24 Mart 2010, Çarşamba 09:50:34

UÇAK MÜHENDİSLERİ TIR ALTINA GİRDİ!

Eskişehir'de, bir havacılık şirketinde çalışan üç genç otomobille yemeğe giderken kaza geçirdi.
  • alp havacılarına gecmiş olsun kederli ailesine allahtan metanet diler mekenları cennet olsun

TIR'a arkadan çarpan otomobildeki mühendislerden biri hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybederken, diğer mühendis ile bayan teknik ressam yaşama mücadelesi veriyor.

Edinilen bilgiye göre, Organize Sanayi Bölgesi Teknoloji Bulvarı 8. Caddede meydana gelen trafik kazasında, Abdullah Doğan (26) idaresindeki 26 RR 791 plakalı otomobil, Hüseyin T. (58) yönetimindeki 16 ZT 914 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada, bir havacılık şirketinde mühendis olarak çalıştığı öğrenilen otomobil sürücüsü Abdullah Doğan ve aynı araçta bulunan aynı şirketin personeli teknik ressam Elif Aydınel (23) ile mühendis Ercan Şenol (27) ağır yaralandı.

112 ambulanslarıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Yunus Emre Devlet hatanelerine kaldırılan yaralılardan Doğan, yolda hayatını yitirdi. Tedavi altına alınan Aydınel ile Şenol'un ise sağlık durumlarının ciddi olduğu bildirildi.

Abdullah Doğan, Elif Aydınel ve Ercan Şenol'un uçak sanayinin önde gelen özel sektör kuruluşu ALP Havacılık A.Ş. Fabrikası'ndan öğle yemeği için ayrıldıkları öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Beyazgazete

UÇAK MÜHENDİSLERİ TIR ALTINA GİRDİ!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
alp havacılarına gecmiş olsun kederli ailesine allahtan metanet diler mekenları cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000