12 Aralık 2013, Perşembe 08:57:39

UÇAK SATIŞ SKANDALI!

Kıbrıs Rum Kesimi'nde polis teşkilatının 1,2 milyon Euro'ya aldığı ancak değerinin yaklaşık 10'da 1'ine satılan uçak gündeme oturdu.
  • Kim ayaga kalkipta dediki (ornegin telekom icin) 'O telekom benim dedem ve babamin verdigi parayla kuruldu, bana vergi iadesi olarak bu satistan karpayi istiyorum' kim dedi? Aziz Nesin % 60 demisti, cokta iyimsermis derim.
  • tüpraş satışı, galata port, izmir limanı, telekom, potrol ofisi bizdeki rezilliği yazmaya kalksak mürekkep kalmaz.
  • THK nin yangin ucaklari yeter?
  • Ohooo... oda bişey mi? Gelsinler bi de bizim ülkeye baksınlar. Örnek mi? Tek başına Türk Telekom satışı yeter heralde, ya da Tekel'in satışı...

Rum Polisi’ne 1,2 milyon Euro’ya satın alınan ve daha sonra yedek parçalarıyla birlikte 150 bin Euro’ya satılan “Ermis” isimli uçağın, şimdi de alıcısı (Islander Aircraft) tarafından neredeyse 1 milyon Euro’ya internette yeniden satışa çıkarıldığı öğrenildi.

Bunun, Rum Polisi için satılan alınan "Ermis" isimli BN2T Islander tipi uçak olduğunu yazan Politis, Rum Adalet ve Kamu Düzeni Bakanı İonas Nikolau’nun, uçak meselesiyle ilgili bir skandal kokusu aldığından, Rum Bakanlar Kurulu’ndan, bu konuyu araştırması için bir memur atamasını isteyeceğini bildirdi.

Gazete, Bakanın, bozulan uçağın tamir edilmemesi ve satılmasına, kimlerin niçin karar verdiğinin açıklığa kavuşması için, araştırma memuru atanmasını istemeye niyetlendiğini ekledi.

Alithia ise haberinde, bakanın araştırma memurunu atadığını yazdı.

UÇAK SATIŞ SKANDALI!

Yorumlar

gezi parkiymis.. ~ 10 yıl önce
Kim ayaga kalkipta dediki (ornegin telekom icin) 'O telekom benim dedem ve babamin verdigi parayla kuruldu, bana vergi iadesi olarak bu satistan karpayi istiyorum' kim dedi? Aziz Nesin % 60 demisti, cokta iyimsermis derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 10 yıl önce
tüpraş satışı, galata port, izmir limanı, telekom, potrol ofisi bizdeki rezilliği yazmaya kalksak mürekkep kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK ~ 10 yıl önce
THK nin yangin ucaklari yeter?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
köyün imamı ~ 10 yıl önce
Ohooo... oda bişey mi? Gelsinler bi de bizim ülkeye baksınlar. Örnek mi? Tek başına Türk Telekom satışı yeter heralde, ya da Tekel'in satışı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000