29 Şubat 2020, Cumartesi 11:03:40

'Uçakların kimliği gizlenmeye çalışıldı' iddiası

İdlib’deki hain saldırıda 33 askerimizin şehit olmasının ardından saldırıyı düzenleyen uçaklarla ilgili yeni bir iddia gündeme geldi.
  • Piyade Uzm .Onb. Nihat Kara'nın şehit düşmeden bir gün önce attığı mesaj ortaya çıkmıştı. Şehit Kara mesajında, “Sizden ricam sakın Suriye'de ne işimiz var diyenlerden olmayın. Gittim gördüm tam da olmamız gereken yerdeyiz. Yedi düvel bir olmuş rejimi, Rusya'sı. Dua edin yeter. Selametle!”.
  • Giden gelmiyor acep ne iştir?
  • Bu bana İran'ın Ukrayna uçağını vurduğunda ilk yalanlamasını hatırlattı. Neredeyse kutsal kitap üzerine el basarak biz vurmadık diyecekleri ama olay nihayetinde ortaya çıktı.
  • Dunya Ruslar Turkleri vurdu diyor.Bizimkilerde Ruslari koruyarak "yok bizi Suriye vurmustur"diyor. Suriye nin boyle bir saldiriyi tek basina gerceklestirme kabiliyeti yokki. Bu arada Suriye ye cekilmesi icin Subat sonuna kadar sure verilmisti.Sure bugun doluyor.Suriye cekilmeyi birak 1 askerimizi daha oldurdu.Bakalim dunya liderimiz bu gun sonunda sozunde duracakmi.

İdlib’deki hain saldırıda 33 askerimizin şehit olmasının ardından saldırıyı düzenleyen uçaklarla ilgili yeni bir iddia gündeme geldi.

Milliyet'te yer alan habere göre; yerel kaynaklar hain saldırıyı karadan rejim topçularının, havadan ise Rus uçaklarının gerçekleştirdiğini iddia etti.

Bazı kaynaklar, uçak kimliğinin bilinmemesi için rejim uçaklarının şaşırtma amaçlı aynı saatlerde Hama’daki üsten kalkış yaptığını ve kısa süre sonra indiğini ileri sürdü.

Rusya Savunma Bakanlığı ise, saldırıyı rejim uçaklarının gerçekleştirdiğini, Rus savaş uçaklarının operasyona katılmadığını iddia etti.

'Uçakların kimliği gizlenmeye çalışıldı' iddiası

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Türkiye ~ 4 yıl önce
Piyade Uzm .Onb. Nihat Kara'nın şehit düşmeden bir gün önce attığı mesaj ortaya çıkmıştı. Şehit Kara mesajında, “Sizden ricam sakın Suriye'de ne işimiz var diyenlerden olmayın. Gittim gördüm tam da olmamız gereken yerdeyiz. Yedi düvel bir olmuş rejimi, Rusya'sı. Dua edin yeter. Selametle!”.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Middle East ~ 4 yıl önce
Giden gelmiyor acep ne iştir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGMmagduru ~ 4 yıl önce
Bu bana İran'ın Ukrayna uçağını vurduğunda ilk yalanlamasını hatırlattı. Neredeyse kutsal kitap üzerine el basarak biz vurmadık diyecekleri ama olay nihayetinde ortaya çıktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizi kim vurdu ~ 4 yıl önce
Dunya Ruslar Turkleri vurdu diyor.Bizimkilerde Ruslari koruyarak "yok bizi Suriye vurmustur"diyor. Suriye nin boyle bir saldiriyi tek basina gerceklestirme kabiliyeti yokki. Bu arada Suriye ye cekilmesi icin Subat sonuna kadar sure verilmisti.Sure bugun doluyor.Suriye cekilmeyi birak 1 askerimizi daha oldurdu.Bakalim dunya liderimiz bu gun sonunda sozunde duracakmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alamanya ~ 4 yıl önce
Ne’mi yapıyor, gazetecilerin karşısında kahkaha atıyor.
Martaval anlatma ~ 4 yıl önce
Ülke içinde o kadar çok hain var ki suriyede ne işimiz var diyen önce onlardan başlayacak sonra Suriye her türlü hallolur merak etme
hayaligerçek ~ 4 yıl önce
bizi kşm vurdu isimli şahsşyet umarım olup biteni yakından talip edyorsundur şubat sonu olanları görmüş olman gerekiyor tabi görmemen için bir bahanen yoksa halk vatan millet sakarya naraları atarken sizden bişrey beklemedi sadece susmanız halkı yakan yanlış bilgilerle galyane getirmemenşz yeterli olacaktır

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000