27 Haziran 2011, Pazartesi 08:20:49

UÇAK PARAŞÜTÇÜYE ÇARPTI!

Gökyüzünde atladığı uçak, yerde canını aldı. Novosibirsk’te bir uçuş alanında meydana gelen kazada uçak, pistte paraşütçüye çarptı...
  • Üzücü ama aynı zamanda da saçma bir kaza olmuş. Paraşütçü neden piste inmiş, inişteki uçaktaki pilot paraşütçüyü nasıl erkenden görememiş, nasıl kaçınma yapamamış? Türk usulu bir kaza olmuş ama mekan TR'de değil. Bu Ruslar'da bazı konularda bize benziyor zaten:-)
  • :-(
Novosibirsk'te bir uçuş alanında meydana gelen kazada YAK-52 tipi uçak, piste inen paraşütçüye çarptı. 
 
İnterfaks ajansının haberine göre, paraşütçülerden biri atlayıştan sonra uçakların kullandığı pistin üzerine indi. O anda kendisinin atladığı uçak da piste iniş gerçekleştirirken, orada bulunan 17 yaşındaki paraşütçü bir anda uçağın kanadının çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi. 
 
Uçak iniş pistindeki paraşütçüyü son anda farkederken, bu kişi ile çarpışmayı engellemek için tekrar havalanmaya yeterli vakit bulamadı. Olay sonrası güvenlik güçleri tarafından inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Gazetem.ru
UÇAK PARAŞÜTÇÜYE ÇARPTI!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Üzücü ama aynı zamanda da saçma bir kaza olmuş. Paraşütçü neden piste inmiş, inişteki uçaktaki pilot paraşütçüyü nasıl erkenden görememiş, nasıl kaçınma yapamamış? Türk usulu bir kaza olmuş ama mekan TR'de değil. Bu Ruslar'da bazı konularda bize benziyor zaten:-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
:-(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000