01 Şubat 2013, Cuma 08:48:02

UÇAK KAZASINDA SKANDAL!

Kazakistan’da Salı günü meydana gelen ve 21 kişinin hayatına mal olan SCAT hava yollarına ait CRJ-200 tipi yolcu uçağı kazasında 53 bin dolar kayıp para skandalı patlak verdi.
  • van kazası sonrasında YÖRE HALKININ ne yaptığını sanıyorsunuz.olayda kaybolan para bu günkü rakkamla 50 000 000 (elli milyon) lira.bu sadece devlete ait olan kayıp kişisel kayıplar hariç.
  • olmamali ama oluyo dunya boyle bir yer maalesef!!
  • Olabilir.

Tengeznews haber ajansına kayıp para skandalıyla ilgili açıklama yapan havayolu şirketi sözcüsü Viktoriya Ulyanova, “Kazanın ertesi günü hayatını kaybeden yolculardan birinin kardeşi Ruslan İskenderov bize enkazın yağmalandığı yönünde bir şikayet dilekçesi yazdı. İskenderov, kardeşini o talihsiz yolculuğa uğurlarken üzerinde 8 milyon tenge (yaklaşık 53 bin dolar) para bulunduğunu iddia ediyor. Kazadan sonra kardeşinin cesedinin bulunduğunu, ancak üzerindeki paranın yok olduğunu söylüyor. Yolcu yakınının uçak kazasından sonra enkaz bölgesinde yağma yapıldığı şikayeti Kazakistan güvenlik güçlerine soruşturma başlatılması için iletilmiştir” dedi.

Kazakistan’da düşen yolcu uçağı enkazında çalışan görevlilerin sadece para değil, ölenlerin başka eşyalarının da yağmaladıkları diğer yolcu yakınları tarafından da dile getiriliyor. 

UÇAK KAZASINDA SKANDAL!

Yorumlar

yolcu ~ 11 yıl önce
van kazası sonrasında YÖRE HALKININ ne yaptığını sanıyorsunuz.olayda kaybolan para bu günkü rakkamla 50 000 000 (elli milyon) lira.bu sadece devlete ait olan kayıp kişisel kayıplar hariç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
olmamali ama oluyo dunya boyle bir yer maalesef!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
normaldir ~ 11 yıl önce
Olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anormal ~ 11 yıl önce
Bence olmaz. Olmamalı.. insanlık namına.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000