21 Mayıs 2008, Çarşamba 07:35:31

Uçaklar birbirleriyle kıyasıya yarıştı

Orhangazi Belediyesi tarafından organize edilen, model merkezince hazırlanan Funfly 2008 Model Uçak Yarışması, göl model uçak pistinde gerçekleştirildi.

Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri M.Kenan Özkan'ın ev sahipliği yaptığı organizasyonda 10 ilden 20 maket uçak birbirleri ile kıyasıya yarıştı.

Birçok ilde bulunmayan model uçak pisti misafirlerin büyük beğenisini kazandı. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Amasya, Kayseri, Yalova, Balıkesir ve Antalya'dan Orhangazi'ye gelen yarışmacılar, model uçak meraklısı izleyicilere, heyecan dolu dakikalar yaşattı. 4 adet model helikopterin de yarıştığı Funfly 2008 Model Uçak Yarışması'nda zaman zaman kazalar da yaşanırken, plotların dikkatleri ve özenli tavırları doğabilecek risklere engel oldu.

YG 21 Genel Sekreteri M.Kenan Özkan, bu tür organizasyonların Orhangazi'nin tanıtımında büyük etkisi olduğunu kaydetti. Bu konuda çalışmalarının devam edeceğini belirten Özkan, Orhangazi halkının alternatif spor dallarına ve etkinliklere önem vermesi gerektiğini söyledi.

Uçaklar birbirleriyle kıyasıya yarıştı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000