acaba pilot kötü uçurduda yolcular ohh pilota rağmen yere inebildik gibi bir düşünce de anlaşılacağı için alkışlamak artık yok oldu. Uçak içinde kurallar ve bir adab vardır buna uymayan yolcular kim olursa olsun uyarılır. Doğrusuda bu değilmidir , geçenlerde bir haber vardı havada uçağın kapısını açmaya çalışan kişi için önce acaba milletiniz-dininiz nedir denmeyeceği ortadadır. Hemen haberlere duygusal olarak bakmasak dimi , ilkönce insan hayatıdır dimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2 yaşındaki oğlum beni New York seferinde delirtti varsayalım. Ben de Lailaheillallah dedim. Vay halimize:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000