06 Nisan 2018, Cuma 09:56:47

Uçak slide patlattı, yolcular başka uçağa alındı!

Portland'dan Los Angeles'a gitmeye hazırlanan bir yolcu uçağının slide'ı açılınca yolcular başka uçakla seyahat etmek zorunda kaldı.
  • Bence ucak da teknik bir ariza vardi yolcularin tepkisinden cekindiler slide bilincli patlattilar baska ucaga aldilar prosedur
  • Prosedürüne tam uygun slide değiştirmek maksimum 20 dakika, uçaktan yolcuları indirip yeni uçağa aktarmak, bilmiyorum siz söyleyin.
  • Slayt patlamak nedir.?
  • Los angeles tan ayrılıcak olan uçakta slayt patladı deyip sonra yolcuların bagajları başka bi uçakla Los angeles a gönderilicek diyorsunuz!!

Los Angeles'tan Portland'a gitmeye hazırlanan bir yolcu uçağının slide'ı açılınca yolcular başka uçakla seyahat etmek zorunda kaldı.

American Eagle adına uçuş gerçekleştiren Compass Airlines'a ait Embraer 175 tipi bir yolcu uçağı Portland'dan Los Angeles'a gitmek için yolcu alımı yaptığı sırada talihsiz bir olay yaşandı. İçerisinde 70 yolcu ve 4 mürettebat bulunduğu belirtilen uçağın slide'ı bir anda patladı. 

Yaşanan olay sonrasında yolcuların bagajları uçaktan indirilip tekrardan kontrolden geçirildikten sonra başka bir uçakla Los Angeles'a gönderildi.

Uçak slide patlattı, yolcular başka uçağa alındı!

Yorumlar

Ercan ~ 6 yıl önce
Bence ucak da teknik bir ariza vardi yolcularin tepkisinden cekindiler slide bilincli patlattilar baska ucaga aldilar prosedur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 6 yıl önce
Prosedürüne tam uygun slide değiştirmek maksimum 20 dakika, uçaktan yolcuları indirip yeni uçağa aktarmak, bilmiyorum siz söyleyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 6 yıl önce
Slayt patlamak nedir.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 6 yıl önce
Los angeles tan ayrılıcak olan uçakta slayt patladı deyip sonra yolcuların bagajları başka bi uçakla Los angeles a gönderilicek diyorsunuz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000