11 Kasım 2008, Salı 07:51:03

Uçaklar kaderlerine terk edildi!

Ekonomik krizin etkilerini atlatamayan havayolu şirketleri milyon dolarlık uçakları hangarlarda çürümeye terk etti.
  • Uçan metal yığınları yerdeyken çok acınası bir hale bürünüyor, bence Türkiye devlet bütçesinden ciddi ödenek ayırarak düşük kredi seçenekleriyle bu uçakların alınıp türk filolarına katılması tüm türk hava yolu şirketlerine önderlik etmeli. Başbakanlığa yeni alacakları cipler bile bi kaç tane a319 alır sanırım...
  • Örnek:bosphours-tarhan tower-inter-ankaır.
  • ayni resimleri hergun gormekten darlik geldi. su haberlere resim bulunamiyor mu? mesela bu haber icin "ucak mezarligindan"bir resim konamaz mi?
  • Mesela??? Ornek gosterseler iyi olur

Darboğaza giren havayolu şirketleri uçaklarını uçuramaz hale geldi. Krizle beraber düşen satışlar nedeniyle pek çok firma uçuşlarını durdururken, artık kullanılamayacak olan uçaklar boş alanlarda toplandı. Kaderlerine terk edilmiş bir şekilde "uçak mezarlıklarında" bekleyen milyonlarca dolarlık oyuncaklar, akıbetlerinin ne olacağını bekliyor. 
 

Uçaklar kaderlerine terk edildi!

Yorumlar

Death Grind ~ 15 yıl önce
Uçan metal yığınları yerdeyken çok acınası bir hale bürünüyor, bence Türkiye devlet bütçesinden ciddi ödenek ayırarak düşük kredi seçenekleriyle bu uçakların alınıp türk filolarına katılması tüm türk hava yolu şirketlerine önderlik etmeli. Başbakanlığa yeni alacakları cipler bile bi kaç tane a319 alır sanırım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknikb ~ 15 yıl önce
Örnek:bosphours-tarhan tower-inter-ankaır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
ayni resimleri hergun gormekten darlik geldi. su haberlere resim bulunamiyor mu? mesela bu haber icin "ucak mezarligindan"bir resim konamaz mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AviatorAzeri ~ 15 yıl önce
Mesela??? Ornek gosterseler iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000