04 Mayıs 2017, Perşembe 09:15:21

Uçak otoyola düştü

ABD'nin Washington eyaletinde yer alan Mukilteo şehrinde küçük bir uçak alev alarak otoyola düştü.
  • Pilot hava harp çıkışlı sanırım
  • doğurmak yetmiyor takip etmek gerekiyor dedikleri bu işte ancak malesef ülkemizde uzun süredir yok siz nekadar kötü insanlaraınız adamın üşenmeyip yazdığı yoruma bak
  • Amerikan nedir abi bu küçük uçaklardan çektiği elini sallayan uçak kullanıyor john travolta boğum b707 düşürecek diye korkuyorum
  • vay geribeyin zekalı astronot düşecek başka yer bulamadın mı :))
  • Ucak havada alev almiyor kalkistan sonra motor arizasi yasiyor, tellere carptiktan sonra delinen yakit tanki trafik isiklarina carpmasiyla birlikte alev alarak dusme istikametinde yayilarak yaniyor.
  • Amerikada boyle park ederler.

ABD'nin Washington eyaletinde yer alan Mukilteo şehrinde küçük bir uçak alev alarak otoyola düştü. Kaza anları, bir otomobil sürücüsü tarafından kaydedildi.

ABD'nin Mukilteo şehrindeki bir otoyolda küçük bir uçak kaza yaptı. Yetkililerden alınan bilgilere göre, Washington eyaletinin Everett şehrindeki Paine Field Havaalanı'ndan kalkan uçak, yaklaşık 30 dakika sonra Seattle’ın kuzeyinde düştü.

Bir otomobil sürücüsü tarafından çekilen görüntüde, uçağın havada alev aldıktan sonra bölgedeki elektrik tellerine çarparak düştüğü görülüyor. Bölge emniyet müdürlüğünün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, kaza sonucunda yaralanma olmadı.

Kaza sonrası cadde üzerinde bulunan birkaç aracın hasar gördüğü, sosyal medyada paylaşılan fotoğraflara göre en az 1 aracın ise alev almış olabileceği belirtildi. 

 

Uçak otoyola düştü

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Askeri ~ 7 yıl önce
Pilot hava harp çıkışlı sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
astronot sanan ~ 7 yıl önce
doğurmak yetmiyor takip etmek gerekiyor dedikleri bu işte ancak malesef ülkemizde uzun süredir yok siz nekadar kötü insanlaraınız adamın üşenmeyip yazdığı yoruma bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amerikali ~ 7 yıl önce
Amerikan nedir abi bu küçük uçaklardan çektiği elini sallayan uçak kullanıyor john travolta boğum b707 düşürecek diye korkuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
negro ~ 7 yıl önce
vay geribeyin zekalı astronot düşecek başka yer bulamadın mı :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olay aslinda soyle hakim bey ~ 7 yıl önce
Ucak havada alev almiyor kalkistan sonra motor arizasi yasiyor, tellere carptiktan sonra delinen yakit tanki trafik isiklarina carpmasiyla birlikte alev alarak dusme istikametinde yayilarak yaniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 7 yıl önce
Amerikada boyle park ederler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000