26 Mayıs 2009, Salı 14:53:12

Uçak türbülansa girdi: 21 yaralı!

Brezilya'nın TAM havayolu şirketine ait bir yolcu uçağının Sao Paulo uluslararası havaalanına inişinden önce şiddetli türbülansa yakalanması nedeniyle uçaktaki 21 kişi yaralandı.
  • Öncelikle geçmiş olsun ama hep diyorlar ya düz uçuş sırasında olsanız bile emniyet kemerlerinizi çözmeyin işte bu gibi yaralanmalar olmasın diye! neyse daha dikkatli olmak lazım tekrar geçmiş olsun...
  • bunlar havada olabilecek şeyler..allah tüm havacıları ve yolcuları kazalardan korusun...

Yerel bir televizyon kanalının bildirdiğine göre, 154 yolcusuyla ABD'nin Miami kentinden havalanan uçak, inişinden yaklaşık yarım saat önce yakalandığı şiddetli türbülansın ardından Sao Paulo'nun Guarulhus havaalanına indi.

TAM havayolu şirketi, şiddetli sarsıntı yüzünden uçakta 21 kişinin yaralandığını, bunların 13'ünün ayakta tedavi edildiğini, 8'inin de hastaneye kaldırıldığını açıklarken, hastanedeki yaralıların durumu konusunda bilgi vermedi.

Uçak türbülansa girdi: 21 yaralı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Öncelikle geçmiş olsun ama hep diyorlar ya düz uçuş sırasında olsanız bile emniyet kemerlerinizi çözmeyin işte bu gibi yaralanmalar olmasın diye! neyse daha dikkatli olmak lazım tekrar geçmiş olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bunlar havada olabilecek şeyler..allah tüm havacıları ve yolcuları kazalardan korusun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000