12 Ağustos 2017, Cumartesi 10:25:12

Uçak motoru sesiyle uyumaya hazır mısınız?

İngiliz havayolu şirketi easyJet, verimli uykuyu destekleme amaçlı “Jet Sounds” adını verdiği ambient etiketli bir albüm yayınladı.
  • düşünen, yapan ciddi ruh hastası ve acil tedaviye başlamalı.
  • Ben bunu duymamak için kulak tıkacı takıyorum.
  • Bende cok ucuyoz, yaz sıcak, duty time lar max, habire 2 Z duty start uykum geliyo diyodum, megersem LEAP motordan mıs zaar. FLT'a bi etkisi olur mu? Muhittin bu arada bose A20 tavsiye ediyorum .Q da olur . Len bolonez komiksin (Ya arkadaslar yavur olunca içinden başka birşey çıkacak zannediyorlar)
  • ASMR diye geçiyor bu videoların ismi, işe yarıyor. Sadece sizin ürpermenizi tetikleyecek ses veya sözleri bulmanız lazım.
  • Ben fön makinesi ve süpürgeyi seviyorum. Bu bana sıradan geldi

İngiliz havayolu şirketi easy Jet, verimli uykuyu destekleme amaçlı “Jet Sounds” adını verdiği ambient etiketli bir albüm yayınladı.

İngiliz Uyku Konseyi, Britanyalıların genelinde yaptığı araştırmada insanların %22’sinin verimli uyuyamadığı sonucuna vardı.

Uzmanlar, beynin kötü sesleri engellemesi için bir beyaz gürültünün kullanılmasını öneriyor.

Bu beyaz sesin ne olduğuna cevap ise Londra‘dan Nice‘e uçuş yapan bir uçağın CFM56 jet motorlarından alınan kayıtla düzenlendi. easy Jet‘in “Jet Sounds” isimli ambient albümünde saklı.

Projede yer alan Dr. Sandra L Wheatley, “Beyaz gürültünün yumuşak ve tekrarlayan vızıldaması, kötü sesleri bastırabiliyor. Bu gürültüler, beyni yumuşatarak uykuya dalmaya yardımcı olabilir.” diyor. Wheatley sözlerine “Beyaz gürültülerin, uykumuza zarar verebilecek rahatsız edici sesleri azaltabileceğine dair güçlü kanıtlar var. Bunun için güçlü bir jet motorunun düşük devirde çıkardığı sesler oldukça idealdir.” sözleriyle devam ediyor.

easyJet‘in güzel uyku garantili albümüne göz atmak isteyenleri aşağıya alalım.

Uçak motoru sesiyle uyumaya hazır mısınız?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Bunu ~ 7 yıl önce
düşünen, yapan ciddi ruh hastası ve acil tedaviye başlamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Ben bunu duymamak için kulak tıkacı takıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neo kaptanı ~ 7 yıl önce
Bende cok ucuyoz, yaz sıcak, duty time lar max, habire 2 Z duty start uykum geliyo diyodum, megersem LEAP motordan mıs zaar. FLT'a bi etkisi olur mu? Muhittin bu arada bose A20 tavsiye ediyorum .Q da olur . Len bolonez komiksin (Ya arkadaslar yavur olunca içinden başka birşey çıkacak zannediyorlar)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bolonez ~ 7 yıl önce
ASMR diye geçiyor bu videoların ismi, işe yarıyor. Sadece sizin ürpermenizi tetikleyecek ses veya sözleri bulmanız lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhittin ~ 7 yıl önce
Ben fön makinesi ve süpürgeyi seviyorum. Bu bana sıradan geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Aferin sana Muhittin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000