16 Haziran 2022, Perşembe 13:24:07

Uçak seferlerine grev engeli

Tunus'ta kamu çalışanları ücretlerin ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi konusunda hükümetle yürütülen görüşmelerin tıkanması üzerine bir günlük genel greve gitti. Uçak seferleri iptal edilmek zorunda kaldı.
  • Tunus müdürü 6 senedir emekli olması gerekirken pişkin bir şekilde göreve devam edip kul hakkı yemeye devam ediyor.Hemen emekli edilenlerin ne günahı var o zaman,aldığın her maaş haram olsun!!!
  • Darısı bizim başımıza
  • Tunus bile grev yapiyor, okadarmi düsdük. Bizde herkeze "zam yapildi" hic kimse aç değil fikri var.

Tunus'ta kamu çalışanları ücretlerin ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi konusunda hükümetle yürütülen görüşmelerin tıkanması üzerine bir günlük genel greve gitti.

Tunus Genel İşçi Sendikasının, çalışanların talepleri doğrultusunda hükümet ile yürüttüğü müzakerelerin çıkmaza girmesi üzerine aldığı bir günlük genel grev kararına ülkedeki 159 kamu kurumundan binlerce çalışan destek veriyor.

Yerel saatle 00.00'da başlayan grev kapsamında ilk olarak havaalanları ve liman çalışanları iş bıraktı.

Tunus Hava Yolları, çalışanların iş bırakma eylemi nedeniyle iptal edilen onlarca uçuşun önümüzdeki günlere ertelendiğini duyurdu.

Uçak seferlerine grev engeli

Yorumlar

THY ~ 2 yıl önce
Tunus müdürü 6 senedir emekli olması gerekirken pişkin bir şekilde göreve devam edip kul hakkı yemeye devam ediyor.Hemen emekli edilenlerin ne günahı var o zaman,aldığın her maaş haram olsun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Darısı bizim başımıza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay be ~ 2 yıl önce
Tunus bile grev yapiyor, okadarmi düsdük. Bizde herkeze "zam yapildi" hic kimse aç değil fikri var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000