23 Ağustos 2010, Pazartesi 12:18:21

UÇAKLARDA AKBİL DÖNEMİ!

ABD’li Jetblue Havayolları, ‘uçabildiğin kadar uç’ kampanyası başlattı. Kampanyada belirli bir ücret karşılığı bir aylık sınırsız uçma şansı yakalanabiliyor.
  • pegasus hayata geçirebilir . hatta denemekte fayda mantığından hareketle ; ilk etapta sınırlı sayıda , sonrasında ise yılın belirli dönemlerinde uygulanması koşulu ile artrılarak yapılması kar getirebilir kanaatindeyim .
  • Bora jet icin iyi bir model olabilir. Ozellikle asker ve ogrenciler ve Turkiye icin.
  • haberin akbille (akıllı biletle) ne alakası var anlamadım.
  • okurken daha aklıma geldı yorumlarda goruncedehıc sasırmadım.PGS kesın uygulamaya gecırır gecırmesıne de sankı ekstra masraf da cıkarır gıbı gelıyo bana.
  • evet böyle bir uygulamadan sonra da otobüslerde tasinan tavuk koyunlarda sonrada ucaktada yanimizda koyun ve tavuk görebiliriz:)düsünsenize ucaktasin yaninda kucaginda tavugu ile bir adam pazara satmaya götürüyor.seviyorum Türkiyeyi ya:)
  • Düşünsenize Türkiye'de böyle bir sistem olduğunu. Sabah kahvaltısını İstanbul'da boğaza karşı, öğle yemeğini Karadeniz'in yeşilliği içinde ve akşam yemeğini de Antalya'da yeme lüksüne kavuşurduk herhalde :) Artık jeti olan iş adamlarına da kafa tutardık: Senin 10 kişilik uçağın varsa benim de en az 150 kişilik uçağım var gibisinden :) Türk milleti olarak 700 dolar verirsem o kadar çok uçarım ki uçuş başına bilet fiyatım 1 dolara gelir :). Tatile çıkıyorsunuz ve en çok sevdiğiniz kıyafeti evde unutuyorsunuz. Ben bir uçağa atlayayım da elbisemi alıp geleyim, sen burada bekle :D:D Şakası bir yana çok ilginç bir kampanya.
  • Demedi demeyin, en kisa surede TR'de PGS'den boylesi bir atak oldukca yakin bir senaryo gibi gorunuyor, ne dersiniz...

All you can jet… Yani uçabildiğin kadar uç… ABD’li Jetblue Havayolları’nın başlattığı ilginç kampanya yolculardan büyük ilgi görüyor.

Kampanya iki ayrı paketten oluşuyor. İlk paketin değeri 699 dolar. Bu pakete sahip yolcular, bir ay boyunca hafta sonu dâhil her gün sınırsız uçma şansı yakalıyor. Kampanya 7 Eylül ile 6 Ekim tarihleri arasında geçerli. Üç gün öncesinden iç hat seferi yapan istediğiniz uçak için rezervasyon yaptırıp sonrasında uçuşunuzu gerçekleştirebiliyorsunuz. Ancak uçuşa gitmezseniz 100 dolar ceza ödemek zorundasınız. Üstelik bu ceza ödenmezse pass bilet hakkınız donduruluyor. Uçuş değişikliğinin cezası ise 50 dolar.

ABD’de bu kampanya o kadar çok ilgi görüyor ki, bu paket çıkar çıkmaz tükendi. Geçen yıl da Jetblue tarafından yapılan bu kampanyada iki günde bütün biletler satılmıştı.

Jetblue’nun düzenlediği ikinci kampanya biraz daha ekonomik. Ancak o kampanyada, diğer günlere göre daha yoğun olan Cuma ve Pazar günleri biletler kullanılmıyor. Bu paketin fiyatı ise 499 dolar…
 

UÇAKLARDA AKBİL DÖNEMİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
pegasus hayata geçirebilir . hatta denemekte fayda mantığından hareketle ; ilk etapta sınırlı sayıda , sonrasında ise yılın belirli dönemlerinde uygulanması koşulu ile artrılarak yapılması kar getirebilir kanaatindeyim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bora jet icin iyi bir model olabilir. Ozellikle asker ve ogrenciler ve Turkiye icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
haberin akbille (akıllı biletle) ne alakası var anlamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
okurken daha aklıma geldı yorumlarda goruncedehıc sasırmadım.PGS kesın uygulamaya gecırır gecırmesıne de sankı ekstra masraf da cıkarır gıbı gelıyo bana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
evet böyle bir uygulamadan sonra da otobüslerde tasinan tavuk koyunlarda sonrada ucaktada yanimizda koyun ve tavuk görebiliriz:)düsünsenize ucaktasin yaninda kucaginda tavugu ile bir adam pazara satmaya götürüyor.seviyorum Türkiyeyi ya:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Düşünsenize Türkiye'de böyle bir sistem olduğunu. Sabah kahvaltısını İstanbul'da boğaza karşı, öğle yemeğini Karadeniz'in yeşilliği içinde ve akşam yemeğini de Antalya'da yeme lüksüne kavuşurduk herhalde :) Artık jeti olan iş adamlarına da kafa tutardık: Senin 10 kişilik uçağın varsa benim de en az 150 kişilik uçağım var gibisinden :) Türk milleti olarak 700 dolar verirsem o kadar çok uçarım ki uçuş başına bilet fiyatım 1 dolara gelir :). Tatile çıkıyorsunuz ve en çok sevdiğiniz kıyafeti evde unutuyorsunuz. Ben bir uçağa atlayayım da elbisemi alıp geleyim, sen burada bekle :D:D Şakası bir yana çok ilginç bir kampanya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Demedi demeyin, en kisa surede TR'de PGS'den boylesi bir atak oldukca yakin bir senaryo gibi gorunuyor, ne dersiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000