21 Şubat 2009, Cumartesi 08:35:45

Uçak yakıtında inanılmaz vurgun!

Çek Cumhuriyeti ordusunun asker ve sivil bazı görevlileri, devlet başkanlığı uçaklarının kullanımı için ayrılmış yakıttan, 1 milyon avro tutarındaki yakıtı çalmakla suçlandı.
  • Bizde de böyle sistemler kurulmus,islemler nasil yürüryor?Bunu bir kontrol eden mekanizma olusturulmusmudur?Olussa bile görevini tam geregince yapmaktamidir.Su an DOGAN GRUBUNA YAPILAN GIBIDE YAPMAKTA VARDIR.Kilicin isterse iki tarafi kör,isterse iki tarafi keser,ADALET KILICI OLAMAZ .Ancak intikam kilici olabilir.

Hospodarske Noviny gazetesinin soruşturmaya yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde, bazı işlemlerden geçirilerek otomobil sahiplerine satılan bu uçak yakıtının miktarının, "devlet başkanlığı uçağının Kanada'ya 18 kez gidiş dönüşünü sağlayabilecek kadar olduğu" belirtildi.

Prag-Ruzyne havaalanında devlet başkanlığına ait iki uçağın park halinde bulunduğu alanın, ülkenin en iyi korunan alanları arasında olduğunu yazan gazete, buna rağmen, uçak yakıtı dolu çalıntı bir tankerin iki buçuk yıl boyunca bir sorunla karşılaşmadan yüzlerce buraya kez girip çıkabildiğine dikkat çekti.

6 kişi hakkından adli kovuşturma açılan bu olaya, asker veya sivil elli kadar görevlinin karışmış olabileceği kaydedildi.

Uçak yakıtında inanılmaz vurgun!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bizde de böyle sistemler kurulmus,islemler nasil yürüryor?Bunu bir kontrol eden mekanizma olusturulmusmudur?Olussa bile görevini tam geregince yapmaktamidir.Su an DOGAN GRUBUNA YAPILAN GIBIDE YAPMAKTA VARDIR.Kilicin isterse iki tarafi kör,isterse iki tarafi keser,ADALET KILICI OLAMAZ .Ancak intikam kilici olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000